Ψυχοφελή μηνύματα...
Συντονιστής: Συντονιστές
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ψυχοφελή μηνύματα...
«Όποιος διαβάζει με πόνο Ψυχής τους Ψαλμούς, Παιδί μου, μοιάζει με τον Δαβίδ. Γιατί εκείνος με πόνο Ψυχής τους έγραψε. Και είναι αδύνατο στον Θεό να μην ακούσει τέτοια Ψυχή σε ό,τι του ζητήσει!
“Καρδίαν συντετριμμένη και τεταπεινωμένη, ο Θεός ούκ εξουδενώσει”!
Κατάλαβες»…;;;
Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης (1920-1991)
“Καρδίαν συντετριμμένη και τεταπεινωμένη, ο Θεός ούκ εξουδενώσει”!
Κατάλαβες»…;;;
Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης (1920-1991)
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

«Ευχόμεθα και δεόμεθα, πάντοτε να βάζη ο Θεός το χέρι Του και στην Εκκλησία μας και στο κράτος και στον κόσμο, διότι οι μέρες είναι πολύ πονηρές και πολύ δύσκολα χρόνια. Ας φωτίζη ο Θεός όλον τον κόσμο. Ευτυχώς υπάρχουν και καλοί Χριστιανοί. Αν (παλαιά) υπήρχαν οι δέκα, δεν θα καταστρέφονταν τα Σόδομα και τα Γόμορρα, οι πόλεις, αλλά δεν υπήρχαν. Ε! τώρα υπάρχουν εδώ πολλοί Χριστιανοί πιστοί, ευλαβείς, κοντά στον Θεό …» ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ!!!!
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να προσευχόμασθε, όσο μπορούμε, στον Κύριον, να μην αφήσει στο σκοτάδι το λαό Του»!!
Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης
Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης: «Χρειάζεται πολλή προσοχή, γιατί οι ημέρες μας είναι δύσκολες. Να μένουμε στην προσευχή και στην υπακοή. Να αγωνιζόμαστε»
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Άγιος Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης προς ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ, καταγόμενους από την ΕΥΒΟΙΑ...!!!
"Γιατί βρε παιδιά, έρχεστε σε μένα; Εγώ έχω μαυρόασπρη τηλεόραση!
Να πάτε στον Γέροντα Ιάκωβο, που τα βλέπει έγχρωμα. Αυτός έχει έγχρωμη τηλεόραση"...!!!
Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης
"Γιατί βρε παιδιά, έρχεστε σε μένα; Εγώ έχω μαυρόασπρη τηλεόραση!
Να πάτε στον Γέροντα Ιάκωβο, που τα βλέπει έγχρωμα. Αυτός έχει έγχρωμη τηλεόραση"...!!!
Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

«Όταν εξομολογώ, κάνω προσευχή να κρατάω τα καλά και τα άσχημα να τα διώχνω. Αν ακούμε κάτι άσχημο, αμέσως να το διώχνωμε. Aπό το ένα αυτί να μπαίνουν (τα άσχημα) και από το άλλο να βγαίνουν». ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ!!!!!
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

«Να ζούμε πνευματική ζωή, να υπακούωμε στον Πνευματικό, να εξομολογούμεθα, να κοινωνούμε τακτικά και το κυριώτερο ν’ αποφεύγωμε την κατάκριση. Να μελετάμε πνευματικά βιβλία, Αγία Γραφή, Ψαλτήρι και ν’ ακούμε πάντα ωφέλιμες και πνευματικές συζητήσεις». ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ!!!
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

“Προσευχή, παιδιά μου, και νηστεία αυτά ωφελούν την ψυχή του ανθρώπου”Νά ’χουμε ταπείνωση, σεμνότητα, τιμιότητα. Η δύναμη του Θεού είναι πολύ μεγάλη. Η προσευχή, πάντα κάνει καλό. Ό,τι κάνομε, να το κάνομε για τον Θεό και όχι για την κενοδοξία. Ο Θεός δέχεται την λίγη νηστεία που γίνεται με ταπείνωση. ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ!!!!
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γέροντας Θεόφιλος Παραϊάν: Η πίστη φέρνει το Χριστό μέσα μας. Η πίστη κάνει το Χριστό να εργάζεται μέσα στην ύπαρξή μας και μέσα στη ζωή μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όποιος πιστεύει σώζεται.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Χριστός που ήταν Θεός και άνθρωπος και πάλι εκείνος προσευχότανε και νήστευσε και τώρα λέμε δεν υπάρχει νηστεία. Μα πώς δεν υπάρχει νηστεία; Νηστεία υπάρχει! Είναι εντολή του Θεού, η πρώτη εντολή που έδωσε ο Θεός ήταν η νηστεία… στον Αδάμ και στην Εύα. Και Εκείνος ο Ίδιος ενήστευσε. ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ!!!!!