Περί Αντιχρίστου...και Δευτέρας Παρουσίας

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

o kalos theos efxome na evlogi olon ton kosmo

kirios ton kaimeno ton maksimo

ke pedia
XRISTOS ANESTI
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

το προβλιμα ειναι οτι ανατριχιαζω με τετοια θεματα
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ
despinael
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από despinael »

Αγαπητε μου εγω ανατριχιαζω και με αλλα που τα ζω καθημερινα απο τους ανθρωπους.Μερικες φορες η Αντιχριστοι ειμαστε εμεις οι ιδιοι.Αυτη την στιγμη που γραφω νιωθω τοσο εξαντλημενοι ψυχολογικα και συναισθηματικα ειλικρινα για ολους τους αδικους ανθρωπους σε αυτην την ζωη που προσπαθουνε να αποδειξουν και να σου περασουν κατι και συ πιστευεις σε αυτους και μετα σε προδιδουν οπως ο Ιουδας τον Κυριο.
Και θελω να στειλω και ενα μηνυμα καπου ....πως στην αγαπη δεν περιμενεις απλα δίνεις και δινεις και δινεις μεχρι να αδειασεις ....δνε περιμενεις να λαβεις.
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
PerlMaster
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από PerlMaster »

Κάνε κουράγιο despinael . ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!
Ποιός μπορεί να τα βάλει μαζί του ε ? κανείς !
Που να φρυάξουν όλοι οι αντίχριστοι του κόσμου ο Αναστάς θα νικήσει , μόνο να τον κρατάμε δυνατά από το χιτώνα του !
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

λεγομαι Αντώνιος και σου λεω
ακομα και εγω καποτε θα σε απογοητευσω
ο Χριστος όμως ποτε
οσο για το μυνημα δικιο εχεις
όμως σκέψου τον Χριστο που είναι ο ιδιος μύνημα
αν σου πρώτεινα ((χωρις να είμαι αξιος γιαυτο))
να γίνει η ζωη σου Χριστοκεντρικη....
συγνώμη γέρασα και δεν ξέρω τι λεω....
και σε ποιον τα λέω.....
Χριστός και πάλι Χριστός και ποτε αντιχριστός
εξομολογούμε οτι νοιωθω ηρεμια ακουγωντας την λεξει Χριστός και θλίψη με την λέξει αντιχριστός
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

χριστος ανέστη
δόξα τω Θεο
Χριστός ανέστη
despinael
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Σε ευχαριστω πολυ ,αλλα η καρδια μου ξερει πως ειναι αυτή την στιγμη....με προδωσανε Περλ και αυτο γινεται συνεχεια και με αδειαζουν συναισθηματικα.Δεν μπορω να δωσω αλλη αγαπη ειλικρινα κουραστικα.
Κουραστικα να αδειαζουν τα εσωψυχα μου και να κλεβουν καθε κομματι που μου εχει απομεινει. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
despinael
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Ελπιζω ο Χριστος να τον φωτισει και να σκεφτει το λαθος που εκανε......
συγνωμη αλλα ξεσπασα και ηθελα καπου να τα πω :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

despinael έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ ,αλλα η καρδια μου ξερει πως ειναι αυτή την στιγμη....με προδωσανε Περλ και αυτο γινεται συνεχεια και με αδειαζουν συναισθηματικα.Δεν μπορω να δωσω αλλη αγαπη ειλικρινα κουραστικα.
Κουραστικα να αδειαζουν τα εσωψυχα μου και να κλεβουν καθε κομματι που μου εχει απομεινει. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Αδελφέ μου, η προδοσία είναι κάτι πολύ άσχημο, αλλά δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω! Τα συναισθήματα της πικρίας και της βαριάς απογοήτευσης που νιώθουμε, είναι δουλειά του πονηρού! Μόνον ο Θεός μας δίνει συνεχή παρηγοριά και γι' αυτό πρέπει συνεχώς να είμαστε κοντά Του!
Μην περιμένεις από εμάς τους ανθρώπους, που έχουμε απομακρυνθεί από τον Θεό, να συμεπριφερόμαστε με αγάπη! Δυστυχώς ενδίδουμε στον πονηρό και σκεφτόμαστε και πράτουμε τελείως εγωιστικά! Γι' αυτό και υποφέρουμε! Η γιατριά είναι να προσεγγίσουμε τον Δημιουργό μας! Όσοι το κατάφεραν, η παρηγοριά και η ευτυχία που ένιωσαν ήταν ανείπωτη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Οι προδοσίες,οι δοκιμασίες και οι θλίψεις οταν ερχώνται επιτρέπονται απο τον Θέο για να δοκιμάσει την πιστη μας.Αλωστέ και αυτος τετοιες καταστάσεις δεν δεχτηκέ να πέρασει για να γίνει παραδειγμα για μας? αφου βγήκες αδελφή απο αυτην την προδόσια και αγαπάς ακομη τον Χριστό να χαίρεσε και να τον ευχαριστέις
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”