Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Τα Ονόματά σας
Βαφτισμένη ειμαι Νικολέττα.Αλλα στην Κύπρο με φωνάζουν Νίκη (γιορταζω την ημερα του Αγιου Νικολάου) .Με βαφτισαν Νικη απο τον μακαριτη τον νοννό μου που ονομαζόταν Νικόλαος.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Χρυσάνθη..καλός σας βρήκα....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σας καλωσορίζω, Νικολέτα και Χρυσάνθη (να με συγχωρεί η Νίκη, που είναι αρχαιότερή μου) στην παρέα μας και εύχομαι να σας είναι ευχάριστη η παραμονή σας edo.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΙΩΣΗΦ ΠΗΓΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Ιωσήφ. Σου εύχομαι καλή διαμονή.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ... ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM.ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ... ΔΗΛΩΝΩ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ , ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
ο Χριστός σώζει....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στέφανε και Θεόδωρε καλώ ήρθστε στο φόρουμ! Ελπίζω, εδώ μέσα, να βρείτε πραγματική επικοινωνία και πνευματική ανάπαυση.
Ιφιγένεια