Εναντίον της Τουρκίας!
Συντονιστής: Συντονιστές
Το επαναλαμβάνω, γιά μία ακόμα φορά.
Οι πραγματικές διαθέσεις τών Τούρκων, είναι ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ τής Ελλάδος.
Πρέπει να είμαστε σε ΑΓΡΥΠΝΗ κατάσταση, πνευματικά και με όλους τούς άλλους τρόπους.
Δεν πρέπει οι εχθροί μας, να μάς βρούν σε πνευματικό ύπνο, και σε απροετοίμαστη κατάσταση.
Οι πραγματικές διαθέσεις τών Τούρκων, είναι ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ τής Ελλάδος.
Πρέπει να είμαστε σε ΑΓΡΥΠΝΗ κατάσταση, πνευματικά και με όλους τούς άλλους τρόπους.
Δεν πρέπει οι εχθροί μας, να μάς βρούν σε πνευματικό ύπνο, και σε απροετοίμαστη κατάσταση.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
H katia έγραψε :
Εν πάσει περιπτώσει, νάσαι καλά, είθε η Κυρία Θεοτόκος να σε έχει υπό την σκέπην Της.
===========
Κανείς μας δεν δικαιούται να ξεχνά την τεράστια συμβολή της Ελληνίδας στους εθνικούς αγώνες. Σε χρόνια δύσκολα, η απελευθέρωση της πατρίδας και η διάσωση της ελληνικής φυλής, υπήρξε η μόνη της μέριμνα. Οι Ελληνίδες με κάθε τρόπο, στην πόλη ή στο βουνό, στα χωριά, στα χαρακώματα ή τα μετόπισθεν επετέλεσαν το καθήκον τους και δείχνοντας απαράμιλλο ηρωισμό κατέγραψαν τις δικές τους σελίδες δόξας και μεγαλείου.
Σε ευχαριστώ Δ/Κ Katia . Χρέος μου να ομολογώ την αλήθεια. Άλλωστε πως θα ήταν δυνατόν το αντίθετο, όταν στο πρόσωπο της Katia, και της κάθε Katias, βλέπω το γλυκύτατο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου. Πως μπορώ-όταν δεν έχω το λογοτεχνικό-χάρισμα- να συνθέσω αίνους στον Κύριό μας, για την γένεση του ωραιοτάτου πλάσματος της δημιουργίας Του, ήγουν της γυναικός ;Silver το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι σου ανταποδώσω τα Εύγε!!!
Εν πάσει περιπτώσει, νάσαι καλά, είθε η Κυρία Θεοτόκος να σε έχει υπό την σκέπην Της.
===========
Κανείς μας δεν δικαιούται να ξεχνά την τεράστια συμβολή της Ελληνίδας στους εθνικούς αγώνες. Σε χρόνια δύσκολα, η απελευθέρωση της πατρίδας και η διάσωση της ελληνικής φυλής, υπήρξε η μόνη της μέριμνα. Οι Ελληνίδες με κάθε τρόπο, στην πόλη ή στο βουνό, στα χωριά, στα χαρακώματα ή τα μετόπισθεν επετέλεσαν το καθήκον τους και δείχνοντας απαράμιλλο ηρωισμό κατέγραψαν τις δικές τους σελίδες δόξας και μεγαλείου.
Ηγουν βεβαίως βεβαίως ....silver έγραψε: όταν στο πρόσωπο της Katia, και της κάθε Katias, βλέπω το γλυκύτατο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου. Πως μπορώ-όταν δεν έχω το λογοτεχνικό-χάρισμα- να συνθέσω αίνους στον Κύριό μας, για την γένεση του ωραιοτάτου πλάσματος της δημιουργίας Του, ήγουν της γυναικός ;
Κάτια βάλε κάπου βρε συ μια φώτο για να πάρουμε μια ιδέα για το πως ήταν η Θεοτόκος
Μετά να βρούμε και έναν Ευαγγελιστή Λουκά να σε ζωγραφίσει
Αυτό πάντως μου μοιάζει Χριστιανικό καμάκι
Καμάκι με αρχές
Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ κάτι πιο πρόσφατο για το ωραιότατο πλάσμα της δημιουργίας
Από τον ποιητή Λευτέρη Πανταζή
Το ωραιότερο πλάσμα για μένα μωρό μου είσαι εσύ
Η μεγαλύτερη αγάπη από όλες μωρό μου είσαι εσύ
(Κάτι έπαθα ....... αρχίζω και μεταλάσομαι σε vasilis_21m )
Οποιος έχει καλή διάθεση και χιούμορ θα γελάσει είμαι βέβαιος
Οποιος έχει δύο παρωπίδες που απάνω γράφουν τρομολαγνεία θα μου τα χώσει κανονικά
Ηγουν ......... ?
Επειδή είμαι αμόρφωτος , ξέρω μόνο το ην ήσθα ην ήμεν ήτεν ήσαν
το Ηγουν είναι κάτι σαν το ήτη ? όχι τον εξωγήινο ( ET ) αν και η προφορά μοιάζει
ΕΤ η γυναίκα ( καλό μου κάνει )
Αχ τι με περιμένει τον καημένο τώρααααααααααα
Εμπρός γράφτε
Γιατί ωραιοτάτου όμως ? συγνώμμη . Δεν είμαστε και εμείς όμορφοι ? Βρίσκεις ότι οι άντρες είμαστε άσχημοι ?
Αλήθεια οι γυναίκες τολμούν να πουν ότι το ωραιότατο δημιούργημα του Θεού είναι οι άντρες ?
Οποια το πει θα την περάσουν για πόρνη
Ενώ αν το πει άντρας θα το δουν ιπποτικό και ποιητικό
Μπορεί να λέω κάποια πράγματα για πλάκα ....... αλλά τελικά μέσα από την πλάκα βγαίνουν πολλά νοήματα
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης
Το ωραιότερο δημιούργημα Του Θεού λοιπόν για μένα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , είτε γυναίκα είτε άντρας
Αλήθεια οι γυναίκες τολμούν να πουν ότι το ωραιότατο δημιούργημα του Θεού είναι οι άντρες ?
Οποια το πει θα την περάσουν για πόρνη
Ενώ αν το πει άντρας θα το δουν ιπποτικό και ποιητικό
Μπορεί να λέω κάποια πράγματα για πλάκα ....... αλλά τελικά μέσα από την πλάκα βγαίνουν πολλά νοήματα
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης
Το ωραιότερο δημιούργημα Του Θεού λοιπόν για μένα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , είτε γυναίκα είτε άντρας
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχεις στ΄αλήθεια σκεφτεί πόσο υπεράνω και προοδευτικό, σχεδόν σαν τους προοδευτικούς της Κουμουνδούρου παρουσιάζεις τον εαυτό σου;
Το μόνο που με κρατάει για να μην τραγουδώ και εγώ τέτοια τέτοια τραγούδια ακραία, εθνικιστικά, απάνθρωπα, είναι η χριστιανική ιδιότητα.
Για σκέψου:
Με βάζεις ως Έλλην στο ίδιο επίπεδο με τον Τούρκο ο οποίος εμφανίσθηκε απο το πουθενά στη Μικρά Ασία και χωρίς να προκληθεί μας διέλυσε αργά αλλά σταθερα, κατέχει την πατρίδα μου και τμήματα απο τις πατρίδες πολλών χωρών, βιάσε κατα κόρον και συστηματικά τις μανάδες μας, τις αδελφές τις κόρες, σχεδίασε την γενοκτονία μας μπροστά στα μάτια των πατεράδων και των συζύγων, σκότωσε τους προγόνους και μάρτυρές μας με τρόπο που μόνο τα βασανιστήρια των Ρωμαίων παραλληλίζονται, ζεί στα μέρη και τα σπίτια μας και, και , και , και , και ......................................
Ύβρις
Προσπερνάς υπεροπτικά στο βωμό της υπερασπίσεως της κατα Ζουραρίν ακατάσχετης μπουρδολογίας σου, την προσφορά των γυναικών με τον τρόπο που μπορούσαν να συνεισφέρουν. Και μιας και μιλάμε για στρατό, έχεις ιδέα το πόσο σημαντική είναι η διοικητική μέριμνα σε αυτόν;
Ύβρις
Κάθε γυναίκα δικαιούται να το "παίζει Μπουμπουλίνα" κι΄ας μην πολεμάει. Γιατί όταν το κάνει, έστω και μακριά απο το μέτωπο, ως μάνα πονάει περισσότερο απο κάθε στρατηγό, για κάθε παληκάρι που χάνεται στον πόλεμο. Γιατί αυτή το μεγαλώνει και ξέρει να μετράει τα λόγια της όταν αναφωνεί "ή ταν ή επι τας". Θαύμασα μέσα στην πλάνη της μια Μουσουλμάνα της Παλαιστίνης, που στην κηδεία απαγόρευσε τους θρήνους για τον "μάρτυρα" που έχασε. Η τέτοια θυσία είναι γιορτή, ειδικά όταν το επιβάλει η μάνα που θήλασε τον θυσιασθέντα ή η σύζυγος που τον αγάπησε. Συνεπώς ποτέ μια γυναίκα δεν μιλάει εκ του ασφαλούς για τον πόλεμο.
Ύβρις
Σίγουρα κάποιοι μιλάνε εύκολα για τον πόλεμο, αλλά το ίδιο εύκολα μιλάς και απαξιώνεις εσύ.
Αναμφίβολα δεν έχουμε έδω πόλη για να μείνουμε, αλλά όταν τα οστά των προγόνων μου γίνονται βορά των σκυλιών του Μπαλικλί, έχω κάθε δικαίωμα να προσδοκώ την είσοδο στην Πόλη μας, στην Πόλη των ονείρων μας, την Πόλη των προγόνων μας.
Για να μην καταντήσουν ποτέ τα ιερά μας σαν την βυζαντινή εκκλησία της Τρίγλιας\ Kemerli Kilise σκεπαστό παχνί για τα γαϊδούρια.
Υ.Γ.: Μπορεί να μου λύσει κανείς την απορία πως εισάγω εικόνα στη δημοσίευση;
[/img]
Το μόνο που με κρατάει για να μην τραγουδώ και εγώ τέτοια τέτοια τραγούδια ακραία, εθνικιστικά, απάνθρωπα, είναι η χριστιανική ιδιότητα.
Για σκέψου:
Με βάζεις ως Έλλην στο ίδιο επίπεδο με τον Τούρκο ο οποίος εμφανίσθηκε απο το πουθενά στη Μικρά Ασία και χωρίς να προκληθεί μας διέλυσε αργά αλλά σταθερα, κατέχει την πατρίδα μου και τμήματα απο τις πατρίδες πολλών χωρών, βιάσε κατα κόρον και συστηματικά τις μανάδες μας, τις αδελφές τις κόρες, σχεδίασε την γενοκτονία μας μπροστά στα μάτια των πατεράδων και των συζύγων, σκότωσε τους προγόνους και μάρτυρές μας με τρόπο που μόνο τα βασανιστήρια των Ρωμαίων παραλληλίζονται, ζεί στα μέρη και τα σπίτια μας και, και , και , και , και ......................................
Ύβρις
Προσπερνάς υπεροπτικά στο βωμό της υπερασπίσεως της κατα Ζουραρίν ακατάσχετης μπουρδολογίας σου, την προσφορά των γυναικών με τον τρόπο που μπορούσαν να συνεισφέρουν. Και μιας και μιλάμε για στρατό, έχεις ιδέα το πόσο σημαντική είναι η διοικητική μέριμνα σε αυτόν;
Ύβρις
Κάθε γυναίκα δικαιούται να το "παίζει Μπουμπουλίνα" κι΄ας μην πολεμάει. Γιατί όταν το κάνει, έστω και μακριά απο το μέτωπο, ως μάνα πονάει περισσότερο απο κάθε στρατηγό, για κάθε παληκάρι που χάνεται στον πόλεμο. Γιατί αυτή το μεγαλώνει και ξέρει να μετράει τα λόγια της όταν αναφωνεί "ή ταν ή επι τας". Θαύμασα μέσα στην πλάνη της μια Μουσουλμάνα της Παλαιστίνης, που στην κηδεία απαγόρευσε τους θρήνους για τον "μάρτυρα" που έχασε. Η τέτοια θυσία είναι γιορτή, ειδικά όταν το επιβάλει η μάνα που θήλασε τον θυσιασθέντα ή η σύζυγος που τον αγάπησε. Συνεπώς ποτέ μια γυναίκα δεν μιλάει εκ του ασφαλούς για τον πόλεμο.
Ύβρις
Σίγουρα κάποιοι μιλάνε εύκολα για τον πόλεμο, αλλά το ίδιο εύκολα μιλάς και απαξιώνεις εσύ.
Αναμφίβολα δεν έχουμε έδω πόλη για να μείνουμε, αλλά όταν τα οστά των προγόνων μου γίνονται βορά των σκυλιών του Μπαλικλί, έχω κάθε δικαίωμα να προσδοκώ την είσοδο στην Πόλη μας, στην Πόλη των ονείρων μας, την Πόλη των προγόνων μας.
Για να μην καταντήσουν ποτέ τα ιερά μας σαν την βυζαντινή εκκλησία της Τρίγλιας\ Kemerli Kilise σκεπαστό παχνί για τα γαϊδούρια.
Υ.Γ.: Μπορεί να μου λύσει κανείς την απορία πως εισάγω εικόνα στη δημοσίευση;
[/img]
"Αναμφίβολα δεν έχουμε έδω πόλη για να μείνουμε, αλλά όταν τα οστά των προγόνων μου γίνονται βορά των σκυλιών του Μπαλικλί, έχω κάθε δικαίωμα να προσδοκώ την είσοδο στην Πόλη μας, στην Πόλη των ονείρων μας, την Πόλη των προγόνων μας."
Μιλάς από τη θέση του πονεμένου
Οπως θα μίλαγε πχ ο κύπριος από το κατεχόμενο μέρος
Μιλάς επειδή είναι ο τόπος σου εκεί
Οκ και εγώ τότε για το νησί μου τα ίδια θα έλεγα αν το είχαν πάρει ξένοι
Αλλά το ΜΑΣ δεν ισχύει για όλους
Δεν είναι πόλη των ονείρων ΜΑΣ ούτε είμαι βέβαιος αν είναι των προγόνων ΜΟΥ γιατί δεν έχω ψάξει το γενεαλογικό μου δέντρο
Το βρίσκω λοιπόν πιο λογικό να βρω αιτία πολέμου για την Κύπρο που ζουν οι σημερινές οικογένειες που διώχτηκαν παρά να ζητάω να πνιγεί στο αίμα ο πλανήτης και να φτάνει το αίμα μέχρι το γόνατο για να πάρουμε πίσω κάτι που το χάσαμε το 1453
Και ευχαριστώ για τις πλάγιες προσβολές
Εγώ προτιμώ τις απευθείας , είναι πιο τίμιο και ντόμπρο
Μιλάς από τη θέση του πονεμένου
Οπως θα μίλαγε πχ ο κύπριος από το κατεχόμενο μέρος
Μιλάς επειδή είναι ο τόπος σου εκεί
Οκ και εγώ τότε για το νησί μου τα ίδια θα έλεγα αν το είχαν πάρει ξένοι
Αλλά το ΜΑΣ δεν ισχύει για όλους
Δεν είναι πόλη των ονείρων ΜΑΣ ούτε είμαι βέβαιος αν είναι των προγόνων ΜΟΥ γιατί δεν έχω ψάξει το γενεαλογικό μου δέντρο
Το βρίσκω λοιπόν πιο λογικό να βρω αιτία πολέμου για την Κύπρο που ζουν οι σημερινές οικογένειες που διώχτηκαν παρά να ζητάω να πνιγεί στο αίμα ο πλανήτης και να φτάνει το αίμα μέχρι το γόνατο για να πάρουμε πίσω κάτι που το χάσαμε το 1453
Και ευχαριστώ για τις πλάγιες προσβολές
Εγώ προτιμώ τις απευθείας , είναι πιο τίμιο και ντόμπρο