Τα πάθη

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Κι εγώ έχω πάθος με το Forum smarti αλλά με έφερε ο Θεός εδώ γιατί καλύτερa να 'σαι εδώ παρά σε κάποιο ελεεινό κοσμικό Forum αισχρού επιπέδου.Κι εγώ αν δεν μπω κάθε μέρα δεν μπορώ. :D
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

panagiotis2008 έγραψε:Κι εγώ έχω πάθος με το Forum smarti αλλά με έφερε ο Θεός εδώ γιατί καλύτερa να 'σαι εδώ παρά σε κάποιο ελεεινό κοσμικό Forum αισχρού επιπέδου.Κι εγώ αν δεν μπω κάθε μέρα δεν μπορώ. :D

ΩΡΑΙΟ ΠΑΘΟΣ ΟΜΩΣ
[/b]
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

smarti έγραψε:ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ

Και λοιπον ? ? ? Ξαναπετατο ! καποτε θα τα καταφερεις ! εστω και για λιγες ωρες,εδωσες δροσερο αερα στα πνευμονια σου. Συνεχισε !
Εγω προσευχομαι για σενα.
Ισως γι `αυτο δεν τα καταφερες ! ! ! Αντε ρε παιδια ! ας προσευχηθει και κανενας αλλος !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Αχ, Μελπομενη ,τι καλη που εισε!
>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΓΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩρα δικαιουμαι ενα. :wink:
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Συμβουλές για το κόψιμο του καπνίσματος από ένα πρώην καπνιστή.

1. Κόψε τον καφέ και γενικά κάθε τι που έχεις συνδέσει με το τσιγάρο.

2. Το πρωί που θα σηκωθείς προσπάθησε να μην καπνίσεις. Όσο περνά η ώρα γίνεται και ευκολότερο.

3. Αργία μήτηρ πάσης κακίας και ...τσιγάρου. Μην χαλαρώνεις. Όταν σου έρθει διάθεση να καπνίσεις βρες κάτι ν' απασχοληθείς για να το ξεχάσεις.

4. Το άγχος και η στενοχώρια δημιουργούν διάθεση για τσιγάρο. Παρακάλεσε τον άντρα σου και τα ποιδιά σου να μοιραστούν μαζί σου την προσπάθειά σου και μη σε ζορίζουν για μερικές μέρες.

5. Αν βρεθείς στα δύσκολα κάνε προσευχή ή άνοιξε ένα πνευματικό βιβλίο ή πάρε τηλέφωνο τον Πνευματικό σου.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Δεν ξερω αν επιασαν οι προσευχες της Μελπομενις ,αλλα απο τοτε και λιγοτερο καπνιζω και δεν μπρω να κανω πανο απο 3 τζουρες.Ευχαρηστω φιλοτα για τις οδηγιες και ευχαρηστω Gewrgiosgr για τη συμβουλη με τις 10 ευχες.Πιανει τοπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lazarr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lazarr »

smarti έγραψε:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΓΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩρα δικαιουμαι ενα. :wink:
21 συναπτά έτη χωρίς τσιγάρο.Δόξα τω Θεώ!!!Όλα γίνονται αν πάρει κανείς την καλή απόφαση με τη συνέργεια του Θεού. Ο Πατέρας μου έλεγε στη μητέρα μου κάποτε, "εσένα σε χωρίζω, το τσιγάρο δεν το κόβω", και έχει τώρα συμπληρώσει σχεδόν 25 χρόνια ακαπνίας και αυτός...Θα προσευχηθώ και γω για σένα αδελφή :) θα τα καταφέρεις αν το αποφασίσεις..
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ευχαρηστω πολυ lazarr. :)
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Πως μπορουμε να καταλαβουμε το παθος της υπερηφανειας.

Πως καταπολεματε;

Π.χ.Εχω γραψει καπου οτι ειμαι ενα υπερηφανο γαιδουρι.Πως μποπω να ξεχωρισω αν ειναι αληθεια η αν ειναι υποκρισια;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”