Μήπως ακούσατε για κάποιον ιερέα ο οποίος έχει ....
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Μήπως ακούσατε για κάποιον ιερέα ο οποίος έχει ....
Ναι , έτσι είναι , πάρα πολύ μεγάλη ευλογία !!! Ο γραμματέας μου είπε ακόμη ότι ο Κύριος έχυσε όλο το αίμα Του επάνω στον Σταυρό και ότι ο Τίμιος Σταυρός απορούφηξε κάμποσο από το Τίμιο Αίμα του Κυρίου . Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι που έχει ο ιερέας περιέχει και λίγο από το Τίμιο Αίμα του Κυρίου .

Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
Katerina
- Βασικός Αποστολέας

Καλή Σαρακοστή.Πριν από 5 περίπου χρόνια είχε περάσει από το Μόντρεαλ-Καναδά ο ιερέας με τον Τίμιο Σταυρό και είχα την ευλογία να με σταυρώσει.Σε ορισμένες ψυχές κατά την στιγμή της προσκύνησής Του
άφηνε μια υπέροχη ευωδία.Θυμάμαι κόσμος πολύς και μανούλες με τα άρρωστα παιδάκια τους άλλα στα
αναπηρικά καροτσάκια κι άλλα να περιμένουν να ευλογηθούν και θυμήθηκα μια άλλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ.Εύχομαι να έλθει ο ιερέας στη Γερμανία είναι μεγάλη ευλογία.
άφηνε μια υπέροχη ευωδία.Θυμάμαι κόσμος πολύς και μανούλες με τα άρρωστα παιδάκια τους άλλα στα
αναπηρικά καροτσάκια κι άλλα να περιμένουν να ευλογηθούν και θυμήθηκα μια άλλη κολυμβήθρα του Σιλωάμ.Εύχομαι να έλθει ο ιερέας στη Γερμανία είναι μεγάλη ευλογία.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αχ, να σαι καλά , Κατερίνα μου , ευχαριστώ θερμά .
Τώρα θυμήθηκα πάλι κάτι που μου είχε πει ο γραμματέας . Η Μητρόπολη της περιοχής ζήτηξε από τον ιερέα το κομμάτι του Τιμίου Σταυρού για να το έχει ως κειμίλιο . Ο ιερέας το έδωσε και όμως δεν έμεινε εκεί γιατί την άλλη μέρα εξαφανήστηκε από την Ιερά Μητρόπολη και βρέθηκε πάλι στο σπίτι του ιερέα . Φάνηκε έτσι ότι είναι θέλημα Θεού να το έχει ο συγκεκριμένος ιερέας . Αυτό μου το διηγήθηκε ο γραμματέας και εγώ το πιστεύω .
Τώρα θυμήθηκα πάλι κάτι που μου είχε πει ο γραμματέας . Η Μητρόπολη της περιοχής ζήτηξε από τον ιερέα το κομμάτι του Τιμίου Σταυρού για να το έχει ως κειμίλιο . Ο ιερέας το έδωσε και όμως δεν έμεινε εκεί γιατί την άλλη μέρα εξαφανήστηκε από την Ιερά Μητρόπολη και βρέθηκε πάλι στο σπίτι του ιερέα . Φάνηκε έτσι ότι είναι θέλημα Θεού να το έχει ο συγκεκριμένος ιερέας . Αυτό μου το διηγήθηκε ο γραμματέας και εγώ το πιστεύω .
-
Ermite
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είναι πραγματικά ένας χαρισματικός Σταυρός.
Περνάει ο Ιερεύς τον τίμιο Σταυρό ελαφρά πάνω από το σώμα του πιστού, και αν υπάρχει πρόβλημα υγείας, αυτός κολλάει επάνω στο σημείο εκείνο.
Αλλοτε δείχνει απλώς το σημείο που πρέπει να προσέξει ο άνθρωπος γιά την υγεία του, και άλλοτε θεραπεύει κιόλας..
Παρόμοιος χαρισματικός Σταυρός υπάρχει στο παρεκκλήσι των Αγ.Ισιδώρων στον Λυκαβητό στην Αθήνα.
Ο ιερεύς εκεί λέγεται π.Δημήτριος και είναι Κρητικός και αυτός, συγγενής νομίζω του παπα-Σταύρου.
Χρειάζεται όμως προσοχή. Πολλή διαφήμηση και πολύς ντόρος και ξεσήκωμα του κόσμου δεν ωφελεί.
Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν κάποια ευλάβεια αξεκαθάριστη και ακαθόριστη, δεισιδαιμονικού τύπου..
Και ο άκριτος ενθουσιασμός τους δημιουργεί προβλήματα στους Ιερείς, που διαφυλλάτουν και διακονούν τον Τίμιο Σταυρό.
Περνάει ο Ιερεύς τον τίμιο Σταυρό ελαφρά πάνω από το σώμα του πιστού, και αν υπάρχει πρόβλημα υγείας, αυτός κολλάει επάνω στο σημείο εκείνο.
Αλλοτε δείχνει απλώς το σημείο που πρέπει να προσέξει ο άνθρωπος γιά την υγεία του, και άλλοτε θεραπεύει κιόλας..
Παρόμοιος χαρισματικός Σταυρός υπάρχει στο παρεκκλήσι των Αγ.Ισιδώρων στον Λυκαβητό στην Αθήνα.
Ο ιερεύς εκεί λέγεται π.Δημήτριος και είναι Κρητικός και αυτός, συγγενής νομίζω του παπα-Σταύρου.
Χρειάζεται όμως προσοχή. Πολλή διαφήμηση και πολύς ντόρος και ξεσήκωμα του κόσμου δεν ωφελεί.
Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν κάποια ευλάβεια αξεκαθάριστη και ακαθόριστη, δεισιδαιμονικού τύπου..
Και ο άκριτος ενθουσιασμός τους δημιουργεί προβλήματα στους Ιερείς, που διαφυλλάτουν και διακονούν τον Τίμιο Σταυρό.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ermite , έχεις δίκαιο λεβέντη μου .
-
paratiritis88
- Συστηματικός Αποστολέας

cloaca έγραψε:Αυτό με το Τίμιο Ξύλο έχω ακούσει ότι όταν λένε έχει Τίμιο Ξύλο δεν σημαίνει ότι είναι από τον ίδιο Τίμιο Σταυρό αλλά ξύλο που διαβάστηκε πάνω σε Τίμιο Ξύλο από τον Τίμιο Σταυρό και παίρνει και αυτό την χάρη του Τιμίου Ξύλου.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέω ,αλλά το έχω ακούσει κάπου.
Αδελφέ, όταν λέμε ότι έχουμε Τίμιο ξύλο, εννοούμε ότι έχουμε κομμάτι από τόν γνήσιο καί αυθεντικό Τίμιο Σταυρό τού Χριστού μας, 2.000 ετών περίπου.
Ποιός λέει τώρα αυτά τα παραμύθια καί τίς νέες θεωρίες, πού εδώ για πρώτη φορά ακούμε :
" γιά ξύλο πού διαβάστηκε επάνω στόν Τίμιο Σταυρό καί παίρνει την χάρι του..."
Νά δούμε τί άλλο τώρα θ΄ ακούσουμε...
paratiritis88
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Γεια σου, παρατηρητή λεβέντη μου !!! Και εγώ ακούω τέτοιες θεωρείες πρώτη φορά .