Όχι 20 κείμενα, αλλά 20 τσιγάρα!smarti έγραψε:Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οχι και 20 κειμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :x :xaposal έγραψε:Καλό Παράδεισο Κώστα για τον πατέρα σου!
Το ότι παρά τις στενοχώριες σου δεν λύγισες, αλλά συνέχισες τον αγώνα, να το βλέπουν μερικές - μερικές, που γράφουν 20 κείμενα ημερησίως (ένα για κάθε τσιγάρο), αλλά από αγώνα ...γιοκ!
Περί καπνίσματος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
:scratch: :-k [-( [-(aposal έγραψε:Μπράβο και εις ...ανώτερα!
Μέχρι να έρθεις στον τάφο του Παϊσίου να το έχεις περιορίσει στα δέκα ημερησίως!
And that's an order!!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Κλαις; Γιατί κλαις;smarti έγραψε::scratch: :-k [-( [-(aposal έγραψε:Μπράβο και εις ...ανώτερα!
Μέχρι να έρθεις στον τάφο του Παϊσίου να το έχεις περιορίσει στα δέκα ημερησίως!
And that's an order!!!(
(
Δεν είσαι αγωνίστρια;
Τι θα πεις αύριο στα παιδιά σου, αν κινδυνεύσουν από κάποιο - οποιοδήποτε - πάθος; Πώς θα αγωνιστούν αυτά, αν δεν έχουν το παράδειγμά σου;
Με την ευλογία του πνευματικού σου θα το παλέψεις και με την άπειρη αγάπη του Κυρίου θα κερδίσεις!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ!smarti έγραψε:Συγνώμη για τις φατσούλες, αλλά ότι και να πεις έχεις δίκαιο, μόνο που εγώ δεν μπορώ να το κόψω!!
(Μου το έλεγε η συγχωρεμένη η μάνα μου)!
-
- Βασικός Αποστολέας
Συγχωρέστε με που επεμβαίνω,όμως το να καπνίζει μία μητέρα γίνεται το ζωντανό παράδειγμα μίμησης στα παιδιά της.Κι εγώ εκάπνιζα από τα σχολικά μου χρόνια,όταν όμως ο γυιός μου έφηβος έγινε συμμέτοχος στο δικό μου πακέτο τρελάθηκα κι έπρεπε να αγωνιστώ για μένα και για τη δική του απεξάρτηση.Αγαπητή Σμαρώ μπορείς,δεν το πιστεύεις όμως και γι'αυτό δεν προσπαθείς.Από τις 11-7-2006 είμαι χωρίς νικοτίνη και ειλικρινά δεν μου λείπει καθόλου.Εύχομαι καλή προσπάθεια στους καπνίζοντες και καλό ΣΚ σε όλους.