δεν μπορω αλλα θα πεθανω απο τα γελια
Προσκύνημα στο Α.Ο. Χριστούγεννα 6,7,8/1/12
Συντονιστής: Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκύνημα στο Α.Ο. Χριστούγεννα 6,7,8/1/12
δεν μπορω αλλα θα πεθανω απο τα γελια
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ιδού το αυτοκίνητο του μέλλοντος: κινείται σε έδαφος, νερό και πάγο!

εκτελει δρομολογια Ουρανουπολη Αγιον Ορος

εκτελει δρομολογια Ουρανουπολη Αγιον Ορος
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ονειρο ήταν τελικά!
Κάποια στιγμή νόμισα πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί...
Αυριο μέχρι το μεσημέρι θα ακυρώσω τα πάντα...
Η ζωή συνεχίζετε...
Κάποια στιγμή νόμισα πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί...
Αυριο μέχρι το μεσημέρι θα ακυρώσω τα πάντα...
Η ζωή συνεχίζετε...
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όλοι το θέλαμε ,αλλά …
Για αύριο Παρασκευή αλλά και το Σάββατο το πρωί μέχρι και το μεσημέρι ,
στο meteo –προγνώσεις θαλασσών –ιστιοπλοϊκοί χάρτες –επιλογή Αγίου Όρους,
επιμένουν οι άνεμοι στα 5, 6 και 7 μποφώρ.
Πράγματι όνειρο ήταν !
Τα όνειρα όμως,όταν υπάρχει θέληση πραγματοποιούνται κι αν όχι τώρα, σίγουρα,πρώτα ο Θεός , πολύ σύντομα .
Έχει ο Θεός !
Καλημέρα Βασίλη ,που γνωρίζω πόσο το ήθελες και πόσο κουράστηκες κι αγωνιούσες να έλθουν όλα καλά .
Όπως πάντα φιλότιμος ,δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Καλημέρα Στάθη και Στέφανε και που ήθελα τόσο πολύ να σας γνωρίσω.
Πάντως έχω τις πιο καλές εντυπώσεις για το άτομό σας .
Καλημέρα Νίκο,Δημήτρη και Σπύρο .
Καλημέρα σε όλους και όλες ,μέλη του φόρουμ αυτού.
Για αύριο Παρασκευή αλλά και το Σάββατο το πρωί μέχρι και το μεσημέρι ,
στο meteo –προγνώσεις θαλασσών –ιστιοπλοϊκοί χάρτες –επιλογή Αγίου Όρους,
επιμένουν οι άνεμοι στα 5, 6 και 7 μποφώρ.
Πράγματι όνειρο ήταν !
Τα όνειρα όμως,όταν υπάρχει θέληση πραγματοποιούνται κι αν όχι τώρα, σίγουρα,πρώτα ο Θεός , πολύ σύντομα .
Έχει ο Θεός !
Καλημέρα Βασίλη ,που γνωρίζω πόσο το ήθελες και πόσο κουράστηκες κι αγωνιούσες να έλθουν όλα καλά .
Όπως πάντα φιλότιμος ,δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Καλημέρα Στάθη και Στέφανε και που ήθελα τόσο πολύ να σας γνωρίσω.
Πάντως έχω τις πιο καλές εντυπώσεις για το άτομό σας .
Καλημέρα Νίκο,Δημήτρη και Σπύρο .
Καλημέρα σε όλους και όλες ,μέλη του φόρουμ αυτού.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλημέρα Ανδρέα μας, αυτό το μάς είναι για μένα σαν να σε εχω γνωρίσει αλλά πρώτα ο Θεός την άνοιξη που διοργανώνεται το Μεγάλο φορουμικό προσκύνημα μπορούμε να βρεθούμε ολοι μαζι, άλλωστε το "πρόγραμμα" το κάνει η κυρά μας η Παναγιά μέσα στο περιβόλι της και οχι εμείς.
Πάντως οσο για μένα δεν έχασες τίποτα σπουδαίο και το λέω με επίγνωση, απο κει και μετά ο Στέφανος ειναι καταπληκτικό παιδί με χρυσή καρδιά οπως και ο Σαλός απο τα παράλια των Σερρών (ο Δημητρός είναι παιδί των πράξεων και οχι μόνο στα λόγια, μακάρι να τον φτάσω μια μέρα
) τους άλλους νομίζω οτι τους ξέρεις και καλο ειναι να τους ξεχάσεις
Νίκος-agiooros oταν ψέλνει τα στασίδια παίρνουν το ένα το αλλο αγκαλιά και πάνε στην διπλανή ενορία
, Βασίλης ή αλλιώς Μ.Ι.Τ ή αλλιώς κελεμπίας φαντάζεσαι να είμαστε στο Ορος και αυτός να μας μιλά για την θεωρία του Μπινγκ- μπανγκ
...................................τέλος πάντων κάθε εμπόδιο σε καλό και εύχομαι σε όλους καλή αντάμωση στο επόμενο προσκύνημα.

Ο Παναγιώτης που το τραγουδά ειναι φίλος και απο μικροί παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα καλαμαριάς μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα και του εύχομαι να γίνει ένας μεγάλος τραγουδιστής γιατί είναι και ενα εξαιρετικό παιδί.
Πάντως οσο για μένα δεν έχασες τίποτα σπουδαίο και το λέω με επίγνωση, απο κει και μετά ο Στέφανος ειναι καταπληκτικό παιδί με χρυσή καρδιά οπως και ο Σαλός απο τα παράλια των Σερρών (ο Δημητρός είναι παιδί των πράξεων και οχι μόνο στα λόγια, μακάρι να τον φτάσω μια μέρα
Ο Παναγιώτης που το τραγουδά ειναι φίλος και απο μικροί παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα καλαμαριάς μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα και του εύχομαι να γίνει ένας μεγάλος τραγουδιστής γιατί είναι και ενα εξαιρετικό παιδί.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά εγώ αύριο το πρωί ξεκινάω και ότι γίνει... φυσικά και δε το παίζω έξυπνος...το ειπα και άλλες φορές ότι για εμένα το ρίσκο είναι πολύ μικρότερο... κι ένα καφεδάκι στο λιμάνι της Ουρανούπολης καλως να έρθει...
Βασίλη , Νίκο , Ανδρέα και όλοι οι υπόλοιποι μη ξεγελιέσται ... έχει και του χρόνου... κατι παραπάνω από εμάς ξέρει ο Μεγαλοδύναμος...
ας κάνουμε όλοι την προσευχή μας κι ας σιωπήσουμε...
ΥΓ ΛΕΤε ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;;;;;
Βασίλη , Νίκο , Ανδρέα και όλοι οι υπόλοιποι μη ξεγελιέσται ... έχει και του χρόνου... κατι παραπάνω από εμάς ξέρει ο Μεγαλοδύναμος...
ας κάνουμε όλοι την προσευχή μας κι ας σιωπήσουμε...
ΥΓ ΛΕΤε ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;;;;;
ο Χριστός σώζει....
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

vasilisalt έγραψε:Η ζωή συνεχίζετε...
Δεν πειράζει παιδιά, κάθε εμπόδιο για καλό, θα βρεθούμε - πρώτα ο Θεός - το Μάη, να συνεχίσουμε τη ζωή με Αγάπη....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οσο αφορα τον Σταθη τα παραλεει οπως παντα για το προσωπο μου ,απλα εκεινος τα βλεπει ολα καλα
και ειμαι και ηθοποιος οποτε θελω το παιζω καλος ,το εχω καταφερει εως τωρα καλα.
στον Θεο να ειμαστε αρεστοι ,φυσικα αν ειμαστε και στους ανθρωπους διχως μασκες θα ειμαστε και σε εκεινον,
οσον αφορα τον ΜασΑνδρεα γνωριστηκαμε Σταθη στην Κατερινη υπο το βλεμα και τις ευλογιες του Κυριου
το αν ειθελα να τον ξαναδω αλλο αυτο
καλε μου Ανδρεα
για να σας δω επερνα 4 μερες χαπια για την μεση, πρωτογνωρο για μενα αλλα ειθελα να ειμαι εκει μαζι σας
δεν τα καταφεραμε δεν υπαρχει στεναχωρια ουτε θλιψεις, καλε μου Βασιλιε για σενα χτυπαει η καμπανα
δεν θα ειδωθουμε αλλα μας ενωνει ο Χριστος ,εστω και νοερα θα ειμαστε ολοι εκει με την αγαπη του, στο περιβολι της Κυρας μας
Στεφανε δεν μπορεσα για ακομη μια φορα να σε γνωρισω μαλλο το ξυλο φοβασαι απ'οτι καταλαβα
αλλα την επομενη ισως στην Σουρωτη, στου πολυαγαπημενου μας Πατρος Παισιου θα ειμαι εκει σε λιγο καιρο θα βρεθουμε,
εχω πολλα να του πω και πρεπει να παω
εκει με η διχως μπωφορ παμε οποτε θελουμε
Βασιλη αν κλαψεις και στεναχωρεθεις για ολα αυτα να μου πεις να σε φερω μαντιλακη
μην εισαι τοσο ευαισθητος δεν κανει
και ειμαι και ηθοποιος οποτε θελω το παιζω καλος ,το εχω καταφερει εως τωρα καλα.
στον Θεο να ειμαστε αρεστοι ,φυσικα αν ειμαστε και στους ανθρωπους διχως μασκες θα ειμαστε και σε εκεινον,
οσον αφορα τον ΜασΑνδρεα γνωριστηκαμε Σταθη στην Κατερινη υπο το βλεμα και τις ευλογιες του Κυριου
το αν ειθελα να τον ξαναδω αλλο αυτο
για να σας δω επερνα 4 μερες χαπια για την μεση, πρωτογνωρο για μενα αλλα ειθελα να ειμαι εκει μαζι σας
δεν τα καταφεραμε δεν υπαρχει στεναχωρια ουτε θλιψεις, καλε μου Βασιλιε για σενα χτυπαει η καμπανα
δεν θα ειδωθουμε αλλα μας ενωνει ο Χριστος ,εστω και νοερα θα ειμαστε ολοι εκει με την αγαπη του, στο περιβολι της Κυρας μας
Στεφανε δεν μπορεσα για ακομη μια φορα να σε γνωρισω μαλλο το ξυλο φοβασαι απ'οτι καταλαβα
αλλα την επομενη ισως στην Σουρωτη, στου πολυαγαπημενου μας Πατρος Παισιου θα ειμαι εκει σε λιγο καιρο θα βρεθουμε,
εχω πολλα να του πω και πρεπει να παω
εκει με η διχως μπωφορ παμε οποτε θελουμε
Βασιλη αν κλαψεις και στεναχωρεθεις για ολα αυτα να μου πεις να σε φερω μαντιλακη
μην εισαι τοσο ευαισθητος δεν κανει
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ραντεβού στον γέροντα στην Σουρωτή λοιπόν, πρώτα ο Θεός θα είμαστε εγω και ο Δημητρός όπως κάθε χρόνο, εάν μας τιμήσουν και άλλα παιδιά με την παρουσία τους αυτό θα είναι οτι καλύτερο. 
Οσο για τον Σαλό είναι οπως τα λέω εγώ.
Οσο για τον Σαλό είναι οπως τα λέω εγώ.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στάθη ... παντα με τον καλο λογο ... μη νομισει κανεις οτι ειμαστε και αγιοι ... να σαι καλα φιλαρακι.stathis73 έγραψε:Καλημέρα Ανδρέα μας, αυτό το μάς είναι για μένα σαν να σε εχω γνωρίσει αλλά πρώτα ο Θεός την άνοιξη που διοργανώνεται το Μεγάλο φορουμικό προσκύνημα μπορούμε να βρεθούμε ολοι μαζι, άλλωστε το "πρόγραμμα" το κάνει η κυρά μας η Παναγιά μέσα στο περιβόλι της και οχι εμείς.
Πάντως οσο για μένα δεν έχασες τίποτα σπουδαίο και το λέω με επίγνωση, απο κει και μετά ο Στέφανος ειναι καταπληκτικό παιδί με χρυσή καρδιά οπως και ο Σαλός απο τα παράλια των Σερρών (ο Δημητρός είναι παιδί των πράξεων και οχι μόνο στα λόγια, μακάρι να τον φτάσω μια μέρα) τους άλλους νομίζω οτι τους ξέρεις και καλο ειναι να τους ξεχάσεις
![]()
Νίκος-agiooros oταν ψέλνει τα στασίδια παίρνουν το ένα το αλλο αγκαλιά και πάνε στην διπλανή ενορία
, Βασίλης ή αλλιώς Μ.Ι.Τ ή αλλιώς κελεμπίας φαντάζεσαι να είμαστε στο Ορος και αυτός να μας μιλά για την θεωρία του Μπινγκ- μπανγκ
![]()
...................................τέλος πάντων κάθε εμπόδιο σε καλό και εύχομαι σε όλους καλή αντάμωση στο επόμενο προσκύνημα.
![]()
![]()
ο Χριστός σώζει....