Για τις 40-άρες.....

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για τις 40-άρες.....

Δημοσίευση από xenia »

Ε τί σταμάτησα δύο συνεχόμενα έβαλα!
Κάτσε να δει αυτά πρώτα γιατί αμα βάλουμε κιάλλα θα πελαγώσει η κοπέλα! :wink:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Καταρχην να ζητησω ενα συγνωμη , για ολα αυτα..το ξερω οτι ο χριστιανος ορθοδοξος πρεπει να εορταζει την εορτη του και οχι τα γενεθλια του....αλλα να ειπα η σκεφτηκα επειδη τα 40 ειναι μια ηλικια που καποιες γυναικες την φοβουνται :mrgreen: :mrgreen: σκεφτηκα να της φτιαξουμε της Βασιλικης το κεφι...Ελπιζω να με συγχωρεσετε! :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :9 :aiwebs_003 :aiwebs_003
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Ωχ.... λες να κάναμε γκάφα? Μπα δεν πιστεύω...
Παιδιά συγνώμη καλοπροαίρετα το κάναμε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitra79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitra79 »

xenia έγραψε:Ωχ.... λες να κάναμε γκάφα? Μπα δεν πιστεύω...
Παιδιά συγνώμη καλοπροαίρετα το κάναμε!!!!!

Σίγουρα σα Χριστιανοί θα πρέπει να εορτάζουμε μονο την ονομαστική μας εορτή αλλά τόσα χρόνια είμαστε μαθημένοι να γιορτάζουμε κ τα γεννέθλια, οπότε τι να κάνουμε? είνα κ αυτά αναπόσπαστο κομμάι της ζωής μας! Οπότε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ!! :occasion16 :occasion16 :wav :occasion16 :occasion16
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
Άβαταρ μέλους
Dimitra79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitra79 »

Να στο πώ το τραγουδάκι και στα Ιταλικά??

Τanti auguri a te! tanti auguri cara Vasiliki, Tanti auguri a te!!

:wav :occasion16 :occasion16 :wav :41 :41 :8
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

E πάει τώρα θα ξεφύγω για τα καλά!
Αλλά το απαιτεί η μέρα νομίζω :wink:
Παρακαλώ να εστιάσετε από το ρεφρέν και μετά όσοι το ακούσετε!

http://www.youtube.com/watch?v=PJTHzO0w1jc
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Βασιλική χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριό μας!
Πιστεύω πως δεν είναι κακό να γιορτάζουμε την ημερομηνία των γενεθλίων μας. Πάντως πιο σημαντική είναι η ημερομηνία της βάφτισής μας, γιατί τότε μπαίνουμε στην οικογένεια του Κυρίου μας!
(την οποία εγώ δεν θυμάμαι, ο αμαρτωλός) : Ταιριάζει και το τραγούδι που ακούω τώρα (Melancholy man - Moody blues, 1970)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δε σας κρύβω ότι με έχετε συγκινήση Σμαρούλα γλυκειά μου Ξένια και όμορφη Δημητρούλα
( όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι όμορφες ! )

όλες τις προηγούμενες μέρες ήμουν κάπως σήμερα όμως είμαι χαρούμενη και ειδικά μετά απο αυή την πανέμορφη έκπληξη που μου επιφυλάσσεται με τα μηνύματα είμαι έτοιμη να κλάψω , διότι νοιώθω ότι αν και μόνη μου μπρόστά σε έναν υπολογιστή είμαι με τόσο κόσμο που προσφέρει αγάπη.

Και επειδή δεν σας έχω μπροστά μου , μου έρχεται να σκύψω και να φιλήσω την οθόνη του υπολογιστή .........
Ο Θεός να σας έχει καλά και σας και της οικογένειές σας και πάντα, μα πάντα να δίνετε αυτή τη χαρά και την αγάπη που μου δώσατε - κάθε σας σκέψη να είναι ευλογημένη

Σας ευχαριστώ - πραγματικά , τα λόγια είναι φτωχά να εκφράσουν αυτά που με κάνετε να νοιώθω αυτή τη στιγμή.

Σας αγαπώ ........ Μαρία Αλιφέρη το θυμάστε αυτό το σλόγκαν; έτσι θα καταντήσω!!!!!

Θέλω να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φίλο μου τον Αποστόλη ( ας μου επιτραπεί το κτητικό " μου" και το ουσιαστικό "φίλος " ) για όλες τις στιγμές , που με το βάλσαμο των λόγων του στάθηκε δίπλα μου

Ευχαριστώ
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

vasilikirimp έγραψε:Δε σας κρύβω ότι με έχετε συγκινήσει Σμαρούλα γλυκειά μου Ξένια και όμορφη Δημητρούλα ( όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι όμορφες ! )
A... για μισό λεπτό τώρα γιατί θα παρεξηγηθούμε!
Έκανες 2 χαρακτηρισμούς και είμαστε 3 κοπέλες.
Και το μεν "όμορφη", ξέρουμε πήγαινε στην Δημητρούλα...
Το γλυκειά όμως????????????
Για να μην παραπονεθώ και για τα υποκοριστικά που στο δικό μου όνομα απουσιάζουν παντελώς! :P :P :P
Αλλά εντάξει.. για να δεις πόσο ανώτερος άνθρωπος είμαι, προτίθεμαι να το μοιραστώ (στο γλυκειά αναφέρομαι) με την αγαπητή smarti
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Αν η ζήλια ηταν ψώρα...θα γέμιζε όλη χώρα...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πλακα κανω βρε!!!!!!!! Αντε καλα σου δινω λιγο απο την αγαπη της Βασιλικης. :8 :8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”