ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Μ.Δ.Κ. έγραψε:Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.
Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

theodosis79

Bagelis
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Ευλογητε
Το μυστικο μελος ειμαι εγω :( δεν ηθελα νμα φανερωθω αλλα πρεπει, προς Δοξαν Θεου δεν ειναι πραγματικα κακο
ειχα παρει το κουραγιο και το θαρρος να προτεινω την Μητροπολη Σιδηροκαστρου οπως ειπε ο Κυριακος ειναι μια Μητροπολη μικρη Ακριτικη διχως πολλους πορους
με εναν Αξιο Μητροπολιτη και επισεις ενα αξιολογο ποιμνιο που βοηθα οσο μπορει στην Μητροποπλη με τους αξιους
Ιερεις
μου κινησε το ενδιαφερον το Γηροκομειο το οποιο ανηκει και (ζει) και τρεφετε μονο απο την Μητροπολη ,εκει ζουνε αξιοπρεπως Γεροντακια αλλα με πολλες δυσκολιες ,διχως εμας σιγουρα θα τα καταφερνανε αλλα δινεται η ευκαιρια να κανουμε εμεις μια κινηση αγαπης εκει που οντως υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη, οπως τα περασμενα Χριστουγεννα που δεχθηκανε την αγαπη μας ο Π.Αντωνιος στην κιβωτο της αγαπης το Λυρειο Ιδρυμα και πολλα αλλα
πολλοι γνωριζετε οτι χτιστικε αλλα ακομη δεν ολοκληρωθηκε ακομη μια πτερυγα που θα στεγασει και αλλους Ηλικιωμενους στο μελλον
εχει γινει εκλησει προς βοηθειαν πριν δυο περιπου χρονια σε διαφορους φορεις αλλα δεν υπηρξε ανταποκριση ,φυσικο στους δυσκολους καιρους που περναμε ολοι μας
να ειστε σιγουροι οτι ειναι μια κινηση που θα πιασει τοπο
οποιος θελει να ερθει να γνωρισει απο κοντα την Μητροπολη και το εργο της

ειμαστε ολοι καλοδεχουμενοι οποτε θελουμε, επισεις να ερθετε να παμε εστω και χριστουγεννιατικα να δουμε τις ψυχες αυτες που αν μας αξιωσει ο Θεος θα φτασουμε και εμεις στην Ηλικια τους

Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σας οι περισοτεροι γνωριζομαστε πολλυ καλα και πρωσοπικα
Η Παναγια η μητερα του Χριστου να σκεπη ολο τον κοσμο

Καλη συνεχεια και η Γεννηση Του Χριστου να γεμισει τις καρδιες μας με ελπιδα και να μας δωσει δυναμη για τις δυσκολες ημερες που περνα ολος ο κοσμος
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Dimitris39 έγραψε:Ευλογητε
Το μυστικο μελος ειμαι εγω :( δεν ηθελα νμα φανερωθω αλλα πρεπει, προς Δοξαν Θεου δεν ειναι πραγματικα κακο
ειχα παρει το κουραγιο και το θαρρος να προτεινω την Μητροπολη Σιδηροκαστρου οπως ειπε ο Κυριακος ειναι μια Μητροπολη μικρη Ακριτικη διχως πολλους πορους
με εναν Αξιο Μητροπολιτη και επισεις ενα αξιολογο ποιμνιο που βοηθα οσο μπορει στην Μητροποπλη με τους αξιους
Ιερεις
μου κινησε το ενδιαφερον το Γηροκομειο το οποιο ανηκει και (ζει) και τρεφετε μονο απο την Μητροπολη ,εκει ζουνε αξιοπρεπως Γεροντακια αλλα με πολλες δυσκολιες ,διχως εμας σιγουρα θα τα καταφερνανε αλλα δινεται η ευκαιρια να κανουμε εμεις μια κινηση αγαπης εκει που οντως υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη, οπως τα περασμενα Χριστουγεννα που δεχθηκανε την αγαπη μας ο Π.Αντωνιος στην κιβωτο της αγαπης το Λυρειο Ιδρυμα και πολλα αλλα
πολλοι γνωριζετε οτι χτιστικε αλλα ακομη δεν ολοκληρωθηκε ακομη μια πτερυγα που θα στεγασει και αλλους Ηλικιωμενους στο μελλον
εχει γινει εκλησει προς βοηθειαν πριν δυο περιπου χρονια σε διαφορους φορεις αλλα δεν υπηρξε ανταποκριση ,φυσικο στους δυσκολους καιρους που περναμε ολοι μας
να ειστε σιγουροι οτι ειναι μια κινηση που θα πιασει τοπο
οποιος θελει να ερθει να γνωρισει απο κοντα την Μητροπολη και το εργο της

ειμαστε ολοι καλοδεχουμενοι οποτε θελουμε, επισεις να ερθετε να παμε εστω και χριστουγεννιατικα να δουμε τις ψυχες αυτες που αν μας αξιωσει ο Θεος θα φτασουμε και εμεις στην Ηλικια τους

Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σας οι περισοτεροι γνωριζομαστε πολλυ καλα και πρωσοπικα
Η Παναγια η μητερα του Χριστου να σκεπη ολο τον κοσμο

Καλη συνεχεια και η Γεννηση Του Χριστου να γεμισει τις καρδιες μας με ελπιδα και να μας δωσει δυναμη για τις δυσκολες ημερες που περνα ολος ο κοσμος

Tώρα πλέον αδελφέ πρέπει να είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ όπως έλεγε ο σοφός Μακρυγιάννης, στην συλλογική προσπάθεια πρέπει όλοι και να φαίνονται και να προσπαθούν, επομένως όλοι πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για την πρότασή σου, την οποία και όλοι υποστηρίξαμε. Να προσθέσω ότι η διακριτικότητα και ή προσεκτική τοποθέτησή σου είναι πολύ θετική, το ότι υπάρχει ανάγκη φτάνει και δεν χρειάζονται περισσότερα.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Dimitris39 έγραψε:...
Το μυστικο μελος ειμαι εγω...
Έλα και εμας το μυαλό μας πήγε αλλού!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

vasilisalt έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol: :20 :20 :mrgreen: :mrgreen:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
stathisekp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathisekp »

Το μυστικο μελος ειμαι εγω :(
Έπεσα (κι εγώ) απ τα σύννεφα!!!!! :lol: :lol: :lol:
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Άντε αδέλφια 10 μέρες μείνανε ακόμα που έχουμε περιθώριο, να κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή,και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.

............................................................................................................................................................................................
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.

Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ( Σελίδα 11)

Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Μόλις κατέθεσα.

Ενημερωτικά τα έξοδα της ταχυδρομικής επιταγής είναι 4 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Το μυστικο μελος ειμαι εγω :( δεν ηθελα νμα φανερωθω αλλα πρεπει
vasilisalt έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ο κοσμος το χει τουμπανο κι ο 39 κρυφο καμαρι :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”