Ο εποικισμός της Ελλάδας

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Re: Ο εποικισμός της Ελλάδας

Δημοσίευση από angieholi »

aposal έγραψε:Το ότι οι κάποιοι από τους πολιτικούς μας υλοποιούν συνειδητά ένα σχέδιο αλλοτρίωσης της Ελλάδος από χώρα με αξίες και ιδανικά σε απλή συγκέντρωση υπηκόων είναι γεγονός. Γι' αυτό και κατά την άποψή μου αυτοί είναι προδότες!
Αυτό όμως δεν πρόκειται να μας εξαφανίσει σαν έθνος, ή σαν κράτος. Μπορεί αυτό να θέλουν οι εχθροί μας, αλλά να μην πάμε στο άλλο άκρο και να γίνουμε Σιωνιστές, που με τα μασονικά τους μέσα και τη βία προσπαθούν να κρατήσουν το Κράτος τους ασφαλές.
Σαν χώρα και σαν ορθοδοξία δεν κινδυνεύουμε από τους αλλοδαπούς και τους αλλόθρησκους! Κινδυνεύουμε μόνον από τους ίδιους μας τους εαυτούς γιατί δεν είμαστε σωστοί Χριστιανοί και επομένως δεν εμπιστευόμαστε τον Ίδιο τον Δημιουργό μας, αλλά ζούμε μονάχα μέσα σε περιβάλλον άγνοιας για το αύριο, άγχους και αγωνίας. Αν εμείς είμαστε σωστοί, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας προκαλέσει κακό, ακόμη και εάν μας επιτεθεί όλο το ΝΑΤΟ με όλα του τα πυραυλικά συστήματα, γιατί ο δικός μας σύμμαχος είναι ΑΠΕΙΡΩΣ ανώτερος από όλους αυτούς.
Η αποψή σου αυτή βρίσκει πολλούς σύμφωνους!!!

Συμφωνώ επίσης στο ότι δεν είμαστε σωστοί Χριστιανοί, γιατί αν είμασταν σωστοί, θα είχαμε και σωστούς άρχοντες και με σωστούς άρχοντες η Ελλάδα μας και η χώρα μας θα ήταν οργανωμένη καλύτερα, ωστε τώρα να μην "βάζουμε" και να μην "φοβόμαστε" τους μετάναστες ή οτιδήποτε άλλο.
Αν επίσης είμασταν σωστοί Χριστιανοί δεν θα φωνάζαμε στα σχολεία μας Μουφτή για να μιλήσει στα παιδιά μας, και αύριο ένα Γκουρού, ένα Μασώνο και κανα Σατανιστή για να συμπληρωθεί το καρέ. Ούτε θα στερούσαμε τα λεφτά από τους Έλληνες για να χτίσουμε το τέμενος στους ξένους......... Και πολλά άλλα βέβαια.....

Πόσες φορές σκέφτομαι...ότι η χώρα αυτή κρέμεται κυριολεκτικά από μια λεπτη κλωστούλα.... τις προσευχές των Αγίων μας, των Αγίων εν ζωή....
τα χέρια που σηκώνονται με ικεσία και τα μάτια που παρακαλούν με δάκρυα στον ουρανό για την κατάντιά μας..., από όλους τους αγιασμένους Γέροντες που βρίσκονται στο Άγιο Όρος ή διασκορπισμένοι σε όλη αυτή την ευλογημένη χώρα...
Πόσο εύθραυστη αλήθεια νιώθω ότι είναι αυτή η κατάστασή μας.... Μακάρι ο Θεός να μην μας "εγκαταλήψει".... όσο κι αν το αξίζουμε.......
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Απ'ότι κατάλαβα κανείς δεν κατάλαβε πως αυτό το κείμενο δεν ήταν δικό μου αλλά ενός ιερέα.
Εγώ απλά το παρέθεσα εδώ.
Οπότε ΜΙΧ τον τρίτο πλυθηντικό μην τον χρησιμοποιείς ,δεν ανήκω σε αυτούς που ντρέπονται να λένε ότι είναι Ελληνες.Αλλά ντρέπομαι να χαρακτηρίζομαι ρατσιστής στην συνείδησή μου.
Παναγιώτη όπως βρίσκουν κάποιοι το θάρρος να μεταφέρουν εδώ το φόρουμ του Λάος έτσι κι εγώ θα γράφω αυτό που θέλω να γράψω.
Αλλωστε αν παρατηρήσεις δεν γράφω έτσι κι αλλιώς πλέον σε καθημερινή βάση όπως παλιά.
Καλή Σαρακοστή
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

E!!!!! Εγώ το κατάλαβα!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Συμφωνώ με την Αγγελική 99.8% εκτός από τον μακαρισμό γιατί ξέρω ότι δεν μας εγκαταλείπει απλά έτσι νιώθουμε επειδή εμείς Tον εγκαταλείψαμε κι έτσι δεν χρειάζεται να το πω αυτό. Αντί αυτού θα έλεγα μακάρι ο Κύριος να ήταν ο κυβερνήτης αυτής της χώρας (εννοώ να πέφταμε όλοι κάτω να ζητήσουμε συγγνώμη και μετάνοια και την καθοδήγησή Του) όπως ήταν στους Εβραίους πριν Τους δώσει βασιλιά ο οποίος τους έκαψε στους φόρους! Αλλά θα έρθει και αυτό ελπίζω... μέσω θεοσεβούμενου Κυβερνήτη, κάποιου άλλου Καποδίστρια ίσως έως ότε να αποφασίσει ο Υψιστος ότι ήρθε η ώρα η τελευταία. Και σίγουρα φιλώ ταπεινά τα χέρια όσων κάνουν προσευχή για μας και τη χώρα μας και ζητώ την ευλογία και την ασταμάτητη μεσιτεία τους στον Κύριο και την Υ.Θ. Παναγία μας.

Απόστολε(αλ) κι εσύ για τα υψηλά είσαι σαν τον Παναγιώτη. Αδέλφια ίσως και μάλλον έτσι είναι εσείς ήδη ζήτε τη Βασιλεία των Ουρανών! Που τέτοια χάρις με μένα... την ανάξια κλπ κλπ κι έτσι τα πράγματα τα βλέπω πιο πρακτικά, τα βλέπω στεγνά... ναι δίνω και προσφέρω όποτε μπορώ στους λαθρομετανάστες που έρχονται και μου χτυπούν το παράθυρο, ή στην Κιβωτό...αλλά δεν τους θέλω εδώ γιατί δεν μας αγαπούν, θα σηκώσουν το κεφάλι και θα δαγκώσουν το χέρι που τους ταϊζει... θέλουν το κακό μας γιατί ούτε το Χριστό μας σέβονται ούτε την πίστη μας ούτε την Παναγία και τους αγίους μας αγαπούν (οι φονταμενταλιστές γιατί άλλοι μουσουλμάνοι και την Παναγία και τον Αη Γιώργη αγαπούν... το γνωρίζω αυτό.) Τέλος πάντων, σέβομαι τις αξίες και τις θέσεις σας, αλλά τώρα είναι θέμα επιβίωσης για μας και δεν εννοώ μόνο βρώσης... και αργότερα και πώσης που θα γίνει ακόμη πιο επίκαιρο θέμα... εννοώ εκτοπισμού και minority issue. Τα παιδιά μας θα γίνουν μειονότητες και θα φοβούνται να βγουν έξω. Η γνώμη μου θα ήταν διαφορετική αν όσοι έρχονταν εδώ έδειχναν να σέβονται τα ήθη τα έθιμά μας και να θέλουν να ενσωματωθούν και να βοηθήσουν αυτόν τον τόπο. Πιστεύω αρκετοί από αυτούς ή είναι δάχτυλοι δυνάμεων που μας υπονομεύουν ή θα γίνουν "δεξιά χέρια" όσων δώσουν εντολές να μας χτυπήσουν εν καιρώ...
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

lovethink έγραψε:Απ'ότι κατάλαβα κανείς δεν κατάλαβε πως αυτό το κείμενο δεν ήταν δικό μου αλλά ενός ιερέα.
Το κατάλαβα, συνεπέρανα επίσης πως συμφωνείς με αυτά που γράφει..
Και διαφώνησα με το κείμενο με το οποίο συνόδευσες την εισαγωγή του..
Νάσαι καλά αδελφέ, νάχεις Αγάπη κι' Ευλογία Χριστού και να γράφεις, δεν μάς περισσεύει κανένας αδελφός.. :8 :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Το θέμα έχει συζητηθεί στο παρελθόν και έχει κλειδωθεί οπότε ας μην επαναληφθούν τα ίδια
viewtopic.php?f=42&t=14280
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

lovethink έγραψε:Απ'ότι κατάλαβα κανείς δεν κατάλαβε πως αυτό το κείμενο δεν ήταν δικό μου αλλά ενός ιερέα.
Οπότε ΜΙΧ τον τρίτο πλυθηντικό μην τον χρησιμοποιείς ,δεν ανήκω σε αυτούς που ντρέπονται να λένε ότι είναι Ελληνες.Αλλά ντρέπομαι να χαρακτηρίζομαι ρατσιστής στην συνείδησή μου.
Παναγιώτη όπως βρίσκουν κάποιοι το θάρρος να μεταφέρουν εδώ το φόρουμ του Λάος έτσι κι εγώ θα γράφω αυτό που θέλω να γράψω.
Αλλωστε αν παρατηρήσεις δεν γράφω έτσι κι αλλιώς πλέον σε καθημερινή βάση όπως παλιά.

Ναι κι εγώ το κατάλαβα ότι είναι από μπλόγκ ιερέα αλλά εσύ δεν είχες βάλει δείκτες ότι δεν ήταν δικό σου... και φαινόταν ότι έγραφες εσύ. Για ποιόν ΛΑΟΣ (γιατί το Λάος είναι στην Ινδοκίνα αν θυμάμαι καλά) λές αυτόν που έβαλε στην κυβέρνηση τον πεπεδήμιο; Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν στηρίζουμε πλέον τα κόμματα που συντέλεσαν σε αυτή τη κατάσταση του λαού μας κι έτσι δεν υποστηρίζουμε αυτούς στην κυβέρνηση ή τις θέσεις τους. Επίσης νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε τον Χριστό να κυβερνά και την πατρίδα μας και τη ζωή μας άρα θα θέλαμε κυβερνήτη μη μασώνων αλλά και Χριστιανό Ορθόδοξο και στη ζωή και στην πράξη την πολιτική...

Αν δεν έχεις ζήσει ποτέ στο εξωτερικό δεν ξέρεις τι πάει να πει ρατσισμός. Οι Ελληνες δεν είναι ρατσιστές. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω πως χρήμα φαγητό και ο ρουχισμός του σπιτικού μου πάει κατά καιρούς σε αυτούς που δεν θέλω να μένουν στην πατρίδα μου για τους λόγους που προανάφερα. Αυτό επειδή είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και δεν θέλω να τους αγνοώ στην φτώχεια ή στην πείνα τους. Η αυτοσυντήριση όμως της πίστης και της γης μου είναι επιτακτική ανάγκη... Δεν θα μας βγει σε καλό να αγνοούμε τους κινδύνους. Και να με συγχωρείς αν σε πρόσβαλα με τα λόγια μου.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Πράγματι Μαρία οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές και το έχουν αποδείξει πολλές φορές....
Και πράγματι ως γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με αγάπη "αγκάλιασαν" τους μετανάστες και τους βοήθησαν.
Υπάρχει όμως μια λαϊκή παροιμία που λέει: "δώσε θάρρος στον χωριάτη.... (δεν γράφω την συνεχεια γιατί δεν μου επιτρέπεται! :mrgreen: )"
Όταν λοιπόν αρχίζουν να έχουν αξιώσεις να κατεβουν οι εικόνες από τα σχολεία, ή από τις αίθουσες τοκετών για να γεννήσουν οι γυναίκες τους και εμείς τα "χάπατα" ενδίδουμε, αυτό τι είναι;;;;;;;;
Όταν σταματάς στο φανάρι και με τσαμπουκά έρχονται να σου πλύνουν το τζάμι και σε φτύνουν όταν αρνηθείς ή δυσανασχετούν, εκεί τι γίνεται;
Όταν μαζεύονται χιλιάδες στην Ομόνοια για να προσευχηθούν, εκβιάζοντας έτσι την ανέργεση τέμενος, ενώ ήδη λειτουργούν εκατοντάδες συναγωγές στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία, αυτό τι είναι; Που είναι ο σεβασμός προς την χώρα που τους δέχτηκε και τους συντηρεί; Ποιός επιμένει να λέει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλοτριώσεως;;;;;;;;;;

Καταλαβαίνω ότι για κάποιους που ζουν στην επαρχία ή σε νησιά το φαινόμενο δεν είναι έντονο, όσοι όμως μένουν και ζουν Αθήνα αντιλαμβάνονται καλύτερα το πρόβλημα.
Και το πρόβλημα δεν είναι ο μετανάστης ως πρόσωπο και ως εικόνα Χριστού, το πρόβλημα είναι η υπερπληθώρα του αριθμού των μεταναστών.

Και δεν νομίζω ότι θα μας κατηγορήσει κανείς, αν αντί να πάμε "να σβύσουμε την φωτιά του γείτονα, κοιτάξουμε το δικό μας σπίτι που καίγεται και που έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός"!..... Με την έννοια ότι ας είχαμε ένα κράτος που θα λειτουργούσε καλά και θα ήταν αν όχι πλούσιο, τουλάχιστον σε μια καλή οικονομική κατάσταση και τότε να δεχόμασταν όχι μόνο εκατοντάδες αλλά χιλιάδες!!!! Τώρα όμως με τι προσόντα;;;;;;;;;;

Και τις ακρίδες..... ως πλάσμα του Θεού τις αγάπαμε και τις θαυμάζουμε..... και τις βλεπουμε στον κήπο μας και πάνω στα φυλλαράκια και Δοξάζουμε το Θεό!
Αν όμως έρθουν εκαντοντάδες χιλιάδες και σμήνος πέφτανε πάνω μας σαν πληγή, θα τρέχαμε να κρυφτούμε και θα παρακαλούσαμε τον Θεό να μας σώσει, να μην μας φάνε και εμάς! :mrgreen: (χιούμορ είναι αυτό..... μην γίνει καμιά παρεξήγηση........... :smile: )
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Το ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε παρά μόνον την απομάκρυνσή μας από τον Θεό, ουδόλως απαλάσσει του πολιτικούς για την συμπεριφορά τους, που θεωρώ ότι εκτός από ανήθικη και χυδαία είναι και προδοτική.
Ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος είπε ότι ο Θεός προστατεύει την Ελλάδα γιατί αν άφηνε το μέλλον της χώρας στους πολιτικούς θα είχε καταστραφεί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

ΜΙΧΣ έγραψε: Απόστολε(αλ) κι εσύ για τα υψηλά είσαι σαν τον Παναγιώτη. Αδέλφια ίσως και μάλλον έτσι είναι εσείς ήδη ζήτε τη Βασιλεία των Ουρανών!
Μακάρι να ίσχυε αυτό!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”