Μιχαλη σ'ευχαριστω για το κερασμα και για το χθεσινο δωρακι αλλα κατι ξεχασες να παρεις
Δεν απαντας ε ?
Οκ !!
θα πιω ενα χυμα στη υγεια σου
Και στης θαλειας
Εις υγειαν λοιπον
Συντονιστής: Συντονιστές
Μιχαλη σ'ευχαριστω για το κερασμα και για το χθεσινο δωρακι αλλα κατι ξεχασες να παρεις

michail έγραψε:ΘΑΥΜΑΣΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΛΛΑ ΕΝΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ.ΕΝΕΚΑ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΞΕΝΥΧΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΑΚΗΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΣΤΑΘΜΗ ΑΥΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΣΗ ΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΣΑΣ.ΓΙΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΩ!
Ε ρε γλεντιαjuli έγραψε:Πρόεδρε,
συνυπογράφω όλα όσα ευστόχως αναφέρετε και ευχαρίστως θα αναλάβω καθήκοντα γραμματέως προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά σας!![]()
Όσον αφορά τη συμμετοχή μου εις την οινοποσίαν, προτιμώ να σας συντροφεύσω δια ασμάτων και όχι δια ποτηρίων!

efxaristo olous aftous pou anefere i Efthalia +tin efthalia.123 έγραψε:Παιδιά μόλις έφτασα στο σπίτι, μούσκεμα καταμούσκεμα από την πολύ βροχή. Αφού δεν κατάλαβα από που έμπαζε νερό η ομπρέλα!!!!!![]()
Ήταν η πιο καταπληκτική συνάντηση γιατί είχε αρχίσει από χθες...με τον ερχομό της Ντινούλας και είχε διήμερο χαρακτήρα!!Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τον ξεχωριστό λόγο του ο καθένας
ΝίκοΖ χαίρε ιππότη της ασφάλτου!!!
Μιχαήλ ευχαριστώ για όλα (τώρα ακούω το cd...θαυμάσιο!!!!)
Ντινούλα για την τιμή!
Γιώργο για τα δωράκια (θα σου πω εντυπώσεις από το cd)
Όλγα για το νοστημότατο χειροποίητο μιλφέιγ!
Κατερίνα για τα χειροποίητα σοκολατάκια! (πολύ πειρασμός!!!)
Νίκο (διαχειριστή)
Άγγελε
Ευαγγελία
Γιάννη
Γιάννη (χάρηκα για τη γνωριμία)
Σωτήρη
όλους μαζί για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις
juli έλαμψες δια της απουσίας σου. Όλοι ήταν σίγουροι ότι θα έρθεις αλλά....μας την έσκασες...![]()
Για την Κιβωτό θα βγάλει ανάκοίνωση ο Άγγελος για την μεθεπομένη Κυριακή
Ντινούλα, Νίκο καλό δρόμο!!!
Νάστε όλοι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό τα λέει όλα!!!!!!!!!!!!Misha έγραψε:10μμ-6πμ και 12 πμ-6 μμ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()