ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Eγώ περιμένω το...... ''δώρο'' γι'αυτό άργησα.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν χρειάζεται να απολογείται κανείς Αδέλφια
Όταν μπορει και θέλει κανείς προς Θεού
Όταν μπορει και θέλει κανείς προς Θεού
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Καθώς γνωρίζετε το ΄΄δώρο΄΄ όσοι τουλάχιστον το απολάμβαναν, εφέτος θα το δούν μόνο στον ύπνο τους. Εξαίρεση μόνο κάτι εξωϊδρυματικά επιδόματα, που αχρείαστα να είναι.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τώρα κατάλαβα. ...
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μωρέ κι εγώ έτσι έλεγα, με το δώρο (και πιθανόν την αποζημίωση απόλυσηςΜ.Δ.Κ. έγραψε:Eγώ περιμένω το...... ''δώρο'' γι'αυτό άργησα.
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.
Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.
Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ
Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.
Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.
Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Έστειλα σήμερα κι εγώ την μικρή μου προσφορά.
Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα να έχουμε.
Ο Κύριος να σου ανταποδώσει.theodosis79 έγραψε:Έστειλα σήμερα κι εγώ την μικρή μου προσφορά.
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
Theodosis 79
Captain YiannisΜ.Δ.Κ. έγραψε:Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
theodosis79
Bagelis
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Επειδή ορισμένοι που είναι στην κατάσταση των ονομάτων έχουν ανταποκριθεί ήδη χωρίς να ειδοποιήσουν, και εκτός αυτού ενδέχεται κάποιος να μην μπορέσει να ανταποκριθεί παρ' ότι είχε την καλή πρόθεση, και επειδή δεν είναι σωστό τηρώντας με τον συνήθη τρόπο την κατάσταση ( δηλαδή με έντονα γράμματα το όνομα όσων ανταποκρίθηκαν) να γίνει αυτό φανερό, είχα γράψει εξ' αρχής και επαναφέρω, να ενημερώνεται απλώς η κατάσταση με όσους δηλώνουν ότι συμμετέχουν και τίποτα περισσότερο.
Πρέπει όμως να το δηλώνουμε - ότι συμμετέχουμε- αφού αυτό βοηθάει και παρακινεί και άλλους στην συλλογική αυτή και ευλογημένη προσπάθεια.
Μακάρι να ξεπεράσουμε σε αριθμό συμμετοχών κάθε άλλη φορά, άραγε του χρόνου - πρώτα ο Θεός- θα μπορέσουμε .........
Νομίζω ότι ήρθε και η ώρα να αποκαλυφθεί το ''μυστηριώδες μέλος'', γράφοντας δυο λόγια όπως αυτός γνωρίζει και ζεί τις καταστάσεις, σ' αυτή την ακριτική περιοχή, περιγράφοντας με ακρίβεια και χωρίς υπερβολές την υπάρχουσα κατάσταση.
Πρέπει όμως να το δηλώνουμε - ότι συμμετέχουμε- αφού αυτό βοηθάει και παρακινεί και άλλους στην συλλογική αυτή και ευλογημένη προσπάθεια.
Μακάρι να ξεπεράσουμε σε αριθμό συμμετοχών κάθε άλλη φορά, άραγε του χρόνου - πρώτα ο Θεός- θα μπορέσουμε .........
Νομίζω ότι ήρθε και η ώρα να αποκαλυφθεί το ''μυστηριώδες μέλος'', γράφοντας δυο λόγια όπως αυτός γνωρίζει και ζεί τις καταστάσεις, σ' αυτή την ακριτική περιοχή, περιγράφοντας με ακρίβεια και χωρίς υπερβολές την υπάρχουσα κατάσταση.