Βασίλη Χρόνια Πολλά με Υγεία στην Ανδριάνα μας. Επιτυχίες Παντού και Πάντα στη Ζωή της!!!vasilisalt έγραψε:Χρόνια πολλά στον φίλο μου τον Ανδρέαμας.
Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου Ανδρέα εκ βορειου Ελλάδος.
Χρόνια πολλά στους υπόλοιπους Ανδρέες του φόρουμ μας.
Και χρόνια πολλά στην Ανδριάνα της καρδιάς μου. Την κορούλα μου.
Χρόνια Πολλά Ανδρέα
Συντονιστής: Συντονιστές
- 
				nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας 
Re: Χρόνια Πολλά Αντρέα
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......

- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας 
Χρονια πολλα για την κορουλα σου, ευχομαι να παρει απο την γυναικα σου και οχι απο εσενα,ευχομαι  να ειναι καλοτυχη και καλοφωτισμενη, να σας ζησει και παλι.

Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.

- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας 

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣnikiforos έγραψε:Βασίλη Χρόνια Πολλά με Υγεία στην Ανδριάνα μας. Επιτυχίες Παντού και Πάντα στη Ζωή της!!!vasilisalt έγραψε:Χρόνια πολλά στον φίλο μου τον Ανδρέαμας.
Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου Ανδρέα εκ βορειου Ελλάδος.
Χρόνια πολλά στους υπόλοιπους Ανδρέες του φόρουμ μας.
Και χρόνια πολλά στην Ανδριάνα της καρδιάς μου. Την κορούλα μου.
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.

ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:
Χρόνια Πολλά κι ευλογημένα στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.

- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας 
Γιατι βρε τι εχει το παλικαρι;;;μη τον χαραμιζουμε συνεχεια μωρε τον καημενουλη....καλουλης ειναι κι αυτοςstathisgrh έγραψε:Χρονια πολλα για την κορουλα σου, ευχομαι να παρει απο την γυναικα σου και οχι απο εσενα,ευχομαι να ειναι καλοτυχη και καλοφωτισμενη, να σας ζησει και παλι.
 ,καλοψυχος,ευαισθητουλης
 ,καλοψυχος,ευαισθητουλης   ,εεε....ειναι κομματακι κοιλιοδουλος αλλα τι να κανουμε;;; ουδεις τελειος
 ,εεε....ειναι κομματακι κοιλιοδουλος αλλα τι να κανουμε;;; ουδεις τελειος   

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».

- 
				toula
- Κορυφαίος Αποστολέας 
Xρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα στην κορούλα του Βασίλη μας !!! Να την χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς !!!!!

Χρόνια πολλά και προπάντων καλά στους Andreasmas, Andreastsa, ANTREAS εύχομαι! Καλοφώτιστα, χριστιανικά, με αγάπη και υγεία.   

«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε». 

- 
				angieholi
- Συντονιστής 
Χρόνια πολλά σε όλους τους αγαπημένους μας φίλους και αδερφούς που εορτάζουν σήμερα,
όπως ο κ. Ανδρέαςμας, ο ΑΝΤΡΕΑΣ, ο Αντρεαςτσα και η κόρη του Βασίλη μας!!!!!
Εύχομαι στην ζωή τους, ο καλός μας Θεός να τους βοηθάει "σκανδαλωδώς"
και να τους φωτίζει να "περπατάνε" σε σίγουρα και ασφαλή μονοπάτια,
με συνοδοιπόρους και πολύτιμους βοηθούς, όχι μόνο τις οικογένειές τους, αλλά και εκλεκτούς φίλους και πνευματικούς αδερφούς....
Και όπως ο Άγιος και Πρωτόκλητος Απόστολος, Ανδρέας είπε: "Ευρήκαμεν τον Μεσσίαν",
έτσι και εσείς να το βρωντοφωνάζετε σε κάθε στιγμή της ζωής σας, και να είστε χαρούμενοι,
και να αποκτήσετε την πίστη και την αγάπη που είχε εκείνος για τον Χριστό μας.....
Χρόνια σας ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
(και εύχομαι ανάμεσα στους εκλεκτούς φίλους και πνευματικούς αδερφούς να είμαστε και εμείς, τα μέλη του φόρουμ Άγιον Όρος.... )
 )

όπως ο κ. Ανδρέαςμας, ο ΑΝΤΡΕΑΣ, ο Αντρεαςτσα και η κόρη του Βασίλη μας!!!!!
Εύχομαι στην ζωή τους, ο καλός μας Θεός να τους βοηθάει "σκανδαλωδώς"
και να τους φωτίζει να "περπατάνε" σε σίγουρα και ασφαλή μονοπάτια,
με συνοδοιπόρους και πολύτιμους βοηθούς, όχι μόνο τις οικογένειές τους, αλλά και εκλεκτούς φίλους και πνευματικούς αδερφούς....
Και όπως ο Άγιος και Πρωτόκλητος Απόστολος, Ανδρέας είπε: "Ευρήκαμεν τον Μεσσίαν",
έτσι και εσείς να το βρωντοφωνάζετε σε κάθε στιγμή της ζωής σας, και να είστε χαρούμενοι,
και να αποκτήσετε την πίστη και την αγάπη που είχε εκείνος για τον Χριστό μας.....
Χρόνια σας ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
(και εύχομαι ανάμεσα στους εκλεκτούς φίλους και πνευματικούς αδερφούς να είμαστε και εμείς, τα μέλη του φόρουμ Άγιον Όρος....
 )
 )Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...

- 
				aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας 
Εύχομαι καλόν αγώνα, καθ' όλη την επίγεια ζωή τους, σε όλους τους εορτάζοντες και καλόν παράδεισο στη συνέχεια! Την ευλογία του Αγίου Ανδρέα του πρωτόκλητου να έχετε, πάντοτε!
Βασίλη να χαίρεσαι την κοράκλα σου! Αντίθετα από τον Στάθη, εγώ εύχομαι να σου μοιάσει αρκετά (στο λοβό του αριστερού της αυτιού πχ).
Τα μέλη που έχω στο πτωχό μου αρχείο είναι:
1. AndreasGewrgios - Ο Ανδρέας από την Αιτωλοακαρνανία. Την ευλογία να έχεις Ανδρέα και του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΟΙΣ.
2. andreasmas - Ο γνωστός συμπροσκυνητής μας, με το Datsun του και τα λεμόνια...
3. andreastsa - Ο Ανδρέας από την Κοζάνη
4. ANTREAS - Ο Ανδρέας από τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να πλησιάζει τα τριάντα...
Εάν έχω ξεχάσει κάποιον παρακαλώ να μου το πει για να εμπλουτίσω και το αρχείο μου.

Βασίλη να χαίρεσαι την κοράκλα σου! Αντίθετα από τον Στάθη, εγώ εύχομαι να σου μοιάσει αρκετά (στο λοβό του αριστερού της αυτιού πχ).
Τα μέλη που έχω στο πτωχό μου αρχείο είναι:
1. AndreasGewrgios - Ο Ανδρέας από την Αιτωλοακαρνανία. Την ευλογία να έχεις Ανδρέα και του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΟΙΣ.
2. andreasmas - Ο γνωστός συμπροσκυνητής μας, με το Datsun του και τα λεμόνια...
3. andreastsa - Ο Ανδρέας από την Κοζάνη
4. ANTREAS - Ο Ανδρέας από τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να πλησιάζει τα τριάντα...
Εάν έχω ξεχάσει κάποιον παρακαλώ να μου το πει για να εμπλουτίσω και το αρχείο μου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.

- 
				vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας 
Αφιερωμένο στον αγαπημενο μου Ανδρέαμας.
(Συγχωρέστε με οι υπόλοιποι. Σας υπόσχομαι πως αν επισκεφθούμε μαζί το περιβόλι της Παναγίας μας
και συναντηθούμε και αρκετές φορές και είσαστε σαν τον Ανδρέα, θα κάνω πολλά περισσότερα. χα χα χα)

(Συγχωρέστε με οι υπόλοιποι. Σας υπόσχομαι πως αν επισκεφθούμε μαζί το περιβόλι της Παναγίας μας
και συναντηθούμε και αρκετές φορές και είσαστε σαν τον Ανδρέα, θα κάνω πολλά περισσότερα. χα χα χα)