Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
athanasiag
- Απλό Μέλος

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΚΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 11 ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΩΝ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ( ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ)! ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ!

-
ktistos
- Έμπειρος Αποστολέας

Φανή εσύ δεν θα μας συστηθείς; Μην ντρέπεσαι! Δεν δαγκώνουμε πολύ! :D :D
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Αθανασία στην παρέα μας! Εύχομαι εδώ να βρεις ψυχική ανάπαυση και ειρήνη (ψυχής).
Όσο για τις απορίες σου, μπορείς ελεύθερα να ανοίξεις όσα νέα θέματα επιθυμείς!
Όσο για τις απορίες σου, μπορείς ελεύθερα να ανοίξεις όσα νέα θέματα επιθυμείς!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
athanasiag
- Απλό Μέλος

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχέ σου ήταν οι καλύτερες που έχω πάρει μέχρι σήμερα! Δεν θα τολμήσω να τις ανακοινώσω διότι εχθές που ανακοίνωσα μια ένιωσα λίγο περίεργα και μάλλον το επίπεδο μου είναι πολύ κατότερο για να μιλήσω για κάτι που με ενδιαφέρει

- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γειά και χαρά σε όλα τα μέλη της απίθανης "παρέας". Ονομάζομαι Σωτήρης, είμαι 32 και σε λίγους μήνες 33 ετών και εργάζομαι ως τραπεζικός υπάλληλος στην Αθήνα. Τον αύγουστο ψάχνοντας κάτι παρόμοιο "έπεσα" πάνω στο φόρουμ και δεν πίστευα στα μάτια μου. Διαβάζοντας το αποτέλεσμα της αναζήτησης που είχα κάνει φοβήθηκα μήπως είχα πέσει σε ειρωνικά σχόλια περί Χριστού και Εκκλησίας αλλά όχι..... Υπάρχουν λοιπόν "εκεί έξω", και μάλιστα ακόμα και στην ευρύτερη γειτονιά μου, Παλαιοφαληριώτης γαρ, άνθρωποι που αγωνίζονται για την αγάπη του Χριστού. Μου μοιάζει απίστευτο στις μέρες μας. Από τότε σας διαβάζω συχνά πυκνά αλλά δεν τολμούσα να γράψω. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμβάλουν με την δημιουργία, συντήρηση και κυρίως συμμετοχή τους για την ύπαρξη του χώρου αυτού. Ελπίζω, παρά το κλειστό του χαρακτήρα μου, να συμμετέχω στο εξής ενεργά.
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλώς όρισες inaf, καλή και ψυχοφελή παραμονή να έχουμε όλοι μας, στο φόρουμ της Ορθοδοξίας.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
-
lazarr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς το Σωτήρη, καλή συνοδηπορία αδελφέ.. :)
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλως ηρθες Σωτηρη,κοντοχωριανοι ειμαστε απο Καλλιθεα ορια Π.Φαληρου ειμαι εγω....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μου άρεσε αυτό που είπε ο Λάζαρος και το συνυπογράφω : Καλώ ήρθες στην παρέα μας συνοδοιπόρε Σωρήρη!lazarr έγραψε:Καλώς το Σωτήρη, καλή συνοδηπορία αδελφέ.. :)
Γειά σου Λάζαρε! Ως γνωστόν έχουμε πολλά κοινά οι δυο μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.