Έλληνες, τι το ιδιαίτερο έχουν;;;

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

IOANNISBATATZHS
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από IOANNISBATATZHS »

γιατί αυτό το συγκεκριμένο ;
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nemesis123 »

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΔΗ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΡΘΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!!!!!
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΥΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΗ, ΡΟΖ ΚΟΡΔΕΛΙΑΣΤΡΕΣ..
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΥΠΟΤΥΘΕΜΕΝΟ Κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΤΕ AAAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGHHHHHH ΟΡΜΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΙΣΕ!!!!!!! ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ Κ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ.Λ.Π.) ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ Κ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΡΘΩΠΟΥ???
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΓΙΟΥΣ ..ΠΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ??
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΙΧΩΡ, Κ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ????
ΝΑΙ ΡΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΩΒΡΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ? ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΤΟΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ-ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΝΕΣ ΕΔΩΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ)- Κ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΑ Κ ΕΞΟΥ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΤΕΝΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΓΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ? ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΘΑ'ΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΑΝΤΙΣΟΥΝ...
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ....ΤΙ ΛΕΩ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ.....Ο ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΣ..... Ο ΝΑΖΙ :(
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ Ο ΑΛΙΤΑΜΠΟΥΡΑΣ :(

ΛΥΠΟΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ"
(ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ........ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!)

**** ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΑΡΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΕΠΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΣΚΛΗΡΑ *****
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Eλλάδα
Μια χώρα που σε κάνει να είσαι περήφανος ΜΟΝΟ για το Παρελθόν της
Μια χώρα που για το παρών της μόνο να ρίχνει το ηθικό των Ελλήνων ξέρει
Σκουπίδια στους δρόμους
Η Γενιά των 700 ευρώ
Ανεργία
Φτώχεια
Μια ασφάλεια στα πρόθυρα διάλυσης
Ασέβεια στα άτομα με ειδικές ανάγκες
Καθόλου ευγένεια ,βρισίδια και κόρνες , μούτζες και φωνές , οικονομικά σκάνδαλα και ποιός θα φάει ποιόν
Μιζέρια ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ
Σε γκρίζα ψηλά κτίρια , χωρίς πάρκα , χωρίς οξυγόνο
Περιφρονημένα πάρκα χωρίς φροντίδα γεμάτα τσουκνίδες
Οτι υπάρχει στη χώρα μας από πράσινο κατά τύχη υπάρχει
Κοιτάξτε στο εξωτερικό τα πάρκα πως τα φροντίζουν
Κοιτάξτε πόση ομορφιά έχουν οι πόλεις τους , τι σεβασμό στο πολίτη , τι σεβασμό στον πεζό , στον καταναλωτή , παντού
Οι κάδοι ανακύκλωσης ( αυτοί οι μπλε που έβαλε ο δήμος στην Αθήνα στις γειτονιές ) είναι γεμάτοι από αποφάγια και ότι μπορείς να φανταστείς
Ανακύκλωση ; τι είναι αυτό ;
Ολα ένα μπάχαλο
Ρωτήστε έναν ανάπηρο που δεν μπορεί να περάσει με το καροτσάκι το δρόμο γιατί κάποιος Ελληνάρας πάρκαρε σε σημείο που απαγορεύεται να παρκάρει κάποιος
Ρωτήστε μια γυναίκα που δούλευε όλη της τη ζωή και δεν χάρηκε τα παιδιά της για να πάρει 400 ευρώ σύνταξη
Ρωτήστε τα σπουδαγμένα παιδιά που φάγαν τα νιάτα τους και λιώσαν τα παντελόνια τους στη μελέτη και τώρα δουλεύουν σε φαστφουντάδικα
Ρωτήστε τους καρκινοπαθείς που περιμένουν 3 και 4 μήνες για να κάνουν μια εξέταση τόσο σημαντική που μπορεί να τους κοστίσει την ίδια τους τη ζωή
Ρωτήστε όλους αυτούς πόσο ικανοποιημένοι είναι από την Ελλάδα του Σήμερα , και μετά τα ξαναλέμε
Καλή Σαρακοστή
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

nemesis123 έγραψε: ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΕΠΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΣΚΛΗΡΑ *****
Μα αγαπητέ μου nemesis123,

δεν μιλάς σκληρά, αλλά νομίζω με αγένεια, ειρωνία, υπεροψία και θα έλεγα πολύ άδικα.

Δεν νομίζω επίσης ότι αρμόζει στο πνεύμα της Σαρακοστής, αλλά δεν πειράζει. :wink:

Οι γνώμες όλων ανεξαιρέτως με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και έχω ωφεληθεί διαβάζοντας τα πάντα στο forum.
Είμαι κατά της λογοκρισίας, κατά της διαγραφής οιουδήποτε και ναι υπέρ της αγάπης και του σεβασμού της γνώμης του άλλου ( :lol: :lol: αν και, απ' ό,τι λες, παιδί των λουλουδιών και ροζ κορδελιάστρα :lol: :lol: ).

Δεν θυμάμαι να έβρισα κανέναν, να ζήτησα ποτέ τη διαγραφή κανενός ή να χαρακτήρισα κανέναν φασίστα και δεν θα απαντήσω με το ύφος σου.

Το να αγαπάς όλους τους ανθρώπους δεν σε κάνει λιγότερο Έλληνα.

Ομοίως το να μειώνεις τους υπόλοιπους δεν σε κάνει περισσότερο Έλληνα ή περισσότερο χριστιανό
.

Σου εύχομαι ολόψυχα η Σαρακοστή αυτή να σε ωφελήσει πνευματικά !
Εγώ απλώς το παλεύω. :)
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Περιφρονημένα πάρκα χωρίς φροντίδα γεμάτα τσουκνίδες - ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.....
Καθόλου ευγένεια ,βρισίδια και κόρνες , μούτζες και φωνές , οικονομικά σκάνδαλα και ποιός θα φάει ποιόν - ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΙΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ???
Μια ασφάλεια στα πρόθυρα διάλυσης - ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΕΔΩΜΕΣΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ 'Η ΜΗΠΩΣ Η INTERAMERICAN ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ????
Κοιτάξτε στο εξωτερικό τα πάρκα πως τα φροντίζουν
Κοιτάξτε πόση ομορφιά έχουν οι πόλεις τους , τι σεβασμό στο πολίτη , τι σεβασμό στον πεζό , στον καταναλωτή , παντού
- ΑΣΧΕΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΞΩ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΟΤΙ Κ ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ,ΕΙΣΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ ΣΕ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!
Οι κάδοι ανακύκλωσης ( αυτοί οι μπλε που έβαλε ο δήμος στην Αθήνα στις γειτονιές ) είναι γεμάτοι από αποφάγια και ότι μπορείς να φανταστείς
Ανακύκλωση ; τι είναι αυτό ;
.....ΛΥΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ρωτήστε όλους αυτούς πόσο ικανοποιημένοι είναι από την Ελλάδα του Σήμερα , και μετά τα ξαναλέμε - ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΟΥ'ΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ? ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ Κ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ???
ΜΠΡΟΣ ΝΤΕ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΕΙΣ-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Κ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ...ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ, ΚΑΝΤΟ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ!!!)

---------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ Ε... ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙ...
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕ 8O
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Λόγω Σαρακοστής δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω
Ολοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι ενώπιον Του Θεού
Για ΟΛΟΥΣ μας σταυρώθηκε
Ελληνες Τούρκους Μαύρους Ασπρους Κινέζουν Γιαπωνέζουν Φιλανδούς
Στο χέρι μας είναι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι
Ο Θεός να μας δίνει δύναμη σε όλο το κόσμο
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΧΑΡΑ ΜΟΥ Cordelia ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :)

ΝΑΙ ... ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΣ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΟΦΟΚΛΗ Η ΠΛΑΤΩΝΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ.

ΑΣΕ ΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Κ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ.
Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΛΔ?
ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΥΣΗ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΝΙ? :razz:
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΕΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, Κ ΜΕΤΑ Η ΑΛΛΗ , ΚΛΠ ΚΛΠ

Ομοίως το να μειώνεις τους υπόλοιπους δεν σε κάνει περισσότερο Έλληνα ή περισσότερο χριστιανό.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΠΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΟ..
ΕΠΙΔΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΕΩ. ΑΣΤΟ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ'ΧΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΕΠ?
ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΙΑ , ΑΣΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΔΛΔ ΣΑΡΑΚΟΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ? Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΙΑ?
Κ ΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΟΣΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΧΙΛΙΑΝΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ...ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΙ?
ΑΜΑΝ ΠΙΑ
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Καλησπέρα nemesis123 !

Βασικά το θέμα δεν είναι να μην απαντάς στα διάφορα forum (ή μάλλον fora), αλλά το να απαντάς με επιχειρήματα και όχι με υβριστικές εκφράσεις. :wink: (βάλε και μία δόση αγάπης και γλύκας για να δεις αποτέλεσμα στην προώθηση των ιδεών σου)

Και πως να το κάνουμε το θέμα της ισότητας είναι επίκαιρο τα τελευταία ... χιλιάδες χρόνια.
Χαίρομαι που έστω κι έτσι παραδέχεσαι ότι όλοι ίσοι είναι... :lol: :lol:

Να δούμε, όταν είναι να συναντήσουμε τον Κύριο, αν θα μας βοηθήσει το ελληνικό διαβατήριο να περάσουμε τις πύλες του Παραδείσου... (χλωμό το βλέπω) :roll:
Άβαταρ μέλους
nemesis123
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

kardia mou an soy apanthsw me glyka kai agaph nai, tote tha eine to akros antitheto apo to farmaki pou eides pio pano. (sou milaei enas anthropos twn akrwn):P
apla, sygxizome me afta poy blepw, ti na kanw o anthropos :P
omos ti logous exo na paradextw thn anisothta twn lawn? yup, estw k etsi eime yper ths isothtas, TOULAXISTON :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”