Επι του πρακταίου λοιπόν: Την προσεχή Κυριακή 6 Μαϊου 2007 στα Ιωάννινα Κοινός Εκκλησιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου και ακολούθως Πρωϊνό Καφέ & Κύριο Γεύμα παρά την λίμνη παρέα με τον Αλί Πασά...
Τηλέφωνο επικοινωνίας για την συγκεκριμένη μέρα και μόνο το 697-3915352
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ[/quote]
ΧΡΗΣΤΟΟΟΟΟ !!!! ποιος ειναι ο Αλη-Πασας ;;;;;;;;;;;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Σας μακαριζω που θα επισκευτειτε την πολη μου!!Ελπιζω να περασετε καλα κ πιεστε κ ενα καφε για μενα!!Οτι θελετε να ρωτησετε σχετικα με την πολη,αξιοθεατα,αγορα κτλ εδω ειμαι!
Κατω τα χερια απτον Αλη!!!!! :D
Christos έγραψε: Την προσεχή Κυριακή 6 Μαϊου 2007 στα Ιωάννινα Κοινός Εκκλησιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου και ακολούθως Πρωϊνό Καφέ & Κύριο Γεύμα παρά την λίμνη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για την συγκεκριμένη μέρα και μόνο το 697-3915352
όπως έλεγε παλαιότερα και κάποιος άλλος (για άλλη συνάντηση) ούτε ... ταξί δεν γεμίζουμε...
Βέβαια, το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται πάντα στην ποιότητα ... λέμε τώρα ...
Πέρα από πλάκες, η δυτική Μακεδονία είναι κοντά... και η Θεσσαλία επίσης... (οι αποδέκτες της πρόσκλησης ΓΝΩΣΤΟΙ) αλλά κι όσοι άλλοι δεν ευχαριστήθηκαν λόγω καιρού την πρωτομαγιά κι έχουν όρεξη για μακρύ ταξίδι, καλοδεχούμενοι (και το τσίπουρο εδώ πάνω φημισμένο...)
Τι μόνο αυτό?Έτσι απλά ολοκληρώθηκε?Φίλε Χρήστο μας κρατάς σε αγωνία...πες μας παιδάκι μου πως περάσατε...τι φάγατε(αν φάγατε)..τι ήπιατε?Πως περάσατε γενικώς...Περιμένουμε....
plou73 έγραψε:Τι μόνο αυτό?Έτσι απλά ολοκληρώθηκε?Φίλε Χρήστο μας κρατάς σε αγωνία...πες μας παιδάκι μου πως περάσατε...τι φάγατε(αν φάγατε)..τι ήπιατε?Πως περάσατε γενικώς...Περιμένουμε....
Οριστε κατασταση ! δεν μας λενε τιποτα , σημασια δεν μας δινουν !!! (
Χρηστο απο αυτη τη στιγμη σε διαγραφω απο την διαθηκη μου ! :x
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.