Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα απο ποτε αυτοι που εχουν δικιο και το βρισκουν πρεπει να νιωθουν ενοχες ? Λογο θα δωσουμε ολοι καποτε και θα πληρωσει ο καθενας αναλογα. Πιστευω οτι μια τιμωρια "δικαστηριου" σε αυτην την ζωη ισως εχει ανασταλτικο χαρακτηρα και λειτουργησει "εκπαιδευτικα" για τον ενοχο ετσι ωστε οταν ερ8ει η "μεγαλη" ωρα της κρισεως να "πληρωσει" λιγοτερα... Αυτη ειναι η γνωμη μου!strumfi έγραψε:Ο καλός πνευματικός θα δώσει σοφή απάντηση.
Εγώ όμως θα σου κάνω μια ερώτηση: Αν κάνεις τη δίκη και καταδικαστούν δίκαια κάποιοι, τι θα κάνεις τις ενοχές σου;
Δικαστήριο ή συγχώρεση;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
athanasios-patra
- Νέο Μέλος

Πρεπει να πεθανεις πριν πεθανεις, για να μην πεθανεις οταν θα πεθανεις.
-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν το είπα με την έννοια "πρέπει να νιώσεις ενοχές". Άποψή μου είναι αυτή, δεν αναπτύσσω καμμία πρεπολογία (μου τη δίνουν τα "πρέπει") και γνωρίζω αρκετούς που, πράγματι, δεν έχουν(;) ενοχές ό,τι κι αν κάνουν.athanasios-patra έγραψε:Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα απο ποτε αυτοι που εχουν δικιο και το βρισκουν πρεπει να νιωθουν ενοχες ? Λογο θα δωσουμε ολοι καποτε και θα πληρωσει ο καθενας αναλογα. Πιστευω οτι μια τιμωρια "δικαστηριου" σε αυτην την ζωη ισως εχει ανασταλτικο χαρακτηρα και λειτουργησει "εκπαιδευτικα" για τον ενοχο ετσι ωστε οταν ερ8ει η "μεγαλη" ωρα της κρισεως να "πληρωσει" λιγοτερα... Αυτη ειναι η γνωμη μου!strumfi έγραψε:Ο καλός πνευματικός θα δώσει σοφή απάντηση.
Εγώ όμως θα σου κάνω μια ερώτηση: Αν κάνεις τη δίκη και καταδικαστούν δίκαια κάποιοι, τι θα κάνεις τις ενοχές σου;
Συγχωράτε με...
Και επιβαλλεται πιστευω,προς συμμορφωση και ευαισθητοποιηση της Εταιριας,και κυριως προς αποφυγην και αλλων ατυχηματων.filotas έγραψε: Εάν η παράβλεψη της εταιρίας σε θέματα ασφαλείας είναι μεγάλη και η εταιρία δεν έλαβε στη συνέχεια τα μέτρα της για να αποτρέψει παρόμοιο συμβάν, τότε μια αναφορά στην αρμόδια επιθεώρηση εργασίας αρκεί.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.