Τα Ονόματά σας

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
panagiafiladelfeias
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiafiladelfeias »

georgeg Posted: Tue Mar 18, 2008 7:48 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Apla kaneis antigrafh-epikolhsh.. "tsekareis" ayto pou thes na antigrapseis kratwntas pathmeno to aristero koumpi apo to pontiki kai to metakineis mexri ekei pou thes na antigrapseis.Meta kaneis deksi klik,patas "antigrafh" kai pas sto diko sou keimeno,kaneis prwta aristero,meta deksi klik kai patas "epikollhsh"...

den nomizw oti to katafera alla eyxaristw poly
xrhstos44
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από xrhstos44 »

Είμαι νεο μέλος ΧΡΗΣΤΟΣ.
arxontopoulo
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από arxontopoulo »

panagiafiladelfeias έγραψε:Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λέγοντάς μου πως γίνεται να τοποθετείς την απάντηση κάποιου στην δική σου για να δείχνεις που αναφέρεσαι;
ευχαριστώ

panagiafiladelfeias έγραψε:
georgeg έγραψε: Apla kaneis antigrafh-epikolhsh.. "tsekareis" ayto pou thes na antigrapseis kratwntas pathmeno to aristero koumpi apo to pontiki kai to metakineis mexri ekei pou thes na antigrapseis.Meta kaneis deksi klik,patas "antigrafh" kai pas sto diko sou keimeno,kaneis prwta aristero,meta deksi klik kai patas "epikollhsh"...

Ο σωστός τρόπος είναι αυτός:
Melpomeni έγραψε:
kostaskou έγραψε:Πώς γίνεται να φαίνεται μέσα σε πλαίσιο το μήνυμα στο οποίο απαντάμε;
Πατησε "παραθεση",πανω δεξια, και μετα γραψε αποκατω το μηνυμα σου,μετα απο το μηνυμα στο οποιο απαντας,και μετα απο τη λεξη: "quote "
Όπως αγαπάς!
panagiafiladelfeias
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiafiladelfeias »

arxontopoulo έγραψε:
panagiafiladelfeias έγραψε:Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λέγοντάς μου πως γίνεται να τοποθετείς την απάντηση κάποιου στην δική σου για να δείχνεις που αναφέρεσαι;
ευχαριστώ

panagiafiladelfeias έγραψε:
georgeg έγραψε: Apla kaneis antigrafh-epikolhsh.. "tsekareis" ayto pou thes na antigrapseis kratwntas pathmeno to aristero koumpi apo to pontiki kai to metakineis mexri ekei pou thes na antigrapseis.Meta kaneis deksi klik,patas "antigrafh" kai pas sto diko sou keimeno,kaneis prwta aristero,meta deksi klik kai patas "epikollhsh"...

Ο σωστός τρόπος είναι αυτός:
Melpomeni έγραψε:
kostaskou έγραψε:Πώς γίνεται να φαίνεται μέσα σε πλαίσιο το μήνυμα στο οποίο απαντάμε;
Πατησε "παραθεση",πανω δεξια, και μετα γραψε αποκατω το μηνυμα σου,μετα απο το μηνυμα στο οποιο απαντας,και μετα απο τη λεξη: "quote "
eyxaristv poly arxontopoylo. nomizw oti twra to katafera
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

xrhstos44 έγραψε:Είμαι νεο μέλος ΧΡΗΣΤΟΣ.
Καλώς τον Χρήστο!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας αδελφέ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Εγώ ακολούθησα την πρόταση του Christos όπου στο προφίλ μου στο πεδίο "τόπος" έγραψα Χρήστος@Θεσσαλονίκη και έτσι το Βαφτιστικό όνομά μου είναι εμφανές σε κάθε post μου.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

eortologio_gr έγραψε:Εγώ ακολούθησα την πρόταση του Christos όπου στο προφίλ μου στο πεδίο "τόπος" έγραψα Χρήστος@Θεσσαλονίκη και έτσι το Βαφτιστικό όνομά μου είναι εμφανές σε κάθε post μου.

Χρ.
Πολύ καλή παρατήρηση! Φρόντισα κι εγώ να "εκσυγχρονιστώ", προστίθοντας και τον βαφτιστικό μου όνομα στον τόπο διαμονής μου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

Νέο μέλος και εγώ, Γεωργία Ειρήνη(Το Ειρήνη είναι από την Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλάντου).. :lol:
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΣΜΑΡΑΓΔΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΜΑΡΩ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!
Υπάρχουν δύο παρόμοιες ενότητες γνωριμίας και γράφουμε και στις δύο! Αυτό συμβαίνει για να ...γνωριζόμαστε καλύτερα!
Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”