Μην στεναχωριεσε και εγω δεν γνωριζω κανεναν.Οσο για τηλ. αν θελεις μπορω να σου δωσω με π.μ το δικο μου ,αν θελεις. :) :) :)AngelsGR έγραψε:αν ενδιαφερομουν να ερθω, αλλα δεν γνωριζω κανεναν σας, υπαρχει καποιος να μου στειλει το κινητο του για να μπορεσω να σας βρω?
Συνάντηση μελών εν Μακεδονία Σάββατο 7 Ιουνίου 2008
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Cristos
konstantinoupolitis
Kleanthis
eortologio gr
filotas
Teri
gewrgios gr.
vasilikirimp
smarti
theodnot
Aposal
trisathlios
Agio oros;
AngelsGR
poios allos exei ti kali diathesi na dilosi simetoxi; :)
konstantinoupolitis
Kleanthis
eortologio gr
filotas
Teri
gewrgios gr.
vasilikirimp
smarti
theodnot
Aposal
trisathlios
Agio oros;
AngelsGR
poios allos exei ti kali diathesi na dilosi simetoxi; :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

plagiaskepsi έγραψε:ke ego na zitiso signomi
proekipse provlima
prepi na ime peloponiso
to savato
lipame poli poli
efxome na perasete kala
Κριμα που δεν θα μπορεις να ρθεις
Ναι !!! Θα είναι υπέροχο αυτό το προσκύνημα !!Teri έγραψε:Cordelia, plagiaskepsi, Melpomeni, .... κι όλοι όσοι θα θέλατε αλλά δεν μπορείτε, μη στενοχωριέστε! Δεν είπαμε ότι θα κανονίσουμε και ένα προσκύνημα στον Άγιο Ιωάννη, Όσιο Δαυίδ κλπ;; Ίσως τότε μπορέσουμε να βρεθούμε ΟΛΟΙ! ΚΑΙ τα κοπέλια απ' το Νησί!
Τι λέτε;
Ελπίζω να διοργανωθούνκι άλλες συναντήσεις σύντομα...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νομίζω ότι καταλήγουμε όλοι να μαζευτούμε στο parking της Ι.Μ Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στις 17:00! Ο filotas μάλλον εκ παραδρομής έγραψε το 17:30, διαφορετικά ας το ξεκαθαρίσει με νέο μήνυμα. Πρώτα ο Θεός θα τα πούμε από κοντά. Η φωτογραφική μου μηχανή θα αποθανατίσει την επιτυχία της σύναξης.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν μπορώ να το κάνω γιατί οι πολλοί αποφάσισαν πως οι φωτογραφίες ανήκουν μόνο στους συμμετέχοντες! Δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή, αλλά θα κάνω υπακοή στην θέληση των πολλών.
Αν εμείς αποφασίσουμε κάτι διαφορετικό, έχει καλώς, αλλά θε πρέπει να είναι ομόφωνη η απόφαση. Αν έστω και ένας να έχει αντιρρήσεις και πιθανόν να μην νιώθει άνετα, νομίζω πως δεν είναι σωστό να τον αναγκάσουμε σε "δημόσια προβολή".
Αν εμείς αποφασίσουμε κάτι διαφορετικό, έχει καλώς, αλλά θε πρέπει να είναι ομόφωνη η απόφαση. Αν έστω και ένας να έχει αντιρρήσεις και πιθανόν να μην νιώθει άνετα, νομίζω πως δεν είναι σωστό να τον αναγκάσουμε σε "δημόσια προβολή".
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εχω ρωτησει αλλες δυο φορες αλλα απαντηση δεν πηρα .Ξαναρωταω,,θελετε αν παρω τηλ. να κλεισουμε ραντεβου (χωρις τηλ.ειναι δυσκολο να μηλισεις τον γεροντα) ;kαι ο καιρος πλησιαζει

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ενας ιδιαίτερα κινητικός μοναχός (τουλάχιστον ινετερνετικά) της Ι.Μ. Αγ.Διονυσίου είναι ο Ιερομόναχος Συμεών, τον οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να γνωρίσω.
Στα πολλαπλά μαζικά (και δυναμικά) emails του, αναφέρει τα στοιχεία επαφής του :
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ & ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ
ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ
ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΙΕΡΙΑΣ
Τ.Κ. 602 00
ΤΗΛ:23520-81220,84220
FAX:23520-21121
Θα ήθελα να τον γνωρίσω οπότε καλό θα ήταν αν κάποιος ήδη έχει επαφή μαζί του να τον ενημερώσει για την επίσκεψή μας ή να το κάνω εγώ.
Χρ.
Στα πολλαπλά μαζικά (και δυναμικά) emails του, αναφέρει τα στοιχεία επαφής του :
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ & ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ
ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ
ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΙΕΡΙΑΣ
Τ.Κ. 602 00
ΤΗΛ:23520-81220,84220
FAX:23520-21121
Θα ήθελα να τον γνωρίσω οπότε καλό θα ήταν αν κάποιος ήδη έχει επαφή μαζί του να τον ενημερώσει για την επίσκεψή μας ή να το κάνω εγώ.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...