Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.
Συντονιστής: Συντονιστές
Misha έγραψε:Φίλοι μου με ολα αυτά που αναφέρετε ξυπνησε μεσα μου ένας πρωτόγνωρος ιεραποστολικός ζήλος...για Αφρική,Νότιο Αμερική,Νοτιοανατολική Ασια,Νησιά Φιτζι....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Μιχαληηηη ! ελα να παμε παρεα στην Αλασκα πριν χειμωνιασει !
Εννοειται μετα τον καφε η οθζακι στο Λιμενι :)
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Ερωτηση
Εχω επιλογη να παρουσιαστω φανταρος τον Οκτωβρη του 2007 ή το Γεναρη του 2008. Με δεδομενα τα προφητολογικα, ποια θα ηταν η καλυτερη εποχη να αποφυγω φασαριες?
Στην περιπτωση που οι προφητειες γινουν στους επομενους μηνες...
Εχω επιλογη να παρουσιαστω φανταρος τον Οκτωβρη του 2007 ή το Γεναρη του 2008. Με δεδομενα τα προφητολογικα, ποια θα ηταν η καλυτερη εποχη να αποφυγω φασαριες?
yparxei έγραψε:με την αεκ νομιζω ηταν ο αγωνας οχι με τον αρη τεσπα...συζητηση :D
Μιχάλη καλό το τραγουδάκι της Μαμάς Αρκούδας που έβαλες αλλά όπως γνωρίζεις ξέρει και τραγουδά πολύ καλύτερα...Misha έγραψε:να αποδίδουμε "τα του καισαρος τω καισαρι" φίλε Χρίστο...
ακου τι ωραία τραγουδά η ΜΑΜΑ AΡΚΤΟΣ
Με καλύτερη Σημαία, καλύτερα ηχητικά/οπτικά εφφέ, καλύτερους θεατές, και επ' Ευκαιρία πολλά υποσχόμενη... O:)
Τ'άκουσα κι αυτόparmenas έγραψε:Ερωτηση
yparxei έγραψε:με την αεκ νομιζω ηταν ο αγωνας οχι με τον αρη τεσπα...συζητηση :D
Αν πας πριν γίνει πόλεμος θα πας σίγουρα μετά αν γίνει
Αν γίνει και δεν έχεις πάει τη γλύτωσες
Απλά μαθηματικά
Οπότε όσο πιο αργά τόσο καλύτερα
Εγώ θα έλεγα να μη σκοτίζεις το μυαλό σου συνέχεια με διάφορες τρομολαγνείες
Οι Αγιοι άνθρωποι είπαν κάποια πράγματα και εμείς γίναμε όλοι μέντορες
Θα πάρουμε τη πόλη δε θα πάρουμε τη πόλη θα ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος δεν θα ξυπνήσει , θα συνεχίσει να τηγανίζει ψάρια η νοικοκυρά δεν θα συνεχίσει κτλπ
Κοίτα εκεί τις σπουδές σου , το στρατό να ξεμπερδεύεις και ότι είναι να γίνει θα γίνει
και ο Θεός βοηθός πάντα
Μισό .............
Οκ έτοιμος πάμε
Σε κάποια στιγμή σύντομα ή σε αυτή ή στην επόμενη άντε το πολύ μεθεπόμενη γενιά θα γίνει κάπου πόλεμος
Οκ ? άντε τώρα να δούμε τι γίνετε με τον πόλεμο μέσα μας και βλέπουμε τι κάνουμε με τον έξω όταν έρθει η ώρα
Καλή Σαρακοστή