ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣmarinam έγραψε:Χριστος Ανέστη!
Χρόνια Πολλά σε όλους σας!![]()
![]()
ΜΑΡΙΝΑ!
Συντονιστής: Συντονιστές
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣmarinam έγραψε:Χριστος Ανέστη!
Χρόνια Πολλά σε όλους σας!![]()
![]()

vivika έγραψε:Αληθώς Ανέστη!
Ας Τον αφήσουμε ελεύθερο να ανατάξει τις συνειδήσεις, τις καρδιές και τις ψυχές μας, κατά το θέλημά Του...Μακάρι το φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να συνταράσσει όλων μας και κυρίως τις πλανημένες καρδιές και ψυχές των συνανθρώπων μας, τις ψυχές και τις καρδιές των απίστων και των ''άθεων''...ΑΜΗΝΑΜΗΝ
Τι μπορείς άραγε να κάνεις για έναν άθεο, έναν άπιστο, έναν πλανεμένο ώστε να συνειδητοποιήσει το μεγαλείο της σαρκώσεως Του θεανθρώπου, τη διδασκαλία Του, τα σεπτά Του Πάθη, την ένδοξή Του Ανάσταση; ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΒΙΒΙΑΝ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΌΛΑ Τ' ΑΦΉΝΕΙΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΊΔΙ.... ΞΕΡΕΙΣ... Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!
Τι μπορείς να κάνεις ώστε να του δείξεις ότι δεν είναι το Άγιον Πάσχα απλά και μόνο ένα οικογενειακό τραπέζι;ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ!
Ζητώ συγνώμη που σας ζάλισα ... και μάλιστα τέτοια μέρα...ΜΙΧΣ sends her...![]()
![]()
![]()

ΜΙΧΣ έγραψε:vivika έγραψε:Αληθώς Ανέστη!
Ας Τον αφήσουμε ελεύθερο να ανατάξει τις συνειδήσεις, τις καρδιές και τις ψυχές μας, κατά το θέλημά Του...Μακάρι το φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να συνταράσσει όλων μας και κυρίως τις πλανημένες καρδιές και ψυχές των συνανθρώπων μας, τις ψυχές και τις καρδιές των απίστων και των ''άθεων''...ΑΜΗΝΤι μπορείς άραγε να κάνεις για έναν άθεο, έναν άπιστο, έναν πλανεμένο ώστε να συνειδητοποιήσει το μεγαλείο της σαρκώσεως Του θεανθρώπου, τη διδασκαλία Του, τα σεπτά Του Πάθη, την ένδοξή Του Ανάσταση; ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΒΙΒΙΑΝ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΌΛΑ Τ' ΑΦΉΝΕΙΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΊΔΙ.... ΞΕΡΕΙΣ... Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!ΑΜΗΝ
Τι μπορείς να κάνεις ώστε να του δείξεις ότι δεν είναι το Άγιον Πάσχα απλά και μόνο ένα οικογενειακό τραπέζι;ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ!
Ζητώ συγνώμη που σας ζάλισα ... και μάλιστα τέτοια μέρα...ΜΙΧΣ sends her...![]()
![]()
![]()
ΜΑΡΙΑ έγραψε:Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!Χρόνια πολλά παρά Κυρίου ευλογημένα σε όλους σας!