Είστε Υπέρ ή Κατά του Χωρισμού Εκκλησίας Κράτους ?
Συντονιστής: Συντονιστές
Πόπη προσωπικά τοποθετούμαι αρνητικά επι του παροντος στο ενδεχόμενο διαχωρισμου...
γιατι το βλεπω σαν ενα ακομα βημα προς την αδογματική και πανθρησκειακη παγκοσμιοποιηση,που μονο θεο θα εχει το χρημα και ναους τις τραπεζες ......
και με την παραμετρο των τυχερων που έβαλες συμφωνω επισης .[/quote]
διαβασα λαθος το μηνυμα σου Μιχαλη και μπερδευτηκα ....
και το διορθωσα παραπανω.
λες ομως "επι του παροντος" δηλαδη ?
ποτε και με τι προυποθεσεις θα ησουν θετικος?
γιατι το βλεπω σαν ενα ακομα βημα προς την αδογματική και πανθρησκειακη παγκοσμιοποιηση,που μονο θεο θα εχει το χρημα και ναους τις τραπεζες ......
και με την παραμετρο των τυχερων που έβαλες συμφωνω επισης .[/quote]
διαβασα λαθος το μηνυμα σου Μιχαλη και μπερδευτηκα ....
και το διορθωσα παραπανω.
λες ομως "επι του παροντος" δηλαδη ?
ποτε και με τι προυποθεσεις θα ησουν θετικος?
Ο Νεωκόρος ε ?raxil έγραψε:Αχ βρε Μάνο το πρόλαβες . το έσβυσα μετά .Οχι δεν μου έχει ζητήσει ο ίδιος ο ιερέας αλλά ο νεωκόρος .θεωρείστε ότι δεν το έγραψα .
ζητώ συγγνώμην για τον σκανδαλισμό .
Και δεν του τα έψαλλες ?
Η σωστή απάντηση είναι
Μωρέ η μητέρα μου ήταν πολύ καλή , πόσο τη κοστολογείς τη ψυχή της να σου δώσω ? για την θεία μου τη Καλλιόπη που ήταν στρίγγλα θα σου δώσω λιγότερα όμως
Καλή Σαρακοστή
ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ? Ζητάνε λεφτά από μόνοι τους ??????????
Ε ρε δε γινόμουν ιερέας , μια χαρά
Δουλειά μια φορά την εβδομάδα και δύο τρεις ώρες τις καθημερινές
Συν τα τυχερά , κηδείες γάμοι βαφτίσια
Μια χαρά[/quote]
ναι Μανο..ζητουν χρηματα οταν πας προσφορο οταν ειναι ψυχοσαββατο και πας το κολλυβο ... και μαλιστα κοιτουν και καλα καλα αν εχεις κατι στο χερι σου πριν το πιασουν στα δικα τους..
πριν λιγο καιρο... ημουν πολυ στεναχωρεμενη ενοιωθα απαισια ,εκλαιγα στο δρομο,σχολωντας σκεφτηκα να παω στην εκκλησια (οχι κοντα στο σπιτι μου ) ηταν κλειδωμενη η πορτα της .βγηκε ενας ιερεας απο ενα δωματιο διπλα και μου λεει θελεις κατι?
απαντω να αναψω ενα κερακι..η απαντηση??
ριξε το αντιτιμο απο κατω απο την πορτα και το απογευμα που θα ανοιξω στο αναβω εγω..
αυτο ηταν το ζητουμενο ...........
εγω δεν το σβηνω Ραχηλ γιατι ειναι αληθεια και ας σκαναδαλιζει ορισμενους...
Ε ρε δε γινόμουν ιερέας , μια χαρά
Δουλειά μια φορά την εβδομάδα και δύο τρεις ώρες τις καθημερινές
Συν τα τυχερά , κηδείες γάμοι βαφτίσια
Μια χαρά[/quote]
ναι Μανο..ζητουν χρηματα οταν πας προσφορο οταν ειναι ψυχοσαββατο και πας το κολλυβο ... και μαλιστα κοιτουν και καλα καλα αν εχεις κατι στο χερι σου πριν το πιασουν στα δικα τους..
πριν λιγο καιρο... ημουν πολυ στεναχωρεμενη ενοιωθα απαισια ,εκλαιγα στο δρομο,σχολωντας σκεφτηκα να παω στην εκκλησια (οχι κοντα στο σπιτι μου ) ηταν κλειδωμενη η πορτα της .βγηκε ενας ιερεας απο ενα δωματιο διπλα και μου λεει θελεις κατι?
απαντω να αναψω ενα κερακι..η απαντηση??
ριξε το αντιτιμο απο κατω απο την πορτα και το απογευμα που θα ανοιξω στο αναβω εγω..
αυτο ηταν το ζητουμενο ...........
εγω δεν το σβηνω Ραχηλ γιατι ειναι αληθεια και ας σκαναδαλιζει ορισμενους...
Dirfys έγραψε: ριξε το αντιτιμο απο κατω απο την πορτα και το απογευμα που θα ανοιξω στο αναβω εγω..
...[/color]
Τι να πω τώρα ? όχι πες μου τι να πω .......
Εγώ αν φτιάξω ποτέ πρόσφορο θα το πάω κρυφά και θα το αφήσω όπως άφηναν τα μωρά παλιά έξω από τις πόρτες
Μη σου πω θα το κρεμάσω στη πόρτα έξω από την εκκλησία σε μια σακούλα και θα γράφω τα ονόματα
Αμα δεν τα πουν και ψάχνουν τη σακούλα για χρήματα δεν με πειράζει
Εγώ τις ψυχές των κεκοιμημένων δεν τις κοστολογώ
Καλή Σαρακοστή
Εδώ υπάρχει μητροπολίτης της ευρύτερης περιοχής του Λεκανοπεδίου Αττικής, ο οποίος παίρνει τυχερά και στις πανήγυρεις των ναών της μητροπόλεώς του, όπου παρίσταται (ναι!!!, όπως το λέω είναι) και τρέχει και όλα τα απομεσήμερα σε κηδείες στα τοπικά νεκροταφεία, που είναι και πολύ μεγάλα, με το αζημίωτο βέβαια...
Και δημοσιεύει άμα λάχει στο περιοδικάκι που βγάζει η μητρόπολή του καμιά συστατική επιστολή που έστειλε για κανένα ανθρωπάκι για να βρει δουλίτσα, και τον κάνει ρόμπα έτσι βέβαια...
Και μου λέτε μετά για τον νεωκόρο...
Και δημοσιεύει άμα λάχει στο περιοδικάκι που βγάζει η μητρόπολή του καμιά συστατική επιστολή που έστειλε για κανένα ανθρωπάκι για να βρει δουλίτσα, και τον κάνει ρόμπα έτσι βέβαια...
Και μου λέτε μετά για τον νεωκόρο...
Τι να πω τώρα ? όχι πες μου τι να πω .......
Εγώ αν φτιάξω ποτέ πρόσφορο θα το πάω κρυφά και θα το αφήσω όπως άφηναν τα μωρά παλιά έξω από τις πόρτες
Μη σου πω θα το κρεμάσω στη πόρτα έξω από την εκκλησία σε μια σακούλα και θα γράφω τα ονόματα
Εγώ τις ψυχές των κεκοιμημένων δεν τις κοστολογώ[/quote]
ενα προσφορο εκθετο θα κανεις....
Εγώ τις ψυχές των κεκοιμημένων δεν τις κοστολογώ[/quote]
ενα προσφορο εκθετο θα κανεις....