giouvani έγραψε:kai go se euxaristo gia tin apantisi O" Theos Mazimas
Με τις απόψεις που έχεις θα έλεγα να το αλλάξεις και να λες ο Θεός ναζί μας
(ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ !!!!! )
DIRFYS κοριτσάρα μου πάρε να δεις το ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ θα ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ από συγκίνηση (το τέλος θα σκανδαλίσει πολλούς από εδώ αλλά είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο )
ΑΧ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΔΕΣ ΤΟ και περιμένω γνώμη ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
koskas έγραψε:μαλλον εχω γραψει λαθος επικεφαλιδα, σιγουρα υπαρχουν πολλα εργα με πλουσιο και ομορφο θεμα και περιεχομενο.
εγω ηθελα να πω πως το μεγαλυτερο ποσοστο εργων που βγαινει τωρα ειναι με περιεχομενο σατανολατρειας και προσβολης της εκκλησιας μας.
τωρα να κατσω να ονομασω εργα δεν χρειαζετε τα βλεπουμε. απλα το εθεσα αυτο το θεμα γιατι εχω δει ανθρωπους να επηρεαζονται σαν μικρα παιδια και φανταστειτε τα μικρα παιδια τη παθαινουν.
το ξερω πως πολλοι θα διαφωνειτε με τον τροπο σκεψεως μου αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Οχι δεν διαφωνώ μαζί σου
Εχεις δίκιο
Διαφωνώ όμως με το να καταδικάζουμε τη τέχνη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ γενικότερα που είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ η έμπνευση και η ευλογία που μας έδωσε και το μυαλό να φτιάχνουμε ταινίες και να ζούμε ζωές που δεν ζούμε
(ΑΜΑΡΤΙΑ είναι που τρώνε πατατάκια μέσα στα σινεμά και πάνε και με το μαλλί φουσκωμένο από τη ΛΑΚ και δεν βλέπεις τίποτα )
(ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ !!!!! )
DIRFYS κοριτσάρα μου πάρε να δεις το ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ θα ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ από συγκίνηση (το τέλος θα σκανδαλίσει πολλούς από εδώ αλλά είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο )
ΑΧ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΔΕΣ ΤΟ και περιμένω γνώμη ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ[/quote
Poly Exipnos /h eise polla xereis esy se xerome( oso gia to Nazimas) H"Siopi mou pros apantisi sou Kai Tora na MHN se kathistero na Teloooooo!!!!!! akomH mia Fora :D
(ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ !!!!! )
ΑΧ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ειναι ταινια που παιζετε τωρα στους κινηματογραφους Lovething
η να το αναζητησω σε video club?
(ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ !!!!! )
ΑΧ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ειναι ταινια που παιζετε τωρα στους κινηματογραφους Lovething
η να το αναζητησω σε video club?
Σε VIDEO CLUB Dirfys moy
Σινεμά ο Παράδεισος , είναι ταινία που έχει γύρω στα 5-6 χρόνια μπορεί και πιο πολύ και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ το λένε ΟΛΟΙ
Είναι ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ με μια ιστορία πολύ γλυκεία και ρομαντική
Παιδιά έχετε δει την ταινία "H ιστορία μιας μοναχής" (The nun story) με την Audrey Hepburn (Ωντρει Χέμπορν)? Την είδα πρώτη φορά παραμονές Χριστουγέννων το 1999, μου είχε αρέσει πολύ και την ξαναείδα πέρσι με μια γνωστή μου που την πρωτοείδε και της φάνηκε τρομερή ταινία με πολύ δυνατούς διαλόγους.
Μία φοιτήτρια ιατρικής τα χρόνια του Β Παγκοσμίου Πολέμου γίνεται καλόγρια και πάει ιεραποστολή στην Αφρική. Δέχεται πιέσεις απτη μονή, και στο τέλος τα μπλέκει με έναν γιατρό και πετάει τα ράσα.
Τρομερή ταινία και συγκινητική. Δείτε την όπως και δήποτε.
Έχω διαβάσει το βιβλίο-δεν έχω δει την ταινία. Μου άρεσε πολύ. Στο βιβλίο δεν είναι ότι τα μπλέκει με το γιατρό, αλλά ότι της δημιουργείται ένα τρομερό συνειδησιακό πρόβλημα τον καιρό του Β' Παγκοσμίου πολέμου, γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι δικοί της από τους Γερμανούς...Στο τέλος αφηνει το ράσο για να μπει στην αντίσταση...
Στην ταινία είχε έναν πατέρα γιατρό, δεν θυμαμαι αν σκοτώθηκε. H Audrey Hepburn βραβεύτηκε για την ερμηνεία της και η ταινία πήγε καλα, ήταν μια ωραία ταινία με πολύ ωραίους διαλόγους.
Επίσης είναι διδακτική ακόμα και για έναν ορθόδοξο μοναχό/μοναχή, έχει σοφά ηθικά διδάγματα.