Παιδια και "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"
Συντονιστής: Συντονιστές
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: Παιδια και "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"
Φίλε μου LOCKHEART αυτό που αναφέρεις ως ¨αστρική προβολή¨ δε νομίζω να έχει τη παραμικρή επιστημονική ευστάθεια. Εννοείτε ότι δεν είναι κάτι το φυσιολογικό, όπως το παρουσίασες, και βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα στην ζωή των ανθρώπων. Μη συγκρίνεις τα χαρίσματα από το Θεό σε κάποιους γέροντες
με απατηλές δοξασίες όπως η ¨αστρική προβολή¨.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να λες την ευχή.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Aγαπητέ Γιώργο,giorgospet έγραψε:Φίλε μου LOCKHEART αυτό που αναφέρεις ως ¨αστρική προβολή¨ δε νομίζω να έχει τη παραμικρή επιστημονική ευστάθεια. Εννοείτε ότι δεν είναι κάτι το φυσιολογικό, όπως το παρουσίασες, και βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα στην ζωή των ανθρώπων. Μη συγκρίνεις τα χαρίσματα από το Θεό σε κάποιους γέροντες
Αστρική Προβολή είναι η έξοδος από το σώμα απλά με το όρο Αστρική προβολή εννοούμε ότι το κάνουμε συνειδητά ενώ με την μεταθανάτια εμπειρία γίνεται απο βιολογικούς παράγοντες που έχουμε και πολλα παραδείγματα χρόνια τώρα. Η "εξοδος" αυτη δεν εχει να κάνει με χαρίσμα ειναι ιδιότητα κάθε ανθρώπινου όντος και μπορεί να επιτευχθεί με τις τεχνικές που ανέφερα. Σαφως τα χαρίσματα απο το αστρικό δεν έχουν σχέση , μα βασικά ειναι κάτι το ξεχωριστό.
Απλά το είπα με την έννοια ότι επηδει το αστρικό γίνεται συνήθως απο ανθρώπους με υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης οι γέροντες και γενικά οι μοναχοί έχουν αυτή την ιδιότητα αλλα και λαϊκοι πχ,μια φίλη μου έκανε έξοδο αστρικού όταν έκλεινε τα ματια της για 10 λεπτα είχε ισχυρη αυτοσυγκέντρωση.
Αλλα σαφώς αλλο χαρισμα και αλλο έξοδος αστρικού. Ειναι σαν να λεμε περπατημα και χαρισμα το χαρισμα δινεται απο το ΘΕΟ ενω το αστρικο ειναι ιδιότητα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε.
και όπως προειπα αυτα δεν τα λεω απο θεωρειες αλλα απο προσωπική εμπιρεία επιτου θέματος, και καλό είναι να μην ασχοληθεί κανείς για 2 λόγους.
1 = Μπορεί να ανοιχτούν "πύλες" και να έχεις άσχημες επισκέψεις και μετα αστα να πανε.
2 = Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να το κάνεις, υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν για πλάκα αλλα ειναι σαν να παίζεις με την φωτιά.
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

Λόγο ότι είμαι ρεαλιστής και προσπαθώ οτιδήποτε δεν είναι από το Θεό να το διερευνώ κάνω τον εξής συλλογισμό , τον οποίο στον παραθέτω: Αστρική Προβολή Δηλ. με άλλα λόγια η ψυχή βγαίνει από το σώμα ενσυνείδητα. Η ψυχή όμως είναι αυλη άρα μπορείς να περνάς μέσα από υλικά σώματα πχ τοίχους , πόρτες κλπ, δεν περπατάς , μάλλον πετάς διότι δεν έχεις βάρος ( ή 21γραμ.) , η ταχύτητα κίνηση σου ; μάλλον λίγο μικρότερη από αυτή του φωτός. Σίγουρα θα είναι πολύ πλούσιος αυτός που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο (το να είσαι όπου θέλεις χωρίς να σε βλέπουν θα μπορούσε να σου αποφέρει τεράστια κέρδη, δες το επιχειρηματικά). Επιπλέον όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνεις , δεν είσαι χαζός , την κάνεις νωρίτερα και δεν σε πιάνουν τα τελώνια.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να λες την ευχή.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Έτσι ακριβώς ειναι όπως τα λές. Απλά μπορεί να είναι να υφίσταται σαν δυνατότητα αλλά μόνο απλό δεν είναι και δεν είναι απαραίτητο εδω να πούμε περισσότερες λεπτομέριες. Απλά θα συμπληρώσω κάτι σε αυτά που είπες τελευταία, δεν μπορείς να την "κάνεις" πριν πεθάνεις για να γλιτώσεις και αυτό αιτιολογείται ώς εξής: Το σώμα με το αστρικό συνδέεται με την λεγόμενη λεπτη χορδή που ονομάζεται και που μεταφερει την ενέργεια στο σώμα την στιγμή που κάνεις την τεχνική δηλαδή ειναι το σωμα σου εκει αλλα εσύ δεν εισαι αυτη η χροδή κόβεται με το θάνατο. Αυτό τι ενεργειακό πεδιο συντηρείται και υπάρχει λόγο του βιολογικού σώματος όταν αυτό παψει να έχει ενέργεια λογο βλάβης(θανατος) τοτε υπάρχει και η ολοκληρωτική έξοδος.giorgospet έγραψε:Λόγο ότι είμαι ρεαλιστής και προσπαθώ οτιδήποτε δεν είναι από το Θεό να το διερευνώ κάνω τον εξής συλλογισμό , τον οποίο στον παραθέτω: Αστρική Προβολή Δηλ. με άλλα λόγια η ψυχή βγαίνει από το σώμα ενσυνείδητα. Η ψυχή όμως είναι αυλη άρα μπορείς να περνάς μέσα από υλικά σώματα πχ τοίχους , πόρτες κλπ, δεν περπατάς , μάλλον πετάς διότι δεν έχεις βάρος ( ή 21γραμ.) , η ταχύτητα κίνηση σου ; μάλλον λίγο μικρότερη από αυτή του φωτός. Σίγουρα θα είναι πολύ πλούσιος αυτός που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο (το να είσαι όπου θέλεις χωρίς να σε βλέπουν θα μπορούσε να σου αποφέρει τεράστια κέρδη, δες το επιχειρηματικά). Επιπλέον όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνεις , δεν είσαι χαζός , την κάνεις νωρίτερα και δεν σε πιάνουν τα τελώνια.

Πάντως δεν προσφέρει τίποτα κάποιες φορες που το είχα πετύχει μεσο ονείρου και οχι μεσο αυτοσυγκέντρωσης το μόνο που μου πρόσφερε ήταν ταχυπαλμίες.
Υπάρχουν πολλες πληροφορίες και εμπειρίες που μπορεί να βρει κάποιος στο νετ απο διάφορους ανθρώπου που έχουν πετύχει.
Για την ιστορία αυτές τις εμπειρίες τεχνικές και γενικά θεωρεία και πρακτικά σεμινάρια τα έκανα στους γνωστικούς. Τώρα πλέον δεν ασχολούμαι.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θαρρώ πως ότι δεν είναι του Θεού, είναι τ' αλλουνού!
Ας ασχοληθούμε μόνο με τα του Θεού για να χουμε Εκείνον στο πλευρό μας κι όχι κανέναν άλλο! (Ήμαρτον Κύριε!)
Ας ασχοληθούμε μόνο με τα του Θεού για να χουμε Εκείνον στο πλευρό μας κι όχι κανέναν άλλο! (Ήμαρτον Κύριε!)
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Για αυτό και τα παράτησα όλα αυτά απλά κάναμε μια ανοιχτή κουβέντα με τον αδερφό Γιώργο καλό ειναι ο κόσμος να ενημερώνεται για τους κινδύνους απο ανθρώπους που είχαν κάποια εμπειρία περι αυτού :)..Το είπα όπως πάλι θα το ξαναπώ Μ Α Κ Ρ Ι Α !Teri έγραψε:Θαρρώ πως ότι δεν είναι του Θεού, είναι τ' αλλουνού!![]()
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re:
Συγνώμη αλλά γιατί το λές αυτό ;... Κάναμε μια κουβέντα με τον Γιώργο ειναι κακό αυτό και παρέθεσα την εμπειρία μου και μάλιστα είπα και ΜΑΚΡΙΑ. Δεν ειναι κακό να συζητάμε ανοιχτά κάποια πράγματα αν είναι έτσι παρακαλώ να με ενημερώσουν οι συντονιστές. Μια απλή κουβέντα κάναμε η οποία μάλιστα είχει και χαρακτήρα ΜΑΚΡΙΑ απο όλα αυτά και με κατάθεση εμπειριών απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (διάβασε ποιο πάνω).ntinoula έγραψε:Lockheart πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου, αλλιώς μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ.
Τώρα αν κρίνεις οτι δεν έχω ξεκαθαρίσει πράγματα μέσα μου θα σου πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ... :)
Να έχεις μια όμορφη μέρα :)
Αν πάντως κάτι ενοχλεί παρακαλώ να με ενημερώσουν οι συντονιστές ή να διαγράφουν την κάθε μου απάντηση, σέβομαι τους όρους του φόρουμ απλά θεωρώ οτι η ενημέρωση είναι το καλύτερο διότι όταν έχεις εμπειρίες απο ΜΕΣΑ μπορείς να μεταφέρεις καλυτερα καποια πραγματα .
- constantinosa.gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Προσπαθώ να γράψω ένα κείμενο για την νεα εποχή. Βρήκα πάρα πολλές εκφράσεις τις νεας εποχής, αλλα ως προσ την διοίκηση, δεν βρήκα λόγω των πολυποικιλων μορφών τους. Έχει περάσει πανω απο ένας αιώνας, και ακόμα το πως είναι οργανωμένοι καποια στοιχεία δεν τα γνωρίζουμε
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr