Παραδείγματα αφοσίωσης

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Διάβασα ότι τα ζώα δεν καταλαβαίνουν όπως εμείς τις αιτίες γιατί κάτι που κάνουμε είναι κακό
Πρέπει να το συνδυάσει με κάτι δυσάρεστο
Αν πχ κάθε φορά που τρώει το ξύλο της καρέκλας ψεκάζεις μια δυσάρεστη μυρωδιά για το σκύλο στο χώρο θα το συνδυάσει ότι αυτό που κάνει έχει δυσάρεστο αποτέλεσμα
Με την τιμωρία δεν καταλαβαίνει το λόγο γιατί για αυτά είναι διασκέδαση και χρήσιμο για τα δόντια τους
Χμμμμ αλήθεια ........... του παίρνεις καθόλου κόκκαλα ειδικά για τα δόντια του ? διότι αλλιώς δικαιολογημένα σου τρώει τις καρέκλες :wink:
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

lovethink έγραψε:Διάβασα ότι τα ζώα δεν καταλαβαίνουν όπως εμείς τις αιτίες γιατί κάτι που κάνουμε είναι κακό
Πρέπει να το συνδυάσει με κάτι δυσάρεστο
Αν πχ κάθε φορά που τρώει το ξύλο της καρέκλας ψεκάζεις μια δυσάρεστη μυρωδιά για το σκύλο στο χώρο θα το συνδυάσει ότι αυτό που κάνει έχει δυσάρεστο αποτέλεσμα
Με την τιμωρία δεν καταλαβαίνει το λόγο γιατί για αυτά είναι διασκέδαση και χρήσιμο για τα δόντια τους
Χμμμμ αλήθεια ........... του παίρνεις καθόλου κόκκαλα ειδικά για τα δόντια του ? διότι αλλιώς δικαιολογημένα σου τρώει τις καρέκλες :wink:
καναμε Μανο οτι ξεραμε..οτι μας ειπαν και αλλοι..ψεκασα και με λακ οπως μου ειπαν τις καρεκλες.και τα ποδια των τραπεζιων (καλου κακου δεν κυκλοφορει μεσα στο σπιτι παρα μονο στην κουζινα)
η Ηρα εχει εναν μοναδικο τροπο να βρισκει κατι αλλο να κανει.
τα παιχνιδια και τα κοκκαλα που της παιρνουμε τα σπρωχνει με την μουσουδα και τα πεταει κατω απο την βεραντα...
ολη γειτονια την ξερει....
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

χαχαχαχα

Εμένα όποτε χτυπάει το κινητό και δεν το ακούω πάει μπροστά από το κινητό και γαβγίζει μέχρι να τον ακούσω και να πάω εκεί

Επίσης μου διώχνει τα περιστέρια από το μπαλκόνι όταν του πω "Περιστέρια ?????? " τρέχει σα τρελλό να βγει έξω να τα διώξει

Οταν με έχει κουράσει του λέω "αγάπη μου πάμε να κάνουμε Μπάνιο ? " και με το που ακούει τη λέξη μπάνιο τσουπ πάει και κρύβετε κάτω από το κρεββάτι κάνα μισάωρο και ησυχάζω χαχαχαχα :lol:

Τώρα έχει μάθει και περιμένει πριν μπούμε σπίτι να του σκουπίσω τα πόδια
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

lovethink έγραψε:χαχαχαχα

Εμένα όποτε χτυπάει το κινητό και δεν το ακούω πάει μπροστά από το κινητό και γαβγίζει μέχρι να τον ακούσω και να πάω εκεί

Επίσης μου διώχνει τα περιστέρια από το μπαλκόνι όταν του πω "Περιστέρια ?????? " τρέχει σα τρελλό να βγει έξω να τα διώξει

Οταν με έχει κουράσει του λέω "αγάπη μου πάμε να κάνουμε Μπάνιο ? " και με το που ακούει τη λέξη μπάνιο τσουπ πάει και κρύβετε κάτω από το κρεββάτι κάνα μισάωρο και ησυχάζω χαχαχαχα :lol:

Τώρα έχει μάθει και περιμένει πριν μπούμε σπίτι να του σκουπίσω τα πόδια
χα χα χα χα χα
τον εχω δει και ειναι γλυκουλης και μικροσωμος ..
εμας ειναι τεραστια Μανο και γεματη ζαρες..
την βλεπω και σκεπτομαι πως θα ειμαι οταν γερασω...χα χα χα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”