Εισαι πολυ καλος!Φτανει που το ειπες,ειναι σαν να ηρθαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
smarti έγραψε:Δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον απο τη μερια του φορουμ.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό είναι μια απορία μου και για πολλά άλλα θέματα που πάνε στα άπατα..
Όσο για εμένα τώρα..
Δε με τιμά αυτό που θα πω, αλλά είναι η αλήθεια τουλάχιστον.
Ποτέ δεν έκανα κάποια οργανωμένη προσπάθεια μαζί με άλλους για κάποιο καλό σκοπό.
Μια φίλη μου είχε πεί προ καιρού να πηγαίνουμε σε παιδάκια ορφανά και να τους κάνουμε παρέα..
Ούτε αυτό το δέχθηκα..
Δε ξέρω για ποιό λόγο, αλλά προτιμώ αν θα κάνω κάτι καλό, να το κάνω αυθόρμητα και χωρίς μάρτυρες..
Βέβαια αυτό απο την άλλη δεν είναι καλό γιατί ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη ενώ πολλοί άνθρωποι συγκεντρωμένοι μαζί μπορούν να κάνουν πολλά.
Εν τούτοις...έτσι νοιώθω προς ώρας..
Η βεράντα μου πάντως βρίθει απο πράσινο.
Κάτι είναι κι αυτό θέλω να ελπίζω..
Εισαι πολυ ειλικρινης!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΝΑΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ... !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΙΕΜΕ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ......!! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΠΜ ....!!!! :D :D :D
kleanthis έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΝΑΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ... !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΙΕΜΕ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ ......!! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΠΜ ....!!!! :D :D :D
Ακόμα κι αυτοί που φοράνε "Ορθοδοξία ή θάνατος;" ??? Που δε θα πήγαινες μαζί τους ούτε στο περίπτερο;;;;
ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ......ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.???????????