Έχω στείλει e-mail σε όλους τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ι.Μ. Λεμεσού, όπου ανήκει και ο σύνδεσμος.
Επίσης το έστειλα και στον Μητροπολίτη Λεμεσού.
Πιστεύω κάποιος να το δει και να αφαιρέσει την αποτρόπαια εικόνα....
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Υ.Γ. Αν δεν δει κανένας τα e-mail που έστειλα θα πάρω τηλέφωνο στην Ι.Μ. για να το δουν...
Ο "Μέγας Συναξαριστής" βάλλεται από επιθέσεις Τούρκων χάκερς
Συντονιστής: Συντονιστές
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Ο "Μέγας Συναξαριστής" βάλλεται από επιθέσεις Τούρκων χά
Μου απαντήσανε μόλις, και έβγαλαν από τον "αέρα" την συγκεκριμένη ενότητα της σελίδας...
Το δυσάρεστο είναι ότι χάσανε όλο το υλικό που παρέπεμπε η σελίδα και, από ότι μου είπαν ήταν μία δουλειά πολλών ετών. Δυστυχώς δεν είχαν δυνατότητα backup για να κρατήσουν και να την επαναφέρουν και τώρα πρέπει από την αρχή να ανεβάσουν το υλικό...

Το δυσάρεστο είναι ότι χάσανε όλο το υλικό που παρέπεμπε η σελίδα και, από ότι μου είπαν ήταν μία δουλειά πολλών ετών. Δυστυχώς δεν είχαν δυνατότητα backup για να κρατήσουν και να την επαναφέρουν και τώρα πρέπει από την αρχή να ανεβάσουν το υλικό...
-
angieholi
- Συντονιστής

g_aggelos έγραψε:Το δυσάρεστο είναι ότι χάσανε όλο το υλικό που παρέπεμπε η σελίδα και, από ότι μου είπαν ήταν μία δουλειά πολλών ετών. Δυστυχώς δεν είχαν δυνατότητα backup για να κρατήσουν και να την επαναφέρουν και τώρα πρέπει από την αρχή να ανεβάσουν το υλικό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κρίμα..... Έχει ο Θεός όμως... Μπορεί να τους φωτίσει και να βρουν κάποια άλλη λύση.
Εσύ τι έκανες με τον δικό σου "πειρασμό" ;
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ποιον από όλους?angieholi έγραψε:g_aggelos έγραψε:Το δυσάρεστο είναι ότι χάσανε όλο το υλικό που παρέπεμπε η σελίδα και, από ότι μου είπαν ήταν μία δουλειά πολλών ετών. Δυστυχώς δεν είχαν δυνατότητα backup για να κρατήσουν και να την επαναφέρουν και τώρα πρέπει από την αρχή να ανεβάσουν το υλικό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κρίμα..... Έχει ο Θεός όμως... Μπορεί να τους φωτίσει και να βρουν κάποια άλλη λύση.
Εσύ τι έκανες με τον δικό σου "πειρασμό" ;![]()
![]()
Η σελίδα παίζει κανονικά μέχρι στιγμής και δεν παρουσιάστηκε (ακόμα) κρούσμα "χτυπήματος"... Έχει ο Θεός... :)