Πρεπει να βγαλω νεα αστυνομικη ταυτοτητα

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Iosif έγραψε:Ελπίζω, όταν θα εκδοθούν μελλοντικά οι επίσημες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666, να εκφρασθεί δημόσια, επίσημα και ξεκάθαρα ολόκληρη η ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ( και όχι μόνο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ), σχετικά με εκείνες τις ταυτότητες.
Με αυτό τον τρόπο θα λυθούν οι όποιες αμφιβολίες υπάρχουν σε κάποιους καλοπροαίρετους Χριστιανούς.
Φυσικά δεν μιλάμε για τους κακοπροαίρετους, διότι αυτοί ακολουθούν ανυποχώρητα τον δικό τους δρόμο.
Εάν, παρ' ελπίδα, δεν εκφραστεί δημόσια ολόκληρη η ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εγώ θα ακολουθήσω τα λόγια του Γέροντος Παϊσίου, διότι εμπιστεύομαι και βρίσκω αληθινά αυτά τα λόγια.
Και επαναλαμβάνω πως έτσι ή αλλιώς είναι απαράδεκτη ηλεκτρονική παρακολούθηση οι ταυτότητες με μικροτσίπ ηλεκτρονικό που καταγράφει τα σημεία που βρισκόμαστε και έχουμε πάνω μας ολόκληρο αρχείο που μπορεί κάποιος χάκερ να εισβάλει σε αυτό να τροποποιήσει τα στοιχεία και να βρεθούμε μπλεγμένοι σε ότιδήποτε

Οσο για τα λόγια του Πάτερ Παϊσιου και του κάθε αγίου Πατέρα που έχει πει κάτι για αυτό το θέμα , τα λαμβάνω υπόψην μου αλλά λαμβάνω υπόψην μου και την επίσημη θέση που θα πάρει η εκκλησία διότι κανείς δεν είναι αλάθητος και πάντα οι συλλογικές αποφάσεις μιας συνόδου φαντάζομαι και θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο "ψαγμένες"
Ισως πάλι κι όχι δε ξέρω
Πάντως ο Θεός τους ταπεινούς δεν θα τους αφήσει να χαθούν
Αρα τι πρέπει ?
Να είμαστε όλοι ταπεινοί και να λέμε απλά Ευλόγησον
Σε κάθε κατηγορία σε κάθε γκρίνια σε κάθε διαμάχη
Ευλόγησον και να αγαπάμε
Καλό μεσημέρι
Καλή Σαρακοστή
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

Iosif έγραψε:Ελπίζω, όταν θα εκδοθούν μελλοντικά οι επίσημες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666, να εκφρασθεί δημόσια, επίσημα και ξεκάθαρα ολόκληρη η ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ( και όχι μόνο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ), σχετικά με εκείνες τις ταυτότητες....

Εάν, παρ' ελπίδα, δεν εκφραστεί δημόσια ολόκληρη η ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εγώ θα ακολουθήσω τα λόγια του Γέροντος Παϊσίου, διότι εμπιστεύομαι και βρίσκω αληθινά αυτά τα λόγια.
Aγαπητέ μου αδελφέ Iosif, μην περιμένεις πολλά πράγματα . Διότι αν η Ι.Σ είχε πάρει σοβαρά υπ΄οψη της τον Άγιο Παϊσιο , τότε ΔΕΝ θα είχε συνευδοκήσει και ΔΕΝ θα κυκλοφορούσε στο εξωτερικό με σφραγίδα 666....

Δεν χρειάζεται φυσικά να απορεί κανείς για τις αντι- ορθόδοξες αποφάσεις της στο θέμα των μεταμοσχεύσεων, ούτε στο θέμα του πάπα, ούτε στο θέμα των ταυτοτήτων κλπ.

Σύμφωνα με τον Άγιο Παϊσιο είναι όλοι τους ήδη σφραγισμένοι 666 με τα διαβατήρια...

Έχει φύγει η Χάρις Iosif...Αλλοίμονό μας στο ζαλισμένο και κοιμισμένο ποίμνιο!
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

justin έγραψε:

Τι λέει λοιπόν ο Άγιος Πορφύριος;

Πρώτα απʼ όλα αναφέρεται στο ΒΙΑΙΟ σφράγισμα, δηλαδή στην άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας πάνω στον άνθρωπο , με σκοπό να δεχθεί το χάραγμα !

Και κατά δεύτερον , ο Άγιος Παϊσιος μίλησε για σφράγισμα μέσω των εγγράφων με τον αριθμό 666. Ενώ ο Άγιος Πορφύριος μίλησε για ένα απλώς αντίχριστο σύμβολο, το «μισοφέγγαρο» στο διαβατήριο, όχι για ΤΟ 666! Αλλά το μισοφέγγαρο δεν είναι το σφράγισμα του αντιχρίστου. Το 666 όμως είναι το σφράγισμα γιατί το λέει το Ευαγγέλιο!

Άλλο όμως το «μισοφέγγαρο», η πυραμίδα, τα φίδια που τρώνε την ουρά τους, κλπ αντίχριστα σύμβολα, που δεν έχουν όμως καμμία αξία σφραγίσματος , και άλλο το 666 που είναι ΤΟ σφράγισμα του αντιχρίστου, και αν το βάλεις πάνω σου οικειοθελώς, τότε αρνείσαι τον Κύριον και το Άγιο Βάπτισμά Του. Γιατί το μισοφέγγαρο δεν είναι το σφράγισμα του αντιχρίστου, αλλά απλώς ένα από τα τόσα πολλά αντίχριστα σύμβολα, που δεν έχει όμως καμμία μα καμμία πνευματική αξία σφραγίσματος.

Επομένως οι δύο Άγιοι καθόλου δεν διαφωνούν μεταξύ τους, γιατί απλούστατα μιλάνε για δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις.
Ιουστίνε,
αν διαβάσεις καλύτερα το κείμενο του Γέροντα, θα δεις ότι δεν μιλάει ούτε για βασανισμούς και σατανικές πιέσεις, αλλά ούτε και για την ημισέληνο μόνο. Μιλάει σαφέστατα για το 666.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
"Ὅταν ἔχουμε μέσα μας τὸ Χριστό μας, μπορεῖ νὰ ἔρθει ὁ ἀντίχριστος; Μπορεῖ νὰ μπεῖ καμιὰ ἄλλη ἀντίθετη ὕπαρξη μέσα στὴν ψυχή μας; Γιʼ αὐτὸ σήμερα, παιδί μου, δὲν ἔχουμε τὸ Χριστὸ μέσα μας καὶ γιʼ αὐτὸ ἀνησυχοῦμε γιὰ τὸν ἀντίχριστο. Ὅταν βάλουμε τὸ Χριστὸ μέσα μας, τὰ πάντα γίνονται Παράδεισος. Ὁ Χριστὸς εἶναι τὸ πᾶν κι ἔτσι πάντοτε, παιδί μου, νὰ λές στοὺς ἀνθρώπους, καὶ τὸν ἀντίθετο δὲν τὸν φοβόμαστε. Καὶ κοίταξε νὰ σοῦ πῶ κάτι. Ἐὰν ἐρχόταν τώρα ὁ ἴδιος ὁ ἀντίχριστος μὲ μιὰ συσκευὴ μὲ ἀκτῖνες Laser καὶ μὲ σφράγιζε μὲ τὸ 666 μὲ τὸ ζόρι, ἐγὼ δὲν θὰ στενοχωριόμουνα. Θὰ μοῦ πεῖς, Γέροντα, μὰ δὲν εἶναι τὸ σημεῖο τοῦ ἀντιχρίστου; Ναὶ ἀλλὰ καὶ χίλια 666 νὰ μοῦ ἔγραφε πάνω μου μὲ τὶς ἀκτίνες Laser, ἀνεξίτηλα, ἐγὼ δὲν θὰ στενοχωριόμουνα.[/b]
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

justin έγραψε:
Σύμφωνα με τον Άγιο Παϊσιο είναι όλοι τους ήδη σφραγισμένοι 666 με τα διαβατήρια...

Έχει φύγει η Χάρις Iosif...Αλλοίμονό μας στο ζαλισμένο και κοιμισμένο ποίμνιο!
Βρέ τί μαθαίνει κανείς σ αυτό το φόρουμ Εικόνα
Εικόνα
tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

Η παραλαβή ταυτότητας με το 666 ισοδυναμεί με συμμετοχή στο, σύστημα – κράτος ,του αντίχριστου όταν αυτό εμφανιστεί ( αυτό είναι προφανές γιατί προφητεύτηκε πως ΜΙΑ φόρα θα εμφανιστεί αυτός ο αριθμός μαζικά – παγκόσμιος στις αγορές και στις πωλήσεις , και όταν θα γίνει αυτό , τότε θα είναι , οπότε δεν μπορούμε να τον συγχέουμε με κάτι άλλο ) ,ΑΡΑ Η παραλαβή ταυτότητας με το 666 ισοδύναμη με συμμετοχή στο, σύστημα – κράτος ,του αντίχριστου, έτσι δηλώνουμε ότι συνειδητά δεχόμαστε τις εντολές του κράτους του Αντίχριστου και θεληματικά υπακούμε παίρνοντας την ταυτότητα .

Όταν εμφανιστεί αυτός ο αριθμός , και γίνει απαραίτητη η χρήση του στις αγορές , και στην ταυτότητα ( όποιας μορφής και να είναι τότε, -είτε ταυτότητα τσιπ-, είτε ψηφιακή )κτλ, και όταν κάποιος, ενώ γνωρίζει , αλλά ( στον όνομα της επίγειας καλοπέρασης ) επιδιώκει να σώσει την ζωή του ,τότε αυτός θα την χάση .

Ο Χριστός μόνο αυτό μας ζήτησε ,να μην πάρουμε την εποχή εκείνη το 666 , όταν θα εμφανιστεί μας καλεί να επιλέξουμε ή στο χλιδατο σύστημα του αντίχριστου , ( δηλ. ή στην αγωνιώδη προσπάθεια του ανθρώπου για καλοπέραση και παράταση τις παραμονής του στην γη ,στην προσπάθεια του ανθρώπου να ζει λες και δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ ,) ή στην απόρριψη του συστήματος αυτού, με ότι αυτό συνεπάγετε , πάντα για το δικό του χατίρι .

Όποιος θέλει να πάρει το 666 , και ο Α. Ιωαννης , να του πει ότι δεν πρέπει , αυτός πάλι θα τον πει , και πως θα σπουδάσω , και τι θα τρώγω και πως θα βάζω βενζίνα , πως θα παίρνω την σύνταξη με τι θα ψωνίζω από το σούπερ κτλ, θα αναζητά δηλαδή να σώσει την ζωή του . και έτσι θα την χάσει.

Όλα τα άλλα που ακούγονται , πως ο Χριστός μας αγαπάει και πως το 666 δεν είναι τίποτα , μπρος την αγάπη του ΝΑΙ , αλλά αυτήν η δοκιμασία παραχωρείτε από τον Χριστό οχι για να μας δείξει το πόσο ΑΥΤΟΣ μας αγαπάει , αλλά για να δει πόσο και πόσοι από εμάς τον αγαπάμε .
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Για εμένα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο, και αναφέρεται στις μελλοντικές επίσημες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666.
Ή θα μιλήσει δημοσίως σχετικά με εκείνες τις ταυτότητες ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ( και ΟΧΙ ΜΟΝΟ η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ), ή ( εάν δεν γίνει αυτό ) θα ακολουθήσω τον Γέροντα Παΐσιο που εμπιστεύομαι και θεωρώ αληθινό στα λόγια του.

Η τοποθέτηση τού Γέροντα Παϊσίου, σχετικά με τις επίσημες μελλοντικές ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666, ήταν σταθερή, αμετακίνητη και χωρίς ταλαντεύσεις.

Καθένας θα αναλάβει τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

[quote="strumfi"][

"Ιουστίνε,
αν διαβάσεις καλύτερα το κείμενο του Γέροντα, θα δεις ότι δεν μιλάει ούτε για βασανισμούς και σατανικές πιέσεις, αλλά ούτε και για την ημισέληνο μόνο. Μιλάει σαφέστατα για το 666."

Μιλάει για δύο πράγματα:

1oν για 666 με το "ζόρι", δηλαδή hard σφράγισμα, χωρίς πνευματικές συνέπειες και

2ον για "μισοφέγγαρο", δηλαδή πάλι για αντίχριστο σύμβολο, όχι όμως σύμβολο του αντιχρίστου. Βλέπεις την διαφορά;

Ο Άγιος Παϊσιος μιλάει για soft σφράγισμα, με 666 έγγραφο, με "ευρωπαϊκή ευγένεια", χωρίς ζόρι,που όμως έχει ανυπολόγιστες πνευματικές συνέπειες

"Ἐὰν ἐρχόταν τώρα ὁ ἴδιος ὁ ἀντίχριστος μὲ μιὰ συσκευὴ μὲ ἀκτῖνες Laser καὶ μὲ σφράγιζε μὲ τὸ 666 μὲ τὸ ζόρι, ἐγὼ δὲν θὰ στενοχωριόμουνα."

Διότι τότε σε βοηθάει η Θεία Χάρις, ενώ στο soft σφράγισμα η Χάρις έχει φύγει.
justin
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από justin »

Iosif έγραψε:Για εμένα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο, και αναφέρεται στις μελλοντικές επίσημες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666.
.
Αγαπητέ μου αδελφέ Iosif,

ο Άγιος Παϊσιος μίλησε για οποιοδήποτε προσωπικό έγγραφο με 666, ότι είναι ισοδύναμο του σφραγίσματος με laser.

Μην περιμένεις τις ταυτότητες, το σφράγισμα ήλθε με τις κάρτες και τα διαβατήρια.

Διότι είναι σφραγισμένα και τα παίρνεις με την υπογραφή σου, δηλαδή σφραγίζεσαι με την θέλησή σου.

Δεν βλέπεις ότι και με αυτά γίνεται άρνηση Χριστού;

Τι να την κάνεις την ολομέλεια. Δεν βλέπεις τι γίνεται εκεί μέσα;
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

justin έγραψε:
Iosif έγραψε:Για εμένα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο, και αναφέρεται στις μελλοντικές επίσημες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666.
.
Αγαπητέ μου αδελφέ Iosif,

ο Άγιος Παϊσιος μίλησε για οποιοδήποτε προσωπικό έγγραφο με 666, ότι είναι ισοδύναμο του σφραγίσματος με laser.

Μην περιμένεις τις ταυτότητες, το σφράγισμα ήλθε με τις κάρτες και τα διαβατήρια.

Διότι είναι σφραγισμένα και τα παίρνεις με την υπογραφή σου, δηλαδή σφραγίζεσαι με την θέλησή σου.

Δεν βλέπεις ότι και με αυτά γίνεται άρνηση Χριστού;

Τι να την κάνεις την ολομέλεια. Δεν βλέπεις τι γίνεται εκεί μέσα;
Γεια σου, Ιουστίνε.
Πες μου, σε παρακαλώ. Αν σου έδιναν ένα διαβατήριο ή μια ταυτότητα σφραγισμένα με τον αριθμό 616 ή 665 θα σε πείραζε;
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

strumfi έγραψε:Γεια σου, Ιουστίνε.
Πες μου, σε παρακαλώ. Αν σου έδιναν ένα διαβατήριο ή μια ταυτότητα σφραγισμένα με τον αριθμό 616 ή 665 θα σε πείραζε;
Επέτρεψε μου Justin, να απαντήσω στον φίλο.
Όπως και να εχει ενα πλήρες ηλεκτρονικό φακελωμα με οποιονδήποτε αριθμό και να γινόταν θα ήταν κακό μέγιστο. Αλλά αυτό εχει να κάνει με την ελευθερία μας. Την στιγμή που ο αριθμός είναι ο συγκεκριμένος όμως, τα πραγματα αλλάζουν και γίνονται πολύ πιο σοβαρα.
Όμως αναρωτιέμαι, πιστευεις πως θα είχε κάνει λάθος ο Κύριός μας δίνοντας λάθος αριθμό...? Για προφητεία μιλάμε καλέ μου. Και ο αριθμός του σφραγίσματος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να είναι άλλος. Ούτε ο 616, ούτε ο 665, ούτε ο 12342356543.
Γι αυτό ρητορικό το ερωτημά σου, και μάλλον εκ του πονηρού.... :wink:

Θα σε ρωτήσω λοιπόν εγω τωρα : Γιατί όλοι αυτοί οι ινστρούχτορες της Νέας Παγκόσμιας Ταξης δεν προχωρανε το φακέλλωμά μας με εναν άλλο αριθμό, ωστε να μην αντιδράσουμε και να το δεχτούμε. Είναι ηλίθιοι, ή μήπως δεν μπορούν...? ή μήπως δεν διαβασαν ποτέ τους την Αποκάλυψη...?
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”