Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσίευση από aposal »

Υπομονή!
7 ημέρες μείνανε!
Την Κυριακή 15 Φλεβάρη, όσοι επισκεφτούν τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, θα δουν τις άρτι αφιχθείσες εικόνες που θα τοποθετηθούν στο τέμπλο του κυρίως ναού που ετοιμάζεται (οι λειουργίες γίνονται ακόμη στον ημιυπόγειο).
Πρόκειται για εικόνες που σπανίως απαντώνται, αγιογραφημένες (μετά από παράκληση του πρωτοπρεσβυτέρου μας) από μοναχούς, μετά από νηστεία.
Όσοι μπορείτε να εκκλησιαστείτε στον Ι.Ν.Α.Δ. την Κυριακή, κάντε το!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σήμερα το πρωί που άκουσα πρόβλεψη καιρού από τον μετεωρολόγο του MEGA είπε ότι το Σαββατοκύριακο 14-15 Φλεβάρη, αναμένεται πτώση τη θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδος, αλλά όχι στην Αθήνα. Στην Βόρεια Ελλάδα, ενδεχομένως το χιόνι να πέσει και σε μέρη με πιο χαμηλό υψόμετρο.
Τέλεια!
Προτείνω τα αδέλφια μας από την Βόρειο Ελλάδα να κατέβουν με τραινάκι. Για όσους θα έρθουν αυθημερόν, ένα πιθανό δρομολόγιο είναι αυτό του Intercity 75 (ΟΡΦΕΑΣ), το οποίο φεύγει από τα Δίκαια του Έβρου το απόγευμα του Σαββάτου 14 Φλεβάρη στις 18:01, περνάει από Αλεξ/πολη (20:32), Δράμα (23:08) Θεσ/νίκη (01:41) Κατερίνη (02:24), Λάρισα (03:11) Λιβαδιά (05:28) και φθάνει στην Αθήνα στις 06:45, χωρίς καθυστέρηση βεβαίως.
Για τους πιο κοντινούς υπάρχει το τοπικό 1521, που ξεκινάει από τη Λαμία το πρωί της Κυριακής (06:15), περνάει από Λειανοκλάδι (06:35) Λιβαδειά (07:48), Αλίαρτο (08:02), Οινόη (08:35) και φθάνει στην Αθήνα στις 09:32.
Υπάρχει επίσης και το IC 41 (και 47) τα οποία ξεκινούν το μεν 41 από Βόλο (06:20), Λάρισα (07:07) το δε 47 από Καλαμπάκα (06:33) και Καρδίτσα (07:07). Συνεχίζουν ως ένα τρένο και περνούν από Λειανοκλάδι (08:38) Λειβαδιά (09:51), Θήβα (10:11) με άφιξη στην Αθήνα στις 11:16.
Στο σταθμό των Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) κάνει στάση το μετρό, το οποίο θα πάρετε και θα κατέβετε στην Δάφνη, απ' όπου θα πάρετε ταξάκι (5 λεπτά μέχρι τον ναό).
Αποστόλης
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

aposal έγραψε:Σήμερα το πρωί που άκουσα πρόβλεψη καιρού από τον μετεωρολόγο του MEGA είπε ότι το Σαββατοκύριακο 14-15 Φλεβάρη, αναμένεται πτώση τη θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδος, αλλά όχι στην Αθήνα. Στην Βόρεια Ελλάδα, ενδεχομένως το χιόνι να πέσει και σε μέρη με πιο χαμηλό υψόμετρο.
Αποστόλης
topa tha exei 2 metra xioni. :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

agiooros έγραψε:
aposal έγραψε:Σήμερα το πρωί που άκουσα πρόβλεψη καιρού από τον μετεωρολόγο του MEGA είπε ότι το Σαββατοκύριακο 14-15 Φλεβάρη, αναμένεται πτώση τη θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδος, αλλά όχι στην Αθήνα. Στην Βόρεια Ελλάδα, ενδεχομένως το χιόνι να πέσει και σε μέρη με πιο χαμηλό υψόμετρο.
Αποστόλης
topa tha exei 2 metra xioni. :mrgreen:
Ο μετεωρολόγος του MEGA δεν μίλησε για τόσο χιόνι. Εξ άλλου οι δημοσιογράφοι έχουν την τάση να τα μεγαλοποιούν όλα.
Όσοι παρευρεθείτε στην Θεία Λειτουργία του ΙΝΑΔ, την Κυριακή, έχετε μόνον να κερδίσετε!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Επικαιροποίηση καταλόγου συμμετεχόντων στη συνάντηση της 15ης Φεβρουαρίου 2009!

1. Νίκος (agiooros).
2. Απόστολος (aposal) μετά της συζύγου του Μαρίας.
3. Ελπίδα (eleimon) και οι παίδες αυτής!
4. Άγγελος (g_aggelos), ο συναξαριστής μας.
5. Γιώργος (giorgospa).
6. Νίκος (NIKOSZ), ο αγαπημένος της παρέας!
7. Παναγιώτης (panosgreece) και Βάγια από την Αρτάκη.
8. Κώστας (heart) και Ντίνα από Αρτάκη.
9. Διονύσης (dionysisgr) μετά της συζύγου.
10. Θεοδώρα, εκ Πατρών ορμώμενη.
11. Χριστόφορος (Carlos), υπό προϋποθέσεις (Υ.Π.).
12. virgin? Αγνοώ το Χριστιανικό σου όνομα! Θεού θέλοντος και Αγίου Δημητρίου επιτρέποντος …
13. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΘΗΝΑ μετ’ επιστροφής). Θα περιλαμβάνει στους επιβάτες του, πρώτα ο Θεός, τους :
· Σμαραγδή (smarti)
· Βασιλική (vasilikirimp)
· Θανάση (thanashs54) και
· Άγνωστο αριθμό παιδιών (από δύο, έως έξι).
14. Σπύρος (LOCKHEART) και Δέσποινα, από την Ζάκυνθο, αν δεν παρουσιαστούν απρόοπτα!
15. Thekla,
16. Χριστίνα (εκτός φόρουμ)

Οι παραπάνω είναι ήδη περίπου 23, χωρίς τα παιδιά. Κάποιοι άλλοι έχουν εκφράσει «κρυφή» επιθυμία και κάποιοι ακόμη το σκέπτονται!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μας συναντήσουν! Ευχαριστώ τα μέλη που μου έστειλαν πμ εκφράζοντας μεν αδυναμία να έλθουν, αλλά και την αγάπη τους προς όλα τα μέλη και ιδιαίτερα αυτά που θα παρευρεθούν (Να 'σαι καλά ρε Αντώνη).
Το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Θεόδωρο Κολυδά, η Αθήνα θα έχει περίπου 10 – 12 βαθμούς C.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα λιγότερα ορεινά της Βορείου Ελλάδος. Όχι όμως προς τα εδώ!
Λυπάμαι Νίκο μου (agiooros), αλλά κατά πάσαν πιθανότητα θα διαψευστείς! Ούτε ο καιρός μπορεί πλέον να είναι εχθρός της συνάντησής μας!
Την Παρασκευή θα σας δώσω και ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου μου για επικοινωνία!
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Ωραία ωραία!!!!! Να ξέρετε ότι νοερά θα είμαι κι εγώ κοντά σας γιατί θα βρίσκομαι Αθήνα αυτές τις μέρες!
Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορέσω να συμμετέχω, αλλά στην επόμενη θα το προσπαθήσω γιατί θέλω πολύ να σας γνωρίσω! καλά να περάσετε λοιπόν από καρδιάς! :smile:
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Εγώ τελικά δεν θα έρθω.
Θα είμαι Καλαμπάκα οπότε μου είναι αδύνατον.
Καλά να περασετε όλοι σας.
Λυπάμαι που δεν θα γνωρίσω κάποιους από εσάς αν και εσείς θα έπρεπε να λυπάστε :P χαχαχαχα
Τεσπα, σας εύχομαι τα καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Παιδιά και εγώ λυπάμαι που τελικά δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας!! ΕΥχομαι να περάστε πολυ ωραία !!!!!
Και οπως λεει και ο Απόστολος .......Όλοι οι καλοί θα είναι στη συνάντηση και και οι κακοί στο σπίτι τους.. :45 :45 :45 μεσω τηλεφωνου το ειπε..γιατι αλλιως δεν νομιζω να ειχε το θαρρος να το πει.... :wink: :wink: :wink:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

επειδη και εγω δεν θα ερθω

ευχομαι οτι καλυτερο
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Με το που έγραψα εγώ άρχισαν οι ακυρώσεις συμμετοχής... Μήπως παραείμαι γρουσούζα;;;;;;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”