Άλλο μαλλιά άλλο ...συκώτι;

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

PerlMaster έγραψε:Αυτός που βάζει μαλιά είναι αυτάρεσκος (στη δική σου περίπτωση αυτό πάει στη συμβία) . Αυτός που βάζει συκώτι σκοτώνει έναν συνάνθρωπο.
Ναι βρίσε του και τη γυναίκα από πάνω .......

"Βρετανοί γιατροί στο νοσοκομείο ST James πραγματοποίησαν την πρώτη μεταμόσχευση συκωτιού από ζωντανό δότη, γεγονός που στο μέλλον θα μπορούσε να σώσει πολλές ζωές. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε σε έναν 51χρονο από τον 20χρονο γιο του. Ο δότης χορήγησε στον πατέρα του το 60% από το υγιές ήπαρ του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα. Οι γιατροί είπαν ότι το ήπαρ του δότη θα αναπτυχθεί ξανά αποκτώντας το 90% του αρχικού του μεγέθους και ότι θα επανακτήσει όλες τις λειτουργίες που προϋπήρχαν.

«Πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική ανακάλυψη, και αποτελεί το αποκορύφωμα μιας σκληρής εργασίας από ολόκληρη την ομάδα εδώ στο Λιντς», δήλωσε ο Τσάρλι Μίλσον, ηπατολόγος στο νοσοκομείο ST James.

Οι γιατροί θεωρούν ότι η τεχνική θα προσφέρει ελπίδες στους 300 και πλέον ανθρώπους που βρίσκονται στις λίστες αναμονής μεταμοσχεύσεων συκωτιού στη Βρετανία. Περισσότεροι από 600 ασθενείς πραγματοποιούν μεταμοσχεύσεις συκωτιού κάθε χρόνο στη χώρα με όργανα από πτωματικούς δότες.

Του Τάσου Σαραντή, ΗΜΕΡΗΣΙΑ 4/7/2007
"
Καλή Σαρακοστή
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:

"Βρετανοί γιατροί στο νοσοκομείο ST James πραγματοποίησαν την πρώτη μεταμόσχευση συκωτιού από ζωντανό δότη, γεγονός που στο μέλλον θα μπορούσε να σώσει πολλές ζωές. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε σε έναν 51χρονο από τον 20χρονο γιο του. Ο δότης χορήγησε στον πατέρα του το 60% από το υγιές ήπαρ του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα. Οι γιατροί είπαν ότι το ήπαρ του δότη θα αναπτυχθεί ξανά αποκτώντας το 90% του αρχικού του μεγέθους και ότι θα επανακτήσει όλες τις λειτουργίες που προϋπήρχαν.

Του Τάσου Σαραντή, ΗΜΕΡΗΣΙΑ 4/7/2007
"
Εχει γινει και στην Ελλαδα παρομοια μεταμοσχευση απο πατερα στην κορη του.Με πολυ καλα αποτελεσματα.
Ετερον εκατερον.Αλλο η μεταμοσχευση απο ζωντανο δοτη ,αλλο η επισπευση του θανατου του δοτη με σκοπο τη μεταμοσχευση . Οσο για το αν ειναι ο "κλινικα νεκρος" ,πραγματικα και ανεπιστρεπτα νεκρος, ας το αποδειξει καποιος, αν μπορει .
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Μελπομένη μου όταν κάνεις παράθεση , πρόσεχε όπως το ενώνεις το κείμενο γιατί έτσι όπως το έβαλες μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτό που έγραψες ήταν κάτι που έγραψε ο συγγραφέας αυτού του άρθρου από την εφημερίδα

Εγώ προσωπικά το έχω πει ότι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις επί του θέματος και ουδέποτε θα κρίνω κάποιον που έχει πρόβλημα υγείας για τις επιλογές του
Ας το κάνουν όσοι έχουν το θάρρος να κρίνουν ασθενείς
Καλή Σαρακοστή
DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

Φίλε ημαρτον,δεν είναι αμαρτία το να προσθέσεις μαλλιά.Δεν κάνεις κακό σε κάποιον άλλον για να τα αποκτήσεις. Αμα χάσεις κάποιο δόντι, τί θα κάνεις,δε θα βάλεις καινούριο? :rabbit: :wink: :wink:
Αμαρτία θα ήταν εάν πλήγωνες κάποιον για να αποκτήσεις εσύ αυτό που θες.
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:Μελπομένη μου όταν κάνεις παράθεση , πρόσεχε όπως το ενώνεις το κείμενο γιατί έτσι όπως το έβαλες μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτό που έγραψες ήταν κάτι που έγραψε ο συγγραφέας αυτού του άρθρου από την εφημερίδα
Εχεις δικιο, συγνωμη,βιαστηκα. Και μετα ουτε και εγω μπορουσα να καταλαβω πως ανακατευτηκανε τα γραφομενα μου 8O
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

DOMINIQUE έγραψε:Φίλε ημαρτον,δεν είναι αμαρτία το να προσθέσεις μαλλιά.Δεν κάνεις κακό σε κάποιον άλλον για να τα αποκτήσεις. Αμα χάσεις κάποιο δόντι, τί θα κάνεις,δε θα βάλεις καινούριο? :rabbit: :wink: :wink:
Αμαρτία θα ήταν εάν πλήγωνες κάποιον για να αποκτήσεις εσύ αυτό που θες.
Αμαρτία είναι να βγάζεις μαλλιά , κοινώς να ξεμαλlιάζεις τον άλλον :lol:
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Α και που είσαι Ημαρτον .......
Χωρίς μαλλιά ζεις , χωρίς συκώτι όχι
Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο
Καλή Σαρακοστή
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

lovethink έγραψε:Α και που είσαι Ημαρτον .......
Χωρίς μαλλιά ζεις , χωρίς συκώτι όχι
Δεν μπορούν να συγκριθούν αυτά τα δύο
Επίσης χωρίς συκώτι είναι αδύνατον να γίνεις τύφλα!!
Χωρίς μαλλιά μπορείς να είσαι τύφλα όλη μέρα!!!!
χεχε
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Εικόνα
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
nkope