Η Ένωση Αθέων διαμαρτυρήθηκε για την Ημ. Διαταγή από το Π.Σ.

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
stathisekp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η Ένωση Αθέων διαμαρτυρήθηκε για την Ημ. Διαταγή από το

Δημοσίευση από stathisekp »

panagiotisspy έγραψε: Κάτι τέτοιες "ενώσεις",
έχουν de facto αφετηρία τους και προορισμό τους τον "αρνητισμό" και τον "πεσιμισμό",
....
Και φυσικά τις προσωπικές φιλοδοξίες των ηγετών τους, να ακουστεί βρε παιδί μου το όνομά τους!!!
Όπως ο άλλος που θέλει να φτειάξει ένα ναό αθέων (!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )
Καλό βέβαια είναι να δούμε αν όλοι αυτοί θα έχουν τις ίδιες απόψεις περί αθείας μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας.
(Θυμηθείτε την περίπτωση του Χαρίλαου Φλωράκη :wink: )
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

Τιμούμε τους προγόνους μας, που με το αίμα τους, μας έδωσαν κληρονομιά το ομόγλωσσο και ομόθρησκο Ελληνικό κράτος.
Πολέμησαν ορθώνοντας την Ελληνική Σημαία, σύμβολο του Ορθόδοξου χριστιανισμού... υπερασπιζόμενοι την τα εδάφη τους...
Δώρο μας τα έκαναν !!!...σε εμάς και στις επόμενες γενιές .

Οφείλουμε α μη τι άλλο να σεβαστούμε την δωρεά και την κληρονομιά τους.

Σεβόμενοι τον αγώνα τους ... τους νεκρούς της επανάστασης του 1821, την θρησκεία τους και τα ιδανικά τους, συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Στους Έλληνες εκείνους, που ακολουθούν των δρόμο των ηρωικών προγόνων τους, που συνεχίζουν στον δρόμο του θεού. Η Ηρωική εκείνη γενιά πέθανε επί πίστης και πατρίδας και έδιωξε τον τούρκικο ζυγό.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί θα συνεχίζαμε να ζούμε ως υποτελείς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ντροπή σε όσους αμφισβητούν την θρησκεία μας.. γιατί είναι σαν να αμφισβητούν τους ηρωικούς προγόνους μας.... και κατ΄επέκταση τα Ελληνικά Εδάφη που μας έδωσαν σαν κληρονομιά.

Αλλά αν τα αμφισβητούν, γιατί άραγε δεν πάνε να κατοικίσουν στα εδάφη που τους έδωσαν σαν κληρονομιά, οι δικοί τους άθεοι πρόγονοι;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Γειά σου Ειρηνούλα από Κρήτη! Με σένα καλύτερα να μιλάμε μέσω η-μέιλ παρά στο τηλέφωνο κοπελιά μου γιατί μου βγάζεις το αρνητικό μου τηλεφωνικώς :oops:
:41 :41 :41 :41 :41 :41 :41 :8 :8 :8 :8 :8
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
ΕΙΡΗΝΗGR
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΗGR »

Μαρία μου, ξέρεις ότι σε συμπαθώ ιδιαίτερα.. :8
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”