DOMINIQUE έγραψε:
Οι γυναίκες ψάχνουν τον εσωτερικό κόσμο ενός άντρα γι'αυτό λένε ότι δεν
καλημερα.
τι ψαχνουν;;
μηπως το πορτοφολι του καλυτερα
παραδειγματα παρα πολλα που ωραιες και νεαρες γυναικες παντρευονται κατι μπαρμπαδες για τα φραγκα η τη δημοσιοτητα..
δες παντου αυτο που σου λεω
πολυ δυσκολοτερα ομως θα βρεις καμια γρια με εναν πιτσιρικα διπλα...
οσο για το 2 που ειπες [τι ψαχνει ο αντρας] συμφωνω
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου κι όχι έτσι απλά για υπεράσπιση του γυναικείου φύλου αλλά γιατί η γυναίκα είναι πιο ρομαντική από τη φύση της.Ισως να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις αλλά και πάλι οι άντρες το προκαλούν.
Οταν ένας άντρας παντρεμένος με μεγάλα παιδιά αγοράζει σπόρ πανάκριβο αυτοκινητάκι και την "πέφτει" σε κόρες του ποιός προκαλεί καταστάσεις?
Κοίτα η γυναίκα θέλει να νιώθει ασφάλεια,αγάπη δε πιστεύω οτι ζει για το βιβλιάριο τραπέζης κανενός.Η πραγματική αγάπη είναι αυτό που τροφοδοτεί την καρδιά της γυναίκας.Αλλωστε το έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα"η γυναίκα διαβάζει άρλεκιν και ο άντρας οικονομικό επενδυτή"
Κι όσον αφορά το θέμα ηλικιωμένη και πιτσιρικάς μη βάζεις στοίχημα...απλά υπάρχει taboo ακόμη γι αυτό φαίνονται λίγες οι περιπτώσεις.
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
Και πάλι δε συμφωνώ Είμαι σίγουρη ότι ο αριθμός των ζεστών χαμόγελων είναι πολύ πολύ μεγαλύτερος από αυτό που εσύ μου λες.
Γιατί να κοιτάξω στα περιοδικά ή στην tv αυτά δείχνουν μόνο αυτά που πουλάνε.Κοιτάζω το ζευγάρι της διπλανής πόρτας,κοιτάζω το ζευγάρι που πιασμένο χέρι χέρι αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη :)
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
DOMINIQUE έγραψε:Κοιτάζω το ζευγάρι της διπλανής πόρτας,κοιτάζω το ζευγάρι που πιασμένο χέρι χέρι αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη :)
DOMINIQUE έγραψε:Και πάλι δε συμφωνώ Είμαι σίγουρη ότι ο αριθμός των ζεστών χαμόγελων είναι πολύ πολύ μεγαλύτερος από αυτό που εσύ μου λες.
Γιατί να κοιτάξω στα περιοδικά ή στην tv αυτά δείχνουν μόνο αυτά που πουλάνε.Κοιτάζω το ζευγάρι της διπλανής πόρτας,κοιτάζω το ζευγάρι που πιασμένο χέρι χέρι αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη :)
DOMINIQUE εγω τι κοιταζω νομιζεις;
τα αστρα;
δεν ζω σε καμια σπηλια
βλεπω και εγω τι γινεται στην διπλανη μου πορτα και γυρω μου
και πανω απο ολα αφουγκραζομαι τα σημερινα [θελω] των γυναικων
Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την άποψη μου για το θέμα που ο φίλος μας ο Μάνος ορθά "άνοιξε",και το οποίο σήμερα μόλις παρατήρησα.
Το αστείο είναι ότι αρχικά ξεκίνησα την ανάγνωση από την τελευταία σελίδα του θέματος με αποτέλεσμα να θεωρήσω ότι με την λέξη πλάσματα,αναφερόμασταν στις γυναίκες ή στους άντρες. :)
Ζούμε(εγώ και η οικογένεια μου) μαζί με δύο σκυλιά και μία γάτα.Τόσο τα σκυλιά,όσο και η γάτα δεν ανήκουν σε κάποια ράτσα,ούτε αγοραστήκαν από κάποιο Pet Shop,αλλά τα βρήκαμε στο δρόμο.
Αναφέρω το στοιχείο της ράτσας για να τονίσω ότι όσοι θέλουν ένα ζωάκι,καλό θα ήταν να παραμερίσουν τυχόν εγωισμούς και αντί για σκυλιά ράτσας(προιόντα ,ουσιαστικά, ανθρώπινης παρέμβασης στη φυσική διαδικασία μέσω των διασταυρώσεων) έναντι αδράς αμοιβής,να προτιμούν τα αδέσποτα.
Ο μέσος όρος ζωής ενός αδέσποτου σκυλιού δεν ξεπερνά τα 2 χρόνια,εξαιτίας των ασθενειών και
τωνι τραυματισμών(κυρίως από αυτοκίνητα και ,ευτυχώς, λιγότερο από ανθρώπους με κτηνώδη ένστικτα).
Επίσης ένα άλλο ζήτημα που θα ήθελα να θίξω είναι η υπερβολή.Σαφώς να αγαπάμε τα ζώα,καθώς και αυτά είναι δημιουργήματα του Θεού,όμως η αγάπη μας να έχει μέτρο.Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις σκυλιά και γάτες να φορούν κολιέ με Swarovski,ή πουλοβεράκια.Αυτή η εικόνα εκτός του ότι είναι ενάντια στην φύση των ζώων,είναι άκρως δυσφημιστική για τα ίδια τα ζώα και προκλητική για όλους τους συνανθρώπους μας,αλλά κυρίως για όσους αντιμετωπίζουν καθημερινά την ανέχεια.Φανταστειτε πως θα αισθανόσασταν να δυσκολευόσαστε να ντύσετε τα παιδιά σας και να βλέπετε σκύλους και γάτες ντυμένους με πουλοβεράκια και λοιπά αξεσουάρ.
Είμαι ενάντια σε κάθε είδος πειράματος που πραγματοποιείται σε ζώα,εκτός εκείνων που για ιατρικούς λόγους είναι απαραίτητα και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση(πχ. μοντελοποίηση σε υπολογιστες).
Όσο αφορά την κατανάλωση κρέατος,σηκώνω τα χέρια ψηλά καθώς χρόνια με απασχόλησε και σε λύση δεν κατέληξα.
Καταρχήν πόσοι απο εμάς που έχουν κατοικίδια(κυρίως γάτες και σκυλους) δεν τα θρέφουν με παράγωγα κρέατος?Δεν γνωρίζω ιδιοκτήτες σκύλων που να τα ταιζουν με όσπρια,λαχανικά και γαλακτοκομικά και νομίζω ότι όλοι μας οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το κρέας αποτελεί βασική πηγή διατροφής για αυτά.Αν κάποιος πράττει διαφορετικά με τα κατοικίδια του(αναφέρομαι σε σκύλους και γάτες)ευχαρίστως να ακούσω την δική του ιστορία.
Όσο αφορά εμάς τους ανθρώπους,οι απόψεις διύστανται.Έχω συζητήσει με γιατρούς που θεωρούν απαραίτητη την βρώση του κρέατος.Άτομο του συγγενικού μου περιβάλλοντος,ξεκινώντας την χορτοφαγία(έτρωγε μόνο λαχανικά,φρούτα,όσπρια,δημητριακά και γαλακτοκομικά προιόντα) κατέληξε να αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα υγείας και να του συστήσουν οι γιατροί(παθολόγος και μικροβιολόγος) να αρχίσει άμεσα την κατανάλωση κρέατος,παράλληλα με την λήψη συμπληρωμάτων διατροφής(σίδηρο...).
Από την άλλη έχουμε τους μοναχούς, που ενώ δεν καταναλώνουν κρέας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.Ίσως, η ασκητική ζωή και η προσευχή να τους προσφέρει, κατα Χάριν, τα απαραίτητα συστατικά.
Άκουσα από τον Μάνο(Μάνο,συγχώρα με αν κάνω λάθος) να λεέι ότι θα σταματήσει το κρέας και θα περιοριστεί στο κοτόπουλο.Φιλικό μου πρόσωπο δεν τρώει κρέας,αλλά τρώει μανιωδώς ψάρια.Συγνώμη,αλλά γιατί είναι καλύτερο να θανατώνεται μία κότα ή ένας ρομφός,από ένα πρόβατο?Είναι θέμα του πόσο υψηλός είναι ο δείκτης νοημοσύνης κάθε είδους ή της ποσότητας του αίματος που διαθέτει?Πρόσφατα διάβαζα στο διαδίκτυο,ότι και τα φυτά διαθέτουν νοημοσύμη και μάλιστα "αντιδρούν" σε εξωτερικά ερεθίσματα,όπως για παράδειγμα στην μουσική.
Μην λησμονούμε ότι η ίδια η φύση(ο Θεός δηλαδή) δημιούργησε την λεγόμενη τροφική αλυσίδα,η οποία περιλαμβάνει φυτοφάγα,σαρκοφάγα αλλά και παμφάγα ζώα.
Φυσικά,δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, καθώς ακόμα και αυτή την στιγμή που γράφω είμαι διχασμένος απέναντι σε αυτό το ζήτημα.Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η φύση(τροφική αλυσίδα) μας βεβαιώνει για το αναγκαίο της βρώσης κρέατος.Ο συναισθηματικός παράγοντας είναι σημαντικός για την προσωπική μας επιλογή.Όμως, αν και λατρεύω τα σκυλιά,δεν μπορώ να κατηγορήσω τους λαούς που τα κατατάσσουν στα προς βρώσιν ζώα καθώς έτσι επιτασσει η παράδοση τους.Θέλω δηλαδή να πω ότι δεν βρίσκω λόγο(πλην της προσωπικής επιλογής,κυρίως επηρεασμένης απο το συναίσθημα και την παράδοση) για τον όποιο η βρώση σκύλου να είναι περισσότερο αποτροπαία από την βρώση αρνιού,κοτόπουλου ή ψαριού.
Αποτροπαίο έγκλημα,κατ'εμε,είναι ο βασανισμός(πάσης φύσεως) και η χρησιμοποίηση των ζώων(όπως και ορισμένων ανθρώπων,που εξαιτίας της ανέχειας τους δέχονται να χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα για λίγα δολλάρια) σε πειράματα μη ιατρικής φύσεως,αλλά και ιατρικής φύσεως όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
Ας επιλέγουμε την μέση οδό.
Μάνο συγχαρητήρια για το θέμα σου.Ευαισθητοποίησες πολύ κόσμο,μεταξύ αυτών και εμένα.Ας προσπαθούμε όσο είναι δυνατόν να επιλέγουμε τα προιόντα,αλλά και να διαμορφώσουμε την ζωή μας με τρόπο που θα αποδεικνυει έμπρακτα το σεβασμό μας στην φύση.
Καλό Μεσημέρι Σε Όλους.