Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

petrosathonas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από petrosathonas »

Όσοι έχουν πάει στο Άγιο Όρος δεν σημαίνει ότι ξέρουν τίποτα περισσότερο.
Ίσα-ίσα που μπορούν να πάνε σε μοναστήρια και σκήτες που δεν πήγαν μέχρι τώρα και προτείνουν οι υπόλοιποι.

Εγώ απλώς έκανα μία γενική πρόταση με το σκεπτικό να προσκυνήσουμε συγκεκριμένες θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας και επίσης να προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε και αυτούς που θέλουν περπάτημα και αυτούς που μπορούν να εξυπηρετηθούν με αυτοκίνητο ή καραβάκι για τον ίδιο προορισμό.

Με πολλή μεγάλη μου ευχαρίστηση θα ξαναπερνούσα τον ίλιγγο της Σιμωνόπετρας αν και δεν έχω μείνει αλλά ήμουν περαστικός.
Για τα καυσοκαλύβια δεν πειράζει που δεν μπορούμε να δούμε τον τάφο του π.Πορφυρίου. Το όλο κλίμα θα μας τον θυμίζει και σίγουρα θα μας βλέπει από εκεί που είναι.
Επίσης κι εγώ θα ήθελα να πάμε στη Μεγίστη Λαύρα, για την Παναγία, τον Άγιο Αθανάσιο και για να δούμε από που ξεκίνησε ο αγιορείτικος μοναχισμός.

Όλα να τα συζητήσουμε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

ετσι οπως παει θα συμπληρωσουμε δυο εντεκαδες
πουθενα δεν θα χωραμε και μας βλεπω ουρανουπολη
να παιζουμε ποδοσφαιρο :smile:
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θα ακολουθήσω το πρόγραμμα του Παναγιώτη. Είπαμε Καυσοκαλύβια, θα πάμε Καυσοκαλυβια. Εύχομαι να έχουμε και αρκετές άλλες επισκέψεις στο Α.Ο. ώστε να ξεδιψάσουμε επαρκώς.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους που έχουμε αποφασίσει να πάρουμε μέρος στην Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010.
Θέλω να σας ενημερώσω, ότι με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, είμαι ο μεγαλύτερος της ομάδας . Στις 16 Οκτώβρη κλείνω τα 60!!!!!!.Όμως αποκλείεται να σας φέρω βάρος μιας κ πρόσφατα στην προσκυνηματική επίσκεψη 7 - 10 Σεπτέμβρη πέρασα θετικά την δοκιμασία αρκετής πεζοπορίας στα πανέμορφα μονοπάτια
1. από Γρηγορίου στην Διονυσίου, 2. Από καρυές για Ιβήρων....
Ακόμη τονίζω ότι, είμαι τακτικός προσκυνητής στο Α.Ο. από το 1989 , με περίπου 35 επισκέψεις, αυτό σημαίνει ότι αρκετές χρονιές ήταν 2 ακόμη κ 3 φορές το χρόνο.
Έπιλέγω το πρόγραμμα των 7 ημερών κ καλό θα είναι τόσο στο πρόγραμμα των 3 διανυκτερεύσεων πόσο μάλιστα κ σε εκείνο των 7 ημερών να σχεδιαστεί κ περπάτημα στα πενέμορφα μονοπάτια που την άνοιξη είναι κάτι το ξεχωριστό!!!!!!!!!
Αυτά προς το παρόν.......
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αν υπάρχει ταπεινή διαθεση όλα γίνονται...Για πότε καταπίνει κανείς τα χιλιόμετρα δεν το καταλαβαίνει, γιατί δεν βρίσκεται στον κόσμο που όλα μας βαραίνουν, αλλά στο Περιβόλι της Μεγαλόχαρης!
Εύχομαι να μας αξιώσει ο Θεός να πάμε όλοι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

nikiforos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους φίλους που έχουμε αποφασίσει να πάρουμε μέρος στην Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010.
Θέλω να σας ενημερώσω, ότι με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, είμαι ο μεγαλύτερος της ομάδας . Στις 16 Οκτώβρη κλείνω τα 60!!!!!!.Όμως αποκλείεται να σας φέρω βάρος μιας κ πρόσφατα στην προσκυνηματική επίσκεψη 7 - 10 Σεπτέμβρη πέρασα θετικά την δοκιμασία αρκετής πεζοπορίας στα πανέμορφα μονοπάτια
1. από Γρηγορίου στην Διονυσίου, 2. Από καρυές για Ιβήρων....
Ακόμη τονίζω ότι, είμαι τακτικός προσκυνητής στο Α.Ο. από το 1989 , με περίπου 35 επισκέψεις, αυτό σημαίνει ότι αρκετές χρονιές ήταν 2 ακόμη κ 3 φορές το χρόνο.
Έπιλέγω το πρόγραμμα των 7 ημερών κ καλό θα είναι τόσο στο πρόγραμμα των 3 διανυκτερεύσεων πόσο μάλιστα κ σε εκείνο των 7 ημερών να σχεδιαστεί κ περπάτημα στα πενέμορφα μονοπάτια που την άνοιξη είναι κάτι το ξεχωριστό!!!!!!!!!
Αυτά προς το παρόν.......
Την εμπειρια σου αυτη την χρειαζομαστε και αμα κολησουμε καπου σε καμια ανηφορα μας βοηθας αμα θελεις.
να τα εκατοστησης και να να μας ξεναγης στα μονοπατια του αγιου ορους νικιφορε

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Σίγουρα η ομάδα όλη πρέπει να ενδιαφέρεται για όποιους θα αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κ οι ρυθμοί στο περπάτημα θα πρέπει να είναι τέτοιοι που να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.
Επειδή σχεδόν σε όλες τις επισκέψεις, ήμουν ο συντονιστής κ σχεδιαστής, πιστεύω ότι στις Μονές:
1.Γρηγορίου, 2.Διονυσίου, 3.Παύλου, 4.Ιβήρων, 5.Φιλοθέου, 6.Βατοπαιδίου κ 7.Μ. Λαύρας δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα να φιλοξενηθούμε όλη η ομάδα, αρκεί να γίνει εκεί που χρειάζεται κράτηση από νωρίς... Τουλάχιστον 2,5 μήνες πριν την επίσκεψή μας.
Βέβαια καλό θα είναι να διανυκτερεύσουμε το βράδυ πριν την είσοδό μας στο Όρος, στην Ουρανούπολη!!!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτο θα κανο εγω την παρασκευη το βραδυ
2 τα ξημεροματα για σαββατο ξεκιναω, στις 5 ειμε εκει,πρωτα ο θεος , και θα περιμενω στο αυτοκινητο 2 ωρες ακομα μεχρι να ερθει το αγια αννα
:wav

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
keliotis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από keliotis »

Dimitris39 έγραψε:nikiforos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους που έχουμε αποφασίσει να πάρουμε μέρος στην Προσκυνηματική Επίσκεψη στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010.
Θέλω να σας ενημερώσω, ότι με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, είμαι ο μεγαλύτερος της ομάδας . Στις 16 Οκτώβρη κλείνω τα 60!!!!!!.
Αν θέλουμε σε πιστεύουμε. Στις φωτογραφίες (flickr, facebook) δείχνεις 50ρης.
Δημοσίευσε καμμιά φωτογραφία από το τελευταίο σου ταξίδι. Οι προηγούμενες είναι υπέροχες. Πρόκληση για "κλοπή" και δημοσίευση στο blog. Ελπίζω να γνωριστούμε κι από κοντά. Πατριώτες γαρ.
Κρίνονται και οι κρίνοντες
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Το παρακάτω VIDEO είναι από την τελευταία προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. 7 - 10 ΣΕΠΤ 2009.Αν έχεις διάθεση κ υπομονή δες το....

http://www.youtube.com/watch?v=Dj1oP1Wz ... ure=autofb
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”