Απαγόρευση τελετών στην Ολυμπία

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

saris
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: οι άνθρωποι που λατρεύουν το Δία

Δημοσίευση από saris »

pAntonios έγραψε:Αφού δεν έγινε ερώτημα, ας σας ρωτήσω τουλάχιστον εγώ για να λύσω αυτή την απορία μου τόσα χρόνια...

Αυτοί οι άνθρωποι που λατρεύουν το Δία, που τον διδάσκει η μυθολογία,
δεν έχω καταλάβει τι είναι:

α) ανισόρροποι ;

β) δαιμονισμένοι ;

γ) θεατρίνοι ;

δ) τι άλλο;

Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.
Κατα τη γνώμη μου οι δωδεκαθεϊστές είναι γραφικοί και πολύ επικινδυνοι.
Λυπάμαι ειλικρινά που εν έτη 2007 υπάρχουν ακόμη ανθρωποι που πιστεύουν σε αυτα.

Υ.Γ. Αλήθεια είδατε πόσο χρόνο διέθεσε η τηλεόραση γι΄αυτους τους γραφικούς και με ποση ευκολία.
katerina71
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από katerina71 »

Πιστεύω πως είναι πλανεμένοι, μπερδεμένοι και επηρρεασμένοι. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με την "μόδα" των αρχαιοελληνικών ονομάτων να βαπτίζουμε τα παιδιά μας, και συνεχίζει.Συνάντησα μία κυρία το καλοκαίρι κια ομολογώ πως με τρόμαξε με το πάθος της και την λατρεία της για τους αρχαίους Έλληνες, το Δωδεκάθεο και τις κατηγορίες της για τους Αγίους μας κια Οσίους μας.
Έχω όμως μία απορία: Ποιός τους είπε ότι ο χριστιανισμός είναι πολέμιος των αρχαίων Ελλήνων? Ποιός τους είπε πως δεν υποκλινόμαστε στα εκπληκτικά έργα των αρχαίων τραγωδών?
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

pAntonios έγραψε:Αφού δεν έγινε ερώτημα, ας σας ρωτήσω τουλάχιστον εγώ για να λύσω αυτή την απορία μου τόσα χρόνια...

Αυτοί οι άνθρωποι που λατρεύουν το Δία, που τον διδάσκει η μυθολογία,
δεν έχω καταλάβει τι είναι:

α) ανισόρροποι ;

β) δαιμονισμένοι ;

γ) θεατρίνοι ;

δ) τι άλλο;

Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.
Οι άνθρωποι που λατρεύουν τον Δία, πιστεύω ότι ανήκουν σε μία διεθνή ομάδα.
Οι άνθρωποι αυτοί, που λατρεύουν τον Δία, πιστεύω ότι πλανούν τούς άλλους ανθρώπους.
Σύμφωνα όμως με τον Απόστολο :
«Πλανούν τούς άλλους, και πλανούν τον εαυτόν τους».
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Merkourios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Merkourios »

Δέν αποκλείεται τά άτομα αυτά νά έχουν καί κάποια δόση "θρησκευτικής ψυχοπάθειας..." καί νά εξελιχθούν σιγά - σιγά όπως περίπου καί οί ανήκοντες στίς καταστροφικές λατρείες...

" Καί εστάθην επί τήν άμμον τής θαλάσσης, καί είδον,

...καί μία εκ τών κεφαλών αυτού ( τού θηρίου) ώς εσφαγμένην είς θάνατον. Καί ή πληγή τού θανάτου αυτού εθεραπεύθη, καί εθαύμασε όλη ή γή όπισθεν τού Θηρίου..." ( Αποκ.ΙΓ΄3)

Μέ δεδομένο τήν αναφορά στήν Αποκάλυψη ότι ή πληγή τής εσφαγμένης ειδωλολατρείας θά ξαναζήση επί εποχής Αντιχρίστου, όλοι αυτοί θά παίξουν τότε τόν ρόλο τους στούς Χριστιανικούς διωγμούς,

Τώρα απλώς συγκεντρώνεται τό "έμψυχο υλικό" τών αυριανών διωκτών μας... Καλή υπομονή!

Merkourios
michalisorfanos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από michalisorfanos »

ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ,
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ Γ,ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠΛΑ ΛΑΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!ΑΡΧΙΣΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΗΨΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

katerina71 έγραψε:Πιστεύω πως είναι πλανεμένοι, μπερδεμένοι και επηρρεασμένοι. Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με την "μόδα" των αρχαιοελληνικών ονομάτων να βαπτίζουμε τα παιδιά μας, και συνεχίζει.Συνάντησα μία κυρία το καλοκαίρι κια ομολογώ πως με τρόμαξε με το πάθος της και την λατρεία της για τους αρχαίους Έλληνες, το Δωδεκάθεο και τις κατηγορίες της για τους Αγίους μας κια Οσίους μας.
Έχω όμως μία απορία: Ποιός τους είπε ότι ο χριστιανισμός είναι πολέμιος των αρχαίων Ελλήνων? Ποιός τους είπε πως δεν υποκλινόμαστε στα εκπληκτικά έργα των αρχαίων τραγωδών?
μα οτι αρχαιοελληνικο εργο εχει διασωθει κατερινα στις μερες μας διασωθηκε ακριβως επειδη μοναχοι και γενικα χριστιανοι αντιγραφεις αντεγραφαν πολλα απο αυτα τα εργα σε περγαμηνη (πρωτοβγαλτη τοτε)...οι κολλημενοι ειδωλολατρες της εποχης θεωρουσαν υβρη να αντιγραφουν τα αρχαια εργα σε περγαμηνη προτιμουσνα τον ευθραστο παπυρο διοτι αυτο ηταν το υλικο πανω στο οποιο γραφτηκαν οι τραγωδιες κτ :roll: λ...Οι χριστιανοι ανοιχτομυαλοι δεν ειχνα αυτα τα κολληματα τα μετεφεραν στην ανθεκτικη περγαμηνη και ετσι μας σωθηκαν ...
Ολες κατηγοριες(στην συντριπτικη πλειοψηφια των παγανιστων ειναι απο σαθρες εως γραφικες,καθαρη προπαγανδα φανατικων)
F10
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από F10 »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος F10 την Κυρ Ιαν 28, 2007 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

δεν ειναι ελευθεροι να προκαλουν επεισοδια και να μπαινουν στα αρχαιοελληνικα μνημεια τελωντας τα καραγκιοζιλικια τους...Τα μνημεια και οι χωροι ανηκουν στον ελληνικο λαο και πρεπει να προστατευονται....

αυτοι εχουν την εντυπωση οτι επειδη ξεπερναν σε γραφικοτητα τις επιθεωρησεις οτι τα μνημεια ειναι ιδιοκτησια τους!!με την ιδια λογικη καποιος που μιμειται τον βηματισμο της χηνας θα απαιτησει για κληρονομια το μοναχο...
F10
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από F10 »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος F10 την Κυρ Ιαν 28, 2007 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

δεν σου επιτεθηκα :) απλα διαπιστωση εκανα οτι δεν πρεπει να τους βαζουνε στα μνημεια,πιαστηκα απο μια λεξη σου οχι απο το νοημα της προτασης σου... :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”