Ευλογητε
Το μυστικο μελος ειμαι εγω

δεν ηθελα νμα φανερωθω αλλα πρεπει, προς Δοξαν Θεου δεν ειναι πραγματικα κακο
ειχα παρει το κουραγιο και το θαρρος να προτεινω την Μητροπολη Σιδηροκαστρου οπως ειπε ο Κυριακος ειναι μια Μητροπολη μικρη Ακριτικη διχως πολλους πορους
με εναν Αξιο Μητροπολιτη και επισεις ενα αξιολογο ποιμνιο που βοηθα οσο μπορει στην Μητροποπλη με τους αξιους
Ιερεις
μου κινησε το ενδιαφερον το Γηροκομειο το οποιο ανηκει και (ζει) και τρεφετε μονο απο την Μητροπολη ,εκει ζουνε αξιοπρεπως Γεροντακια αλλα με πολλες δυσκολιες ,διχως εμας σιγουρα θα τα καταφερνανε αλλα δινεται η ευκαιρια να κανουμε εμεις μια κινηση αγαπης εκει που οντως υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη, οπως τα περασμενα Χριστουγεννα που δεχθηκανε την αγαπη μας ο Π.Αντωνιος στην κιβωτο της αγαπης το Λυρειο Ιδρυμα και πολλα αλλα
πολλοι γνωριζετε οτι χτιστικε αλλα ακομη δεν ολοκληρωθηκε ακομη μια πτερυγα που θα στεγασει και αλλους Ηλικιωμενους στο μελλον
εχει γινει εκλησει προς βοηθειαν πριν δυο περιπου χρονια σε διαφορους φορεις αλλα δεν υπηρξε ανταποκριση ,φυσικο στους δυσκολους καιρους που περναμε ολοι μας
να ειστε σιγουροι οτι ειναι μια κινηση που θα πιασει τοπο
οποιος θελει να ερθει να γνωρισει απο κοντα την Μητροπολη και το εργο της
ειμαστε ολοι καλοδεχουμενοι οποτε θελουμε, επισεις να ερθετε να παμε εστω και χριστουγεννιατικα να δουμε τις ψυχες αυτες που αν μας αξιωσει ο Θεος θα φτασουμε και εμεις στην Ηλικια τους
Ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σας οι περισοτεροι γνωριζομαστε πολλυ καλα και πρωσοπικα
Η Παναγια η μητερα του Χριστου να σκεπη ολο τον κοσμο
Καλη συνεχεια και η Γεννηση Του Χριστου να γεμισει τις καρδιες μας με ελπιδα και να μας δωσει δυναμη για τις δυσκολες ημερες που περνα ολος ο κοσμος