σε πολλους τομεις..(μήπως θα ωφεληθούμε απο αυτήν?
ας πάμε να δούμε κ εμεις , να δουμε πιο ενεργα κ πιο μεσα στα πραγματα τις καταστασεις
που μας αφορούν
Συντονιστής: Συντονιστές
ευχαριστώ πολύ!!ΜΙΧΣ έγραψε:ίσα ίσα Γιώργη αδερφέ μου εν Κυρίω, που τη "ζωή" θα τη διευκολύνει... Αλλά τι είδους ζωή θα είναι αυτή... ζωή υποταγμένη στο σκότος του σατανά.
ωχ!!δεν το ειχα σκεφτει ετσι!![]()
![]()
![]()
Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι ο καθένας μας, και τι ψυχή θέλουμε να παραδώσουμε... και σε ποιόν!
Ο Κύριος και η Παναγιά ας είναι πάντοτε μαζί μας, να μας σκέπουν και ας φωτίζουν τα βήματά μας από εδώ και στο εξής να κάνουμε το θέλημά Του.![]()
Υ.Γ. πάρκαρε κάπου κοντά σε σταθμό και έλα με το τραίνο (τρένο) στο σταθμό Βικτώρια αν θες... προχωράς προς τα "πάνω" για Πατησίων και βγαίνεις στο Π.Αρεως... εκτός κι αν κάποιο άλλο αδέρφι ξέρει να σου πει καλύτερα.

GeorgiosM έγραψε:αυτην την καρτα την φερνουν ως εργαλείο για να μας δυσκολέψει η ζωή,
σε πολλους τομεις..(μήπως θα ωφεληθούμε απο αυτήν?)
ας πάμε να δούμε κ εμεις , να δουμε πιο ενεργα κ πιο μεσα στα πραγματα τις καταστασεις
που μας αφορούν
Η κάρτα αδέρφια μου,ΜΙΧΣ έγραψε:ίσα ίσα Γιώργη αδερφέ μου εν Κυρίω, που τη "ζωή" θα τη διευκολύνει... Αλλά τι είδους ζωή θα είναι αυτή... ζωή υποταγμένη στο σκότος του σατανά.
Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι ο καθένας μας, και τι ψυχή θέλουμε να παραδώσουμε... και σε ποιόν!
Ο Κύριος και η Παναγιά ας είναι πάντοτε μαζί μας, να μας σκέπουν και ας φωτίζουν τα βήματά μας από εδώ και στο εξής να κάνουμε το θέλημά Του.![]()
Υ.Γ. πάρκαρε κάπου κοντά σε σταθμό και έλα με το τραίνο (τρένο) στο σταθμό Βικτώρια αν θες... προχωράς προς τα "πάνω" για Πατησίων και βγαίνεις στο Π.Αρεως... εκτός κι αν κάποιο άλλο αδέρφι ξέρει να σου πει καλύτερα.

Εννοούσα το χάραγμα..panagiotisspy έγραψε:Η κάρτα αδέρφια μου,
όταν έρθει,