Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας

Δημοσίευση από aposal »

max1 έγραψε:Πέπη μου σκέπασες την ερώτηση. Μπας και δεν πρέπει να έρθω; :shock: :shock: :shock:

max1 έγραψε:Τελικά το ραντεβού στις 10πμ του Σαββάτου για καφέ που είναι; Εκτός αν δε θέλετε άλλους στην παρέα σας :(
Καμία ερώτηση δεν σκεπάζεται! Αλίμονο!
Το ραντεβού είναι σε μία καφέ, που το όνομά της θα μας το πει ο Κώστας εν ευθέτω χρόνω (συμπεραίνω), εύκολα προσβάσιμη (υποθέτω), με μεγάλο parking (φαντάζομαι) και κοντά στην Χαλκίδα (υποψιάζομαι)!
Ήμουν σαφής Μάξιμε; :lol:
Σαφώς και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!
Και οι μακρινοί και οι κοντινοί!
Και οι ευτυχισμένοι και οι πικραμένοι!
Και οι νέοι και οι λιγότερο νέοι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

Ε τότε οι Βόρειοι πρέπει να συναντηθούμε αλλού. Θα κατεβούμε Χαλκίδα και θα ξανανεβαίνουμε πίσω στις Ροβιές. Μάλλον δεν προλαβαίνουν. Και λέω για τους άλλους γιατί εγώ αν έρθω (οικογενειακώς) ξέρω ένα πολύ ωραίο ξενοδοχειάκι πάνω στη θάλασσα στις Ροβιές και θα έρθω να μείνω από Παρασκευή απόγευμα :wink:
Θα πάω να πιάσω θέση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pepiixthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pepiixthis »

XAXA oxi den σκεπασα τίποτα, εχει ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο στην Αιδηψω ,χαχα αμα κλεισει κανεις ας κλεισει και για μενα
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

max1 έγραψε:Ε τότε οι Βόρειοι πρέπει να συναντηθούμε αλλού. Θα κατεβούμε Χαλκίδα και θα ξανανεβαίνουμε πίσω στις Ροβιές. Μάλλον δεν προλαβαίνουν. Και λέω για τους άλλους γιατί εγώ αν έρθω (οικογενειακώς) ξέρω ένα πολύ ωραίο ξενοδοχειάκι πάνω στη θάλασσα στις Ροβιές και θα έρθω να μείνω από Παρασκευή απόγευμα :wink:
Δεν είπαμε ότι θα περάσετε στην Εύβοια από τη Γλύφα; Τι δουλειά έχετε στην Χαλκίδα μέσω Βοιωτίας;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

aposal έγραψε:
max1 έγραψε:Ε τότε οι Βόρειοι πρέπει να συναντηθούμε αλλού. Θα κατεβούμε Χαλκίδα και θα ξανανεβαίνουμε πίσω στις Ροβιές. Μάλλον δεν προλαβαίνουν. Και λέω για τους άλλους γιατί εγώ αν έρθω (οικογενειακώς) ξέρω ένα πολύ ωραίο ξενοδοχειάκι πάνω στη θάλασσα στις Ροβιές και θα έρθω να μείνω από Παρασκευή απόγευμα :wink:
Δεν είπαμε ότι θα περάσετε στην Εύβοια από τη Γλύφα; Τι δουλειά έχετε στην Χαλκίδα μέσω Βοιωτίας;
Εσύ δεν το έγραψες αυτό;

Πιστεύω πως το πρόγραμμα πρέπει να είναι περίπου έτσι :
1. 10:00 Συνάντηση - καφές
2. 11:00 (με 11:30) αναχώρηση για Όσιο Δαυίδ
3. 13:00 άφιξη στο μοναστήρι. Προσκύνημα, πιθανόν και συζήτηση με κάποιους μοναχούς
4. 15:00 Αναχώρηση για να φάμε κάπου κοντά (κατά προτίμηση ψητά)
5. 17:30 Επίσκεψη στον 'Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο
6. 18:30 - 19:00 Καφές αποχωρισμού (οι επιστρέφοντες και οι διανυκτερεύοντες).

Το νο 1 ποιο είναι; Δεν είναι ο καφές στη Χαλκίδα; Αν δεν έρθουμε εμείς στον καφέ, δεν πρέπει να συναντηθούμε κάπου αλλού εμείς οι "Βόρειοι". Αυτό λέω.
Αμάν βρε Απόστολε. Και Αθηναίος και ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Άσε και κανένα κουσούρι για κανέναν άλλο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μάξιμε είσαι Αρειανός; :lol:
Ώχ! :lol:
Πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα αδελφέ μου!

Λοιπόν, αυτό που είπα είναι ότι σας συμφέρει να έρθετε μέσω Γλύφας. Νομίζω ότι ΚΑΙ για Χαλκίδα, πάλι συμφέρει η Γλύφα!
Ας μας πει για σιγουριά η Ευθέρπη που τα ξέρει όλα : ταξιδιωτικά λεωφορεία, τηλέφωνα πορθμείων, χιλιομετρικές αποστάσεις, χρονικές αποστάσεις, ακόμη και τι είδους τραπεζομάνδηλα έχει η κάθε ταβέρνα!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μπράβο βρε Μάξιμε....επιτέλους και ενας ΑΡΗΣ OLE!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:Μπράβο βρε Μάξιμε....επιτέλους και ενας ΑΡΗΣ OLE!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Άρης είσαι Σμαραγδή; :lol: :lol:
Γειά σου ρε Κυριάκο!
Παληκάρι!
Κι ας είσαι Αρειανός!
(Μου άρεσε το Ολέ, στα ξένα)! :lol:
Λοιπόν αυτή είναι η σωστή ομάδα για σένα Σμαραγδή! Εύγε (και δεν κάνω πλάκα)!
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

smarti έγραψε:Μπράβο βρε Μάξιμε....επιτέλους και ενας ΑΡΗΣ OLE!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Φτου να πάρει και σε είχα και σε μεγάλη εκτίμηση βρε Σμαρώ. !!!
Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη πέσαμε :angryfire :angryfire :angryfire

Μία είναι η ομάδα που έχει τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, που έβγαλε έναν Χ''Παναγή, μία Πατουλίδου και τόσους άλλους.....

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

ΩΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :? :? :?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”