ψυχουλα έγραψε:παιδια δεν ειναι παντα θεμα λιγων λεπτων!
εγω ξερω καποιον που μεχρι τα 85 του κυνηγουσε την ξεγοφιασμενη γυναικα του, ειχε τρελα μαζι της και εκεινη τον παρακαλουσε να την αφησει ησυχη!
ουτε την αρρωστια της δε σεβοταν.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ή εντονότερη απόλαυση από τη σαρκική
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ή εντονότερη απόλαυση από τη σαρκ
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ψυχουλα έγραψε:παιδια δεν ειναι παντα θεμα λιγων λεπτων!
εγω ξερω καποιον που μεχρι τα 85 του κυνηγουσε την ξεγοφιασμενη γυναικα του, ειχε τρελα μαζι της και εκεινη τον παρακαλουσε να την αφησει ησυχη!
ουτε την αρρωστια της δε σεβοταν.
filotas έγραψε:Η σαρκική απόλαυση είναι φτηνό υποκατάστατο και μοναδικό καταφύγιο, όσων βρίσκονται μακριά από το Θεό.
βεβαιως! ηθελα να δειξω οτι αυτο το παθος μπορει να σκλαβωσει ακομα και ενα μονογαμικο, πιστο στο συντροφο του ανθρωπο και να μην ειναι καθολου μια εφημερη σχεση που θα αντικατασταθει με μια αλλη κτλ οπως εχουμε συνηθισει να βλεπουμε.filotas έγραψε:ψυχουλα έγραψε:παιδια δεν ειναι παντα θεμα λιγων λεπτων!
ουτε την αρρωστια της δε σεβοταν.filotas έγραψε:Η σαρκική απόλαυση είναι φτηνό υποκατάστατο και μοναδικό καταφύγιο, όσων βρίσκονται μακριά από το Θεό.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».