Γιατι τωρα δεν τα λέμε ?NIKOSZ έγραψε:SOTIRIO ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!
ΑΞΙΟΣ!!!![]()
Τις αποψεις σου να μας πεις ...
Εσυ πως τα βλέπεις ?
Τι ειναι ο Βαρθολομαιος Επισημα ποια Παπικος η κάτι αλλο ?
Και τι πρέπει να γίνει ?
Συντονιστής: Συντονιστές
Είδατε τι έχει η Κρήτη ? Βενιζέλους , Μητσοτάκηδες , Κακαουνάκηδες , Σωτήριους κ μάλιστα όλοι από τα Χανιά !!!!NIKOSZ έγραψε:SOTIRIO ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!
ΑΞΙΟΣ!!!![]()
sotirio έγραψε:Γιατι τωρα δεν τα λέμε ?NIKOSZ έγραψε:SOTIRIO ΠΑΡΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!
ΑΞΙΟΣ!!!![]()
Τις αποψεις σου να μας πεις ...
Εσυ πως τα βλέπεις ?
Τι ειναι ο Βαρθολομαιος Επισημα ποια Παπικος η κάτι αλλο ?
Και τι πρέπει να γίνει ?
Είναι πολύ καλός .Λειτούργησε στην ενορία μου την προηγούμενη Κυριακή . Τι πραότητα κ τι γλυκύτητα έχει .. Προσωπικά δεν έχω δεί πιό ταπεινό άνθρωπο στη ζωή μου . Ειρηναίος όνομα κ πράγμα .sotirio έγραψε:Χαλαρα ...
vfilip Να μου προσέχεις τον Δικο μας .
Απο το 2002 την Ραβενα και μετά καθομουνα απεναντι του αρκετες φορες
στο Ραδι Μαρτυρια και του ελεγα γιατι εινα Αναξιος και αυτος και ο Βαρθολομαιος του ....
Εχει υπομονή και ταπεινωση μακαρι να μετανοήσει .... γιατι Παπικος δεν ειναι ... Ειναι ορθοδοξος μα η "οικονομια" του και ο "Παππους" βλέπεις ....
sotirio έγραψε:Ουτε επιστολες ουτε λογια ουτε αλλο τιποτα ....
Ενα ΑΕΡΑ θελει ΕΝΑ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕς ΣΤΟΜΑΤΑ ....
Οχι διακοπή της κοινωνιας με το πατριαρχειο
Οχι σχησμα
ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ειναι μνημονευση του πατριαρχη και κοινωνια με το πατριαρχειο και ΕΝΤΟΣ της Εκλησιας ...
Μπροστα στην Ωραια Πυλη απο τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ μεχρι και απο την Ωραια Πυλη να ακουστεί απο τον ΠΟΙΜΕΝΑ
ετσι λεει ο αρχαιος νομος
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ και οσο θελετε ψαξτε το ....
Και αυτο ειναι το λαθος της Εσφιγμενου
Επρεπε να λενε :
Εν πρωτοις μνησθητι Κύριε του Αναξιου Πατριαχη μας Βαρθολομαιου και
χάρισε Αξιον Πατριαρχη μακροημερευοντα .....
Τι θα τους λέγανε οτι δεν τον μνημονευουν ? Οτι ειναι σχησματικοι ?
Οτι δεν ειναι του Πατριαρχειου ? Ενταξει Κανονικος μεχρι να καθερεθει ΑΝΑΞΙΟΣ ΟΜΩς ....
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ....
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 2002 φωνάζω το Δικο μου