Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθατε όλοι στην παρέα μας!
Εύχομαι να βρείτε στο ΕΔΩ ΑΘΩΣ πολλά χρήσιμα στοιχεία και την ψυχική ενίσχυση για τον καθημερινό μας δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα. Χρήστο (cpol1) έχεις δίκιο, είχες ξανασυστηθεί. Να με συγχωρείς, είναι που γερνάω κόλας (ευτυχώς)...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Romario_2
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από Romario_2 »

Σας ευχαριστώ όλους, μέσα απο την καρδιά μου..
theodogk01
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από theodogk01 »

ΓΙΩΡΓΟΣ 41 ΕΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 10 ΜΗΝΩΝ . ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

με λενε κωσταντινο και ειμαι 27 χρονων,και ειμαι απο χαλκιδα ευβοιας,και ειμαι αραβονιασμενος.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
GEOXAN
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GEOXAN »

Για χαρα σε ολους με λενε Γιωργο ειμαι 30 ετων απο θεσσαλονικη και ειμαι χαρουμενος που βρηκα ενα χριστιανικο φορουμ για να ανταλαξουμε καμια χριστιανικη αποψη και να βρισκουμε καθως και να δινουμε βοηθεια .Συγχαρητηρια στους δημιουργους.
"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ"

http://psalmoidinameos.webs.com/
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μια και λύπει ο καλός μας Απόστολος, θα πω εγώ το καλωσορίστε παιδιά.......και καλή παραμονή...!!!!!!!
Απόστολε εσύ τα λες πιο ωραία.....!!!!!!Παιδιά την Δευτέρα θα έχετε μια πιο ζεστή υποδοχή......μας λύπει ο οικοδεσπότης μας!!! :3
Καλή και ωφέλιμη παραμονή τόσο για εσάς όσο και για εμάς!Καλώς τους!! :6 :6 :6 :6
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Καλως ηρθατε κι απο μενα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να στε ολοι σας καλα!!!!!!!!!! :P :P :P
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Γιώργο, Γιώργο και Κων/νε καλώς ήρθατε στην παρέα μας!
Κων/νε σου εύχομαι να παντρευτείς γρήγορα και να δημιουργήσεις μια πολύ όμορφη οικογένεια!
GEOXAN μπορείς να έρθεις στην συνάντησή μας στο Λιτόχωρο, στις 14 Δεκέμβρη, όπου θα γνωρίσεις κάποιους από εμάς με τους οποίους "συνομιλείς"!
Σκοπεύω να προετοιμάσω μία συνάντηση στην Αθήνα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και με έναν ιερέα που πολύ ευλαβούμαι, αλλά οι υποχρεώσεις μου αυτόν τον καιρό δεν μ' αφήνουν να τον δω! Υπομονή!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Αγγελος_Δραμα
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Αγγελος_Δραμα »

καλημέρα κι από μένα είναι ο Άγγελος είμαι από Δράμα είμαι 33 χρονών και ασκώ το επάγγελμα του κομμωτή και έχει 2 μήνες που μαθαίνω και β.μ. χαίρομαι που σας βρήκα και συγχαρητήρια σε όλους τους διαχειριστές και τα μέλη που κάνουν τέτοια προσπάθεια για το forum
Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Άγγελε στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι η παρουσία σου εδώ να είναι ωφέλιμη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”