123 έγραψε:Δλδ Πόπη ακυρώνεις εντελώς τον συνδυασμό χρωμοσωμάτων? Δεν παίζουν ρόλο στην ψυχολογία παρά μόνο η διαπαιδαγώγηση?
Καλά ........... Πόπη για βάλε τις φωνές και στα δύο σου παιδιά ( αν έχεις δύο ) και μετά πες μου αν και τα δύο αντέδρασαν το ίδιο
Με αυτό που λες ΑΝΑΙΡΕΙΣ και ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ την διαφορετικότητα
123 έγραψε:Δλδ Πόπη ακυρώνεις εντελώς τον συνδυασμό χρωμοσωμάτων? Δεν παίζουν ρόλο στην ψυχολογία παρά μόνο η διαπαιδαγώγηση?
αν εννοεις οτι ειναι συνδυασμος χρωμοσωματων η κακια και η μοχθηρια
ναι δεν πιστευω οτι ειναι.......
δεν πιστευω οτι η κακια ειναι χρωμοσωμα..
δεν πιστευω οτι η μοχθηρια εχει να κανει με το χρωμοσωμα και παλι καποιου παιδιου......
αν εννοεις οτι ειναι συνδυασμος χρωμοσωματων η κακια και η μοχθηρια
ναι δεν πιστευω οτι ειναι.......
δεν πιστευω οτι η κακια ειναι χρωμοσωμα..
δεν πιστευω οτι η μοχθηρια εχει να κανει με το χρωμοσωμα και παλι καποιου παιδιου......
Χμμμμ άλλο κακία άλλο μοχθηρία άλλο στριμμένο , άλλο ευαίσθητο , άλλο αναίσθητο
Εχεις δύο παιδιά
Το ένα είναι μέσα στην ενέργεια , το άλλο μέχρι να σηκώσει το ένα ποδάρι βρωμάει το άλλο
Δεν είναι αυτό προσωπικό του χαρακτηριστικό ?
Σε τι φταις εσύ σε αυτό ?
Καλά ........... Πόπη για βάλε τις φωνές και στα δύο σου παιδιά ( αν έχεις δύο ) και μετά πες μου αν και τα δύο αντέδρασαν το ίδιο
Με αυτό που λες ΑΝΑΙΡΕΙΣ και ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ την διαφορετικότητα
βρε εσυ...
εγραψε η 123 για κακια ..μοχθηρια..και οχι για διαφορετικοτητα χαρακτηρα..
και αντιδρασεων των παιδιων.εγω γιαυτο μιλησα και μιλω..
οτι δεν γεννιετε κανενα παιδι με αυτες τις "αρετες""
τις αποκτα.........στην πορεια απο οσα συμβαινουν γυρω του,και το πως ο χαρακτηρας του επεξεργαζετε οτι συμβαινει γυρω του......
Δυστυχώς δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να απαντήσω.
Από εμπειρία όμως λέω ότι διαφορές υπάρχουν ακόμα και σε δίδυμα (όπως είπε κι ο Μάνος). Αλλά και σε μη δίδυμα αδέλφια υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω
Γιατί αν έφταιγαν οι γονείς όλα θα είχαν μια απάντηση. Όμως δεν νομίζω να είναι έτσι....
123 έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να απαντήσω.
Από εμπειρία όμως λέω ότι διαφορές υπάρχουν ακόμα και σε δίδυμα (όπως είπε κι ο Μάνος). Αλλά και σε μη δίδυμα αδέλφια υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω
Γιατί αν έφταιγαν οι γονείς όλα θα είχαν μια απάντηση. Όμως δεν νομίζω να είναι έτσι....
Οι γονείς απλά πρέπει να διαμορφώσουν το ζυμάρι
Αν είναι σκληρό να το ζυμώσουν πιο πολύ και να βάλουν λίγο νερό
Αν είναι πολύ μαλακό να ρίξουν λίγο ακόμα αλεύρι
Η πρώτη ύλη όμως είναι ατόφια και διαφορετική
Εγώ αναρωτήθηκα για όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι.
Δλδ κάποιοι έχουν περισσότερα εφόδια στη ζωή τους από άλλους. Κι αυτό που είπε ο Μάνος είναι ένα προτέρημα, να έχει ο ένας ενέργεια κι ο άλλος να είναι τα ζώα μου αργά
Χμμμμ άλλο κακία άλλο μοχθηρία άλλο στριμμένο , άλλο ευαίσθητο , άλλο αναίσθητο
Εχεις δύο παιδιά
Το ένα είναι μέσα στην ενέργεια , το άλλο μέχρι να σηκώσει το ένα ποδάρι βρωμάει το άλλο
Δεν είναι αυτό προσωπικό του χαρακτηριστικό ?
Σε τι φταις εσύ σε αυτό ?[/quote]
ισως η ενεργεια του αλλου του παιδιου που μεγαλωνουν μαζι να το κανει ακομα ποιο οκνηρο και να αφηνετε ακομα περισσοτερο.
να ειναι το αλλο ποιο δυναμικο και να μην του αφηνει "χωρο " να απλωθει με τις δικες του ταχυτητες....
εδω πρεπει να ξερουμε πως να τα χειριστουμε εμεις οι γονεις...
στον ενα κρατει λιγο την μηχανη και στον αλλο φουλαρισε την δικη σου... [/b]γιατι πολλες φορες κανουμε ακριβως το αντιθετο.......[/b]
123 ναι
Είναι δεδομένο
Δεν έχουμε όλοι τα ίδια εφόδια για τη σωτηρία μας
Κατά ένα μυστήριο τρόπο όμως , όσο πιο λίγα εφόδια έχεις για τη σωτηρία σου , τόσο πιο πολύ κοντά σου είναι ο Θεός και σε στηρίζει
Οσο και αν όλοι σου δείχνουν το αντίθετο
Και μιλάω από προσωπική πείρα