Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε στην κάρτα του Πολίτη

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε.

Δημοσίευση από paulina »

filotas έγραψε:Με ενόχλησε επίσης η παρουσία των σχισματικών.
Βλέποντας κάποια βιντεάκια, εμένα με ενόχλησαν κάποιοι που φώναζαν
"Να καούν στην κόλαση", "Να πάμε όλοι στον...", "Ουουουου παλιοπακιστανοί".
Κάτι τέτοια που αγγίζουν τον παροξυσμό και δεν είναι λόγια Ορθόδοξων Χριστιανών.
Φυσικά παντού και πάντα θα υπάρχουν αυτές οι παραφωνίες.
Ευτυχώς ήταν λίγοι αυτοί και υπερκαλύφθηκαν από τις φωνές των χιλιάδων λαϊκών και ιερέων.

Για άλλη μια φορά μπράβο σε όσους έδωσαν το δυναμικό παρόν και εύχομαι την επόμενη φορά ο κόσμος να είναι 10πλάσιος.
Μακάρι η Ιεραρχία να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της και να οργανώσει συντονισμένες κινήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας........
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Από τη στιγμή κατά την οποία η συγκέντρωση δεν διοργανώνεται από την επίσημη Εκκλησάι της Ελλάδος, οποιοσδήποτε μπορεί να πρευρεθεί και φωνάξει όποιο σύνθημα θέλει.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

polina έγραψε:
filotas έγραψε:Με ενόχλησε επίσης η παρουσία των σχισματικών.
Βλέποντας κάποια βιντεάκια, εμένα με ενόχλησαν κάποιοι που φώναζαν
"Να καούν στην κόλαση", "Να πάμε όλοι στον...", "Ουουουου παλιοπακιστανοί".
Κάτι τέτοια που αγγίζουν τον παροξυσμό και δεν είναι λόγια Ορθόδοξων Χριστιανών.
Από τη στιγμή κατά την οποία η συγκέντρωση δεν διοργανώνεται από την επίσημη Εκκλησάι της Ελλάδος, οποιοσδήποτε μπορεί να πρευρεθεί και φωνάξει όποιο σύνθημα θέλει
Για αυτό ακριβώς δεν πηγαίνω αριστερά δεξιά όπου ακούσω για θρησκευτικές πορείες όταν δεν είναι εντολή της Ελλαδικής μας Εκκλησίας επίσημα
Καλή Σαρακοστή
ktistos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από ktistos »

Ακόμα και ο Πανούσης έχει καταλάβει τι παίζει! (εκπληκτικό βίντεο) Η ιεραρχία πότε θα το πάρει χαμπάρι;

http://www.youtube.com/watch?v=Z7tUp4xRymQ
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ δεν γράφω άλλο σε αυτό το θέμα
Αν η Ιερά Σύνοδος πάρει μια απόφαση για διαδήλωση τα λέμε
Καλή συνέχεια
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

lovethink έγραψε:Εγώ δεν γράφω άλλο σε αυτό το θέμα
Αν η Ιερά Σύνοδος πάρει μια απόφαση για διαδήλωση τα λέμε
Καλή συνέχεια

MMMMMMMMAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .....................................EAN ΠΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΠΕς ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ :8 :8 :8 :8 :8 :8 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

stathisgrh έγραψε: MMMMMMMMAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .....................................EAN ΠΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΠΕς ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ :8 :8 :8 :8 :8 :8 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Χαίρομαι που η Ορθοδοξία μας έχει ΣΥΝΕΣΗ-ΛΟΓΙΚΗ-ΜΕΤΡΟ και την εμπιστεύομαι
Ποτέ μέχρι σήμερα η Ιερά Σύνοδος δεν πρόδωσε τους πιστούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα το πράξει ούτε τώρα ούτε ποτέ στο μέλλον
Δεν θα το αφήσει ο Θεός να συμβεί γιατί δική του είναι η Εκκλησία

Τώρα για τα υπόλοιπα (αχ γιατί με κάνεις και ξαναγράφω :lol: ) οι γιαγιάδες τι ήθελαν και τις κατέβασαν στο κέντρο ; φέρτε και τις γιαγιάδες να κάνουμε μπούγιο ;
Πως το έλεγε ο Χατζηχρήστος στην ταινία με τον "Ζήκο"; Πειράζει να φέρω και την κυρά Δέσποινα μαζί ; Οχι , ότι έχει ο καθένας φέρνει :lol:
Καλή Σαρακοστή
geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

εγω παλι γιατι πιστευω οτι θα πουν οτι,οκ,λυθηκε το ζητημα,δε θα εχει το 666,μπορειτε να την παρετε????δεν βλεπω πουθενα στον οριζοντα αντιδραση,μακαρι να βγω ψευτρα..(δε μας αφηνουν κ τα πεθερικα μου να πουλησουμε το σπιτι εδω στην Αθηνα ,να αγορασουμε ενα σπιτακι με οικοπεδακι στην επαρχια να εχουμε τα ζα μας :lol: και τα ζαρζαβατικα μας να ζησουν κ τα παιδια μας... :angryfire )
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

lovethink έγραψε:
stathisgrh έγραψε: MMMMMMMMAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO .....................................EAN ΠΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΠΕς ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ :8 :8 :8 :8 :8 :8 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Χαίρομαι που η Ορθοδοξία μας έχει ΣΥΝΕΣΗ-ΛΟΓΙΚΗ-ΜΕΤΡΟ και την εμπιστεύομαι
Ποτέ μέχρι σήμερα η Ιερά Σύνοδος δεν πρόδωσε τους πιστούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα το πράξει ούτε τώρα ούτε ποτέ στο μέλλον
Δεν θα το αφήσει ο Θεός να συμβεί γιατί δική του είναι η Εκκλησία

Τώρα για τα υπόλοιπα (αχ γιατί με κάνεις και ξαναγράφω :lol: ) οι γιαγιάδες τι ήθελαν και τις κατέβασαν στο κέντρο ; φέρτε και τις γιαγιάδες να κάνουμε μπούγιο ;
Πως το έλεγε ο Χατζηχρήστος στην ταινία με τον "Ζήκο"; Πειράζει να φέρω και την κυρά Δέσποινα μαζί ; Οχι , ότι έχει ο καθένας φέρνει :lol:

"Mano"στο εχω ξαναπει ασε της γιαγιαδες ασε το μπουγιο ασε και ολους εμας..........................εχει χαθει ειδη πολυτιμος χρονος ................................................οσο για το οτι ο Χριστος δεν αφηνει την εκκλησια Του .............................ευτηχως γιατι εαν εξαρτωταν απο την εκαστοτε Ιεραρχεια ................... :20 :20 :20 :20 :20 :20 κλαφτα και βραστα "μανο" παιδι μου.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

stathisgrh έγραψε:.οσο για το οτι ο Χριστος δεν αφηνει την εκκλησια Του .............................ευτηχως γιατι εαν εξαρτωταν απο την εκαστοτε Ιεραρχεια ................... :20 :20 :20 :20 :20 :20 κλαφτα και βραστα "μανο" παιδι μου.
Tότε τι γκρινιάζεις Στάθη παιδί μου ; :p
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”