Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Νέο Μέλος
Καλώς ήρθες αδελφέ μας Κωνσταντίνε!
Στην Κοζάνη υπάρχει - προφανώς - φυτώριο!
Ο Yunan (Κωνστάντιος) και ο panos0 (Παναγιώτης) είναι "αρχαιότεροι" από μένα εδώ! Εγώ όμως είμαι μάλλον γηραιότερος!
Χαίρομαι πάντως που γνωριζόμαστε! Με τα Χριστιανικά μας ονόματα!
Απόστολος
Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ χαίρομαι από καρδιάς Απόστολε που σας συναντώ. Η επικοινωνία με "αρχαιότερους" ή "γηραιότερους" είναι πάντοτε επιθυμητή γιατί όλο και κάτι διδάσκει. Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος και διψασμένος για μάθηση.
Στην Κοζάνη υπάρχει - προφανώς - φυτώριο!
Ο Yunan (Κωνστάντιος) και ο panos0 (Παναγιώτης) είναι "αρχαιότεροι" από μένα εδώ! Εγώ όμως είμαι μάλλον γηραιότερος!
Χαίρομαι πάντως που γνωριζόμαστε! Με τα Χριστιανικά μας ονόματα!
Απόστολος
Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ χαίρομαι από καρδιάς Απόστολε που σας συναντώ. Η επικοινωνία με "αρχαιότερους" ή "γηραιότερους" είναι πάντοτε επιθυμητή γιατί όλο και κάτι διδάσκει. Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος και διψασμένος για μάθηση.
kostaskou έγραψε:Πώς γίνεται να φαίνεται μέσα σε πλαίσιο το μήνυμα στο οποίο απαντάμε;
Πατησε "παραθεση",πανω δεξια, και μετα γραψε αποκατω το μηνυμα σου,μετα απο το μηνυμα στο οπιο απαντας,και μετα απο τη λεξη: "quote "
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Καλως ηρθες Κωνσταντινα ! κατι μου θυμιζει το ψευδωνυμο σου ...κατι μου θυμιζει... :-kkondelissa έγραψε:Χαίρετε άπαντες!Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνα.Είμαι νέο μέλος αλλά από ηλικία έχω αρχίσει να παλιώνω και δόξα τω θεώ.Είμαι 45.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Αφού ο Ταΰγετος έχει φθάσει μέχρι την Αμερική, δεν θα έφθανε και η Ναύπακτος;Melpomeni έγραψε:Χαραλαμπε,σε ποια μερια του Ατλαντικου βρισκεσαι τωρα ?PRETORIAN έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΤΩΜΑΪΝΗ! ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕΕΕΕΕ!
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΠΕΣΑΑΑΑΑΑΑ
Να 'στε καλά ρε αδέλφια!
Χαιρετίσματα στον αδελφό μας (τον πολυαγαπημένο) Ματθαίο ...Νίμιτς! Αυτά τα σέρβικα επίθετα, επίτηδες τα έχουν; Λόγω τύψεων που τους βομβαρδίζανε την ημέρα της Ανάστασης;
Άκου να τους βομβαρδίζουνε την Ανάσταση! Οι Αντίχριστοι! Αλλά ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
Ας κάνουμε υπομονή, γιατί τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο Δημιουργός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.