plagiaskepsi έγραψε:ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΠΙΑ ((ΝΟΜΟΣ))
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ
((ΜΑΧΕΣΘΑΙ ΧΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΚΩΣΠΕΡ ΤΕΙΧΕΟΣ))
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ...ΥΛΗΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟ........
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ
Προγαμιαίες σχέσεις (Tο Bατερλό της σύγχρονης νεολαίας)
Συντονιστής: Συντονιστές
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προγαμιαίες σχέσεις (Tο Bατερλό της σύγχρονης νεολαίας)
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Mια νεολαία που μεγαλώνει και γαλουχείται με νάματα υλιστικών αξιών, που είναι κυρίαρχες και έχουν επικρατήσει στη σύγχρονή μας κοινωνία, με τις αντίθετες αλλά και αντιανθρώπινες ιδέες, ότι οι προγαμιαίες σχέσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναγκαίες, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο Bατερλό της καταστροφής της, όχι στο τέρμα μιας νικηφόρου πορείας όπως συνέβη στο M. Nαπολέοντα, αλλά από τα πρώτα στάδια της εκκίνησής της.
Kάποιοι δημοσιογράφοι, κοινωνιολόγοι ή ψυχολόγοι στα Mέσα Mαζικής Eπικοινωνίας, ενώ βοηθούν σχετικά σε κάποια οικονομικά ή ψυχολογικά θέματα όσους αποτείνονται σ’ αυτούς, προσφέρουν κακής ποιότητας διαπαιδαγώγηση σε θέματα ηθικού εξοπλισμού και στήριξης της νεολαίας μας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ((ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΣΤΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΑΔΟΝΩΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ......)) ......ΑΣ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗ.....
Kάποιοι δημοσιογράφοι, κοινωνιολόγοι ή ψυχολόγοι στα Mέσα Mαζικής Eπικοινωνίας, ενώ βοηθούν σχετικά σε κάποια οικονομικά ή ψυχολογικά θέματα όσους αποτείνονται σ’ αυτούς, προσφέρουν κακής ποιότητας διαπαιδαγώγηση σε θέματα ηθικού εξοπλισμού και στήριξης της νεολαίας μας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ((ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΣΤΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΑΔΟΝΩΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ......)) ......ΑΣ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗ.....
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΙΣ
((ΟΤΑΝ Ο ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ Ο ΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗ
ΟΤΑΝ Ο ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗ Ο ΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝ.
ΕΝΩΝΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΗ.
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ))
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ((ΞΕΦΥΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣ))........
ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΧΕΣΗ
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΧΙ ΟΡΘΟΔ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.....ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ.
ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ((ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ.........)).ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ((ΠΟΛΙΤΕΣ))
((ΟΤΑΝ Ο ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ Ο ΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗ
ΟΤΑΝ Ο ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗ Ο ΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝ.
ΕΝΩΝΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΗ.
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ))
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ((ΞΕΦΥΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣ))........
ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΧΕΣΗ
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΧΙ ΟΡΘΟΔ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.....ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ.
ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ((ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ.........)).ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ((ΠΟΛΙΤΕΣ))
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

zito signomi gia ta asxime elinika mou omos den ine i mitriki mou glosa ta elinika
signomi.
signomi.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Λοιπόν, επειδή δεν αντέχω , θα μπω και εγώ στον πειρασμό να σχολιάσω τις απόψεις που ακούγονται όσον αφορά το θέμα. Οχι με λόγια αυτή τη φορά αλλά με ένα βιντεάκι , το οποίο είναι πλήρως αντιπρωσπευτικό των όσων ακούστηκαν!!!!!
Υγ Αφιερώμένο στους πνευματώδης...χιουμοράκους του forum
Υγ Αφιερώμένο στους πνευματώδης...χιουμοράκους του forum
Για ποιόν χτυπά η καμπάνα άραγε ;theodosis79 έγραψε: Υγ Αφιερώμένο στους πνευματώδης...χιουμοράκους του forum
Πέτυχες και την αγαπημένη μου ταινία :)
Ευχαριστώ
Καλή Σαρακοστή
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ε, αν είναι να κάνουμε , να κάνουμε καλό χιούμορ Μάνο μου! Χαίρομαι που σου άρεσε!!!
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πραφανώς θα έχω τις πτώσεις μου αρκεί να ξέρω πως έπεσα και πως αυτό με χωρίζει από τον Θεό και με κάνει δυστηχισμένο (α, και να σηκώνομαι κιόλαςΜΑΡΙΑ έγραψε:Πιστεύω ότι ο καθένας ας κάνει τον αγώνα του όσο μπορεί και στην τελική αν δεν μπορεί..τι να πω ρε παιδιά..άνθρωποι είμαστε θα έχουμε και τις πτώσεις μας..
Συμφωνώ, άλλωστε κανένας από όσους συμμετέχουν στην κουβέντα δεν καταδίκασε ευτυχώςΜΑΡΙΑ έγραψε:Το να καταδικάζουμε και να κρίνουμε όσους έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις και να λέμε ότι αν παντρευτούν τα άτομα αυτά θα αποτύχουν, δεν είναι σωστό..
Ας με περάσει για εξωγήινο, θα το πω και αν εξαφανιστεί μετά τι να κάνουμεΜΑΡΙΑ έγραψε:Ειδικά στην σημερινή εποχή με τόσους πειρασμούς άντε τώρα να γνωρίσεις κάποιον και να του πεις να μείνεις αγνός μέχρι τον γάμο..Θα σε περάσει για εξωγήινη..
ΜΑΡΙΑ έγραψε:.....Φυσικά όταν είσαι κοντά στον Θεό πιστεύω ότι όλα τα κατορθώνεις..
συμφωνώ, το μόνο που τους αξίζει είναι .. η προσευχή μαςΜΑΡΙΑ έγραψε:Δεν μου αρέσει όμως , όταν γνωρίζω άτομα τα οποία είναι μέσα στην εκκλησία, που κρίνουν τους πάντες , περιθωριοποιούν όσους έχουν σχέσεις και έχουν τον εγωισμό πάνω από το κεφάλι τους επειδή αυτοί τηρούν το γράμμα του Νόμου..
Και εγώ το ίδιο θα ήθελα για μένα αν δεν ήμουν τόσο αδύναμος πνευματικά. Μου μοιάζει πολύ όμορφο να αγαπήσεις κάποια που δεν είναι και πολύ κοντά στην εκκλησία και να αφιερώσεις την ζωή σου στην σωτηρία αυτής της ψυχής, όχι να πάς γυρεύοντας βέβαια, αν έτσι προκύψει.ΜΑΡΙΑ έγραψε:Και εγώ ερωτώ:Ποιος είναι ο σωστός?Όλοι αμαρτωλοί και χοϊκοί είμαστε...Μου άρεσε όμως και η άποψη του Μεσογαίας που είπε:"Προτιμώ μια κοπέλα που αμάρτησε μια φορά παρά την κοπέλα που αντιμετωπίζει την παρθενία της ως σκλαβιά και ως κατόρθωμα από την άλλη...
Προς το παρών δεν κινδυνεύω πολύ, δεν είμαι καλό παιδί......ΜΑΡΙΑ έγραψε:Και είπε και κάτι άλλο πολύ σωστό:"Πρέπει να κάνουμε και μια άλλη σύναξη με θέμα, το σύνδρομο του καλού παιδιού, .." και εγώ λέω .Μήπως τελικά νομίζουμε ότι εμείς που εκκλησιαζόμαστε, που νηστεύουμε είμαστε τα καλά παιδιά , και οι άλλοι που που έχουν τις σχέσεις τους είναι οι αμαρτωλοί?
ΜΑΡΙΑ έγραψε:Ταπείνωση επομένως χρειάζεται , φιλότιμο, και ο θεός αυτά που για εμάς φαίνονται ακατόρθωτα, για τον θεό είναι εφικτά..
Συμφωνώ, χρειάζεται κάποιες φορές να βιάσουμε τον ευατό μας για να πεθάνει κάποτε ο παλαιός άνθρωπος, ο παλιάνθρωπος που λεει και ένας πνευματικός. Άλλωστε "ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν" (Ματθ. ια’ 12). Α, δεδομένης την εποχή μας και των όσων βλέπουν τα ματάκια μας, κάποια άθελά μας, κάποια όχι και τόσο, είναι θαύμα να ακολουθήσει κάποιος νέος ή νεα που τώρα μαθαίνει τον κόσμο την στενή πύλη και να αγωνιστεί. Δόξα τον Θεό θαύματα συμβαίνουν και θα συμβαίνουν ουκ ολίγα.xenia έγραψε:Πολύ ωραίες οι σκέψεις σου Μαρία μου, πραγματικά!
Να πω και γω όμως μια σκέψη μου, με βάση την παραπάνω φράση.
Προσωπικά, με τον ίδιο τρόπο που θα δικαιολογούσα μια κοπέλα που αμάρτησε μιά φορά (αν και ενός κακού μύρια έπονται),
κατά τον ίδιο τρόπο θα δικαιολογούσα και την κοπέλα εκείνη που μέσα σε τόσους πειρασμούς,
σκέφτηκε μια φορά την παρθενία ως σκλαβιά και ναι, όταν κατάφερε να εγκρατευθεί, ένιωσε ότι κάτι κατάφερε!
επίσης συγνώμη για την πολυλογία, τα ωραία σας πόστ την προκαλούν (παω να την βγάλω λάδι
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
-
kleanthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ?? ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ??lovethink έγραψε:Αυτά είναι