Το να πω καλώς ήρθες σε ένα μέλος αρχαιότερο δεν έχει νόημα! Ευχαριστούμε πάντως Γεωργία για τα ωραία κείμενα που μας παραθέτεις.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Όσοι θέλουν να αρθρογραφούν με το όνομα που έλαβαν ενώπιον του Κυρίου κατά το Ιερό Μυστήριο του Βαπτίσματος μπορούν να το καταχωρήσουν στο "προφίλ" τους στο πεδίο "Τόπος" υπο την μορφή Όνομα @ Τόπος όπως έκανα εγώ ώστε να είναι ορατό σε κάθε δημοσίευση τους κάτω απο το "avatar".
Christos έγραψε:Όσοι θέλουν να αρθρογραφούν με το όνομα που έλαβαν ενώπιον του Κυρίου κατά το Ιερό Μυστήριο του Βαπτίσματος μπορούν να το καταχωρήσουν στο "προφίλ" τους στο πεδίο "Τόπος" υπο την μορφή Όνομα @ Τόπος όπως έκανα εγώ ώστε να είναι ορατό σε κάθε δημοσίευση τους κάτω απο το "avatar".
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Καλημέρα καλώς σας βρήκα.
Ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι απο την Αθήνα.
Τα τελευταία 4,5 χρόνια μένω στην Καβάλα λόγω σπουδών.(σπουδάζω Μηχανολογία) .Τη νοιώθω 2ο σπίτι μου βασικά και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσω να φύγω...
Του ανδρειωμένου ο θάνατος...
....θάνατος δε λογιέται
Dimitris213 έγραψε:Καλημέρα καλώς σας βρήκα.
Τα τελευταία 4,5 χρόνια μένω στην Καβάλα λόγω σπουδών.(σπουδάζω Μηχανολογία) .Τη νοιώθω 2ο σπίτι μου βασικά και δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσω να φύγω...
Χαρουμενο και θερμο καλωσορισμα σε ολους τους καινουριους !
Αν και σημερα πενθω γιατι ειναι αποφραδα ημερα...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Dimitris213 έγραψε:Καλημέρα καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη!
Εύχομαι να βρεις εδώ και πληροφόρηση και ευχαρίστηση!