Σκέφτομαι στην αρχή και λέω οτι ο Σαλός κατέβασε ολη την δραμα και τα Σερρας
Μετα απο λίγο και αλλα λεωφορεία με σημαίες,........σκέφτομαι ο Απόστολος πήγε στην Αθηνα και επειδή δεν ηταν κανείς έφερε ολη την Κατερίνη
Ειδα εναν γνωστό Ιερέα του Ιερού Ναού και αφου διαπίστωσα την επιτυχία της συγκέντρωσης ο Γιωργος και η σύζυγος του Νικου ( ο Νικος δεν πηγε στην ουρα για να μην με φάνε οι ορδές απο τους θαυμαστές του φόρουμ) καθίσαμε στα σκαλιά της εισόδου του Ιερού Ναού και άπλωσα το χεράκι μου και έλεγα/.......................ααααόματος.......
Κάποια στιγμή βλέπω μια κοπέλα που κοιτούσε λίγο διερευνητικά και πήρα το Θάρρος να την ρωτήσω
-Μηπως είστε η Ελένη;;
-Οοχχιιιιι δεν με λένε Ελένη απαντά η κοπέλα.
Τελικά αφου ρώτησα τους ζητιάνους, τους σεκιούριτι, και ολους τους πλανόδιους πωλητές
Αφου πέρασε μια 1 ωρα και 40 λεπτά βγήκε ο Γιώργος και η Σισυ ( αν δεν κάνω λάθος το όνομα) σύζυγος του Γιώργου, με φωτινά πρόσωπα απο το Ιερό προσκύνημα και αφου με είδαν να μαλώνω με ένα κοριτσάκι
Αποφασίσαμε να φύγουμε γεμάτη απο ευτυχία και ικανοποίηση για την ευλογημένη τούτη μέρα .................ΟΤΑΝ............διαπιστώσαμε οτι κάποιος μας έκλεισε στο παργκινγ
Σας έθαψα ολους ανεξαιρέτως και αφου απι δυο ωρες σας έθαβα, είδα οτι πήγε η ωρα 11 και έπρεπε να φύγουμε
Χαιρετηθήκαμε και δώσαμε υπόσχεση ζωής , εγω ο Νικος και ο Γιώργος οτι την άλλη φορά θα κάνουμε την συνάντηση στο ΓΕΝΙΚΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μηπως ερθει και το αρκουδάκι
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΑΣΑΤΕ( γιατι που θα με ξαναδείτε να μαλώνω με την
Και του χρόνου παιδιά............................( αμα με ξαναδείτε γράψτε μου)