Βασίλη μου μην παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ της μετρητοίς από όσα λέει εδώ ο καθέναςvasilis_m21 έγραψε:Ναι Άγγελε, αλλά μπορεί να είναι σίγουρος ένας πνευματικός ότι ο ρόλος του είναι να απαγορεύει το σεξ σε άτομα που έχουν σχέση; τη στιγμή που αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε προβλήματα στο ζευγάρι και σε πολλές περιπτώσεις χωρισμό; Είναι θέλημα Θεού να διαλύονται σχέσεις και ζευγάρια; Τη στιγμή που μία σχέση θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο, σε μία αγαπητική κοινωνία.Βασίλη, νομίζω ότι η "δουλειά" του Πνευματικού, είναι να σε συμβουλέψει για την σωτηρία της ψυχής σου. Και εσύ αποφασίζεις τον δρόμο που θα ακολουθήσεις, όπως σου είπε και ο Misha, αν θα σώσεις την ψυχή σου ή την σχέση σου.
Από τον Μίσα ( ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΑ μαζί του εκτός από ένα
Ολα είναι σχετικά
Κάποτε είπα ότι έχω πνευματικό σε φόρουμ και πέσαν να με φάνε και να βγάλουν σκάρτο το πνευματικό μου επειδή λέει μου επιτρέπει κάποια πράγματα στη ζωή μου
Και όμως για αυτά τα ίδια πράγματα μπορεί σε κάποιον άλλον να μη του επιτρέπει να τα βιώνει .
Είναι λοιπόν όλα σχετικά
Ο κάθε άνθρωπος θα ακούσει άλλη συμβουλή
Και στο συγκεκριμένο θέμα ναι και βέβαια ο καλός πνευματικός θα κοιτάξει να ωφελήσει και τους δύο σας και να μη χωρίσετε
Τι είναι πιο σημαντικό και πιο βαρύ ? να κάνεις σεξ ? ή να διαλύσεις ένα γάμο μια σχέση μια αγάπη ?
Εμ
Ολα εύκολα τα έχουμε και όσοι τα έχουμε όλα εύκολα είναι γιατί εμείς είμαστε βολεμένοι με τον άλφα ή βήτα τρόπο