Και επαναλαμβάνω πως έτσι ή αλλιώς είναι απαράδεκτη ηλεκτρονική παρακολούθηση οι ταυτότητες με μικροτσίπ ηλεκτρονικό που καταγράφει τα σημεία που βρισκόμαστε και έχουμε πάνω μας ολόκληρο αρχείο που μπορεί κάποιος χάκερ να εισβάλει σε αυτό να τροποποιήσει τα στοιχεία και να βρεθούμε μπλεγμένοι σε ότιδήποτεIosif έγραψε:Ελπίζω, όταν θα εκδοθούν μελλοντικά οι επίσημες ηλεκτρονικές ταυτότητες με το 666, να εκφρασθεί δημόσια, επίσημα και ξεκάθαρα ολόκληρη η ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ( και όχι μόνο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ), σχετικά με εκείνες τις ταυτότητες.
Με αυτό τον τρόπο θα λυθούν οι όποιες αμφιβολίες υπάρχουν σε κάποιους καλοπροαίρετους Χριστιανούς.
Φυσικά δεν μιλάμε για τους κακοπροαίρετους, διότι αυτοί ακολουθούν ανυποχώρητα τον δικό τους δρόμο.
Εάν, παρ' ελπίδα, δεν εκφραστεί δημόσια ολόκληρη η ολομέλεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εγώ θα ακολουθήσω τα λόγια του Γέροντος Παϊσίου, διότι εμπιστεύομαι και βρίσκω αληθινά αυτά τα λόγια.
Οσο για τα λόγια του Πάτερ Παϊσιου και του κάθε αγίου Πατέρα που έχει πει κάτι για αυτό το θέμα , τα λαμβάνω υπόψην μου αλλά λαμβάνω υπόψην μου και την επίσημη θέση που θα πάρει η εκκλησία διότι κανείς δεν είναι αλάθητος και πάντα οι συλλογικές αποφάσεις μιας συνόδου φαντάζομαι και θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο "ψαγμένες"
Ισως πάλι κι όχι δε ξέρω
Πάντως ο Θεός τους ταπεινούς δεν θα τους αφήσει να χαθούν
Αρα τι πρέπει ?
Να είμαστε όλοι ταπεινοί και να λέμε απλά Ευλόγησον
Σε κάθε κατηγορία σε κάθε γκρίνια σε κάθε διαμάχη
Ευλόγησον και να αγαπάμε
Καλό μεσημέρι