Εγώ δεν ξέρω ούτε από λύκους ούτε από αρνάκια,και οι μεταξύ τους αλλαγές δεν με ενδιαφέρουν.
Αντί να παίζετε κρυφτούλι , και να χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους παρομοιώσεις καλό θα ήταν να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους.
Οσο για τις φαντασιώσεις περί παρακολούθησης από λύκους τα έχουμε ξανακούσει.
Και όποιος κατάλαβε ότι είναι χριστιανός τώρα τιμή του και καμάρι του.
Μακάρι όλοι κάποτε να το θυμηθούν και να πράξουν ανάλογα.
Χριστιανοί μου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Iosif έγραψε:Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι πολλοί προβατόσχημοι λύκοι παρακολουθούν με τεράστια προσοχή, όλα όσα γράφονται σε αυτό τον διαδικτυακό χώρο.
τα λυκόπουλα και ειδικοτερα τα "ουνίτικα" μπαινοβγαίνουν στον ιστοχώρο αυτό αλλά λόγω ένδειας επιχειρημάτων χρησιμοποιούν άλλους πιο ύπουλους τρόπους για να περάσουν τη γραμμή τους,δηθεν υπερασπιζόμενοι το καλο της "εκκλησίας" (του ποιμενα τους Πάπα ).....

Είχα διαβάσει κάποτε κι εγώ π. Παΐσιο και μου έμεινε κάτι πολύ ωραίο για τα σκάνδαλα της Εκκλησίας.
Η μύγα , έλεγε , σε ένα περιβόλι γεμάτο όμορφα λουλούδια θα ψάξει και θα βρει το τις ακαθαρσίες που τυχών υπάρχουν για να κάνει τη δουλειά της.
Και η μέλισσα σε ένα περιβόλι γεμάτο ακαθαρσίες θα ψάξει και θα βρεί το μοναδικό λουλούδι που ίσως υπάρχει για να κάνει της δουλειά της.
Ας σκευτούμε και εμείς τι είμαστε ή τι πρέπει να είμαστε ή να γίνουμε.
Η μύγα , έλεγε , σε ένα περιβόλι γεμάτο όμορφα λουλούδια θα ψάξει και θα βρει το τις ακαθαρσίες που τυχών υπάρχουν για να κάνει τη δουλειά της.
Και η μέλισσα σε ένα περιβόλι γεμάτο ακαθαρσίες θα ψάξει και θα βρεί το μοναδικό λουλούδι που ίσως υπάρχει για να κάνει της δουλειά της.
Ας σκευτούμε και εμείς τι είμαστε ή τι πρέπει να είμαστε ή να γίνουμε.