Πω πω ανατρίχιασαtoula έγραψε:μοναχοί είχαν ακούσει την φωνή της Παναγίας μας, που του έλεγε "ψάλε με Κουκουζέλη, ψάλε με"!

Συντονιστής: Συντονιστές
Πω πω ανατρίχιασαtoula έγραψε:μοναχοί είχαν ακούσει την φωνή της Παναγίας μας, που του έλεγε "ψάλε με Κουκουζέλη, ψάλε με"!
ravniotis έγραψε:για να τιμήσω και εγώ το "σπίτι"μου, ένα εν ζωή αηδόνι του αγίου όρους είναι ο πατέρας Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης
είναι μοναδική η μελωδία στη σιμωνόπετρα. δεν είναι τυχαίο που τους αποκαλούν τα αηδόνια του αγίου όρους. ο π.Αθανάσιος μαζί με τον π. Ιωαννίκιο θεωρώ οτι αποτελούν τον πιο καλλίφωνο δεξιό χορό αγιορείτικης μονής. τον αύγουστο που πήγα καθόμουν στον πρόναο και έψαχνα που είναι τα μικρόφωνα και ακούγεται έτσι η μελωδία....ΜΙΧΣ έγραψε:ravniotis έγραψε:για να τιμήσω και εγώ το "σπίτι"μου, ένα εν ζωή αηδόνι του αγίου όρους είναι ο πατέρας Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης
Αδερφέ μου! Οταν τον είχα ακούσει πρώτη φορά, ειδικά στην συνέντυξή του για τον Χ. Φλωράκη με είχε αφήσει με απέραντη χαρά στην καρδιά, ήταν υπέροχα τα νέα που μετάφερε. Αν και όταν μπορέσεις ανέβασε κάτι που να μπορούμε να ακούσουμε τη φωνή του γέροντα σε ψαλμωδία!