stratos έγραψε:ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠ !
τον ξετρυπωσα:)

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

silver έγραψε:ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 123--------------------------------------------------------------------------------
Τη βρήκα!!!!!!!!!!!!!!!!
===================
Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκείαν μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι’ ότι θέλουν άς μου κάμουν.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ Φίλε ανίδεε που δεν είσαι καθόλου ανίδεος. Δεν μπορείς να πάρεις ένα μεμονωμένο κομματάκι της Γραφής και να το εξηγήσεις μόνο του Μπορεί μια απορία να την βρείς στο πρώτο κεφάλαιο της Γραφής και την ερμηνεία του στο τέλος της Γραφής, Και εξηγώ λέμε εμείς ιδίως οι Ορθόδοξοι Τριάδα ομοούσιο και αχώριστο. Που λέει η Γραφή τέτοιο πράγμα;. όπως μας συμβουλεύουν άγιοι της εκκλησία μας. Η Γραφή ερμηνεύει την γραφή και οι προφητείες της προφυτείες. Λοιπόν το Τριάδα ομοούσιος θα το βρείς στο τέλος της Γραφής και στην ¨Α- Ιωάννου Έ-7_anideos έγραψε:Δεν εξέφρασα την απορία μου με σκοπό να φανεί ότι κατηγορώ
Το λέω δημόσια και ευθέως ότι βρίσκω απαράδεκτα κάποια σημεία της Παλαιάς Διαθήκης
Ξέρω όμως και ελπίζω πως η σωτηρία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το αν συμφωνεί ή όχι για τα όσα βλέπει στην παλαιά διαθήκη
Πχ το παρακάτω δεν μπορώ να το διαβάσω και να πω "Ο Θεός της Αγάπης που είναι ΑΓΑΠΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ζητάει να γίνετε τέτοιο πράγμα"
Δευτερονόμιο 22 (13,20-21): "Eάν δέ τις λάβη γυναίκα ... και μη ευρεθή παρθένια ... εξάξουσι την νεάνιν επί τας θύρας του οίκου του πατρός αυτής, και λιθοβολήσουσιν αυτήν εν λίθοις, και αποθανείται".
Πω, πω!! Όλο αυτό το έγραψες από χτες;; Μπραβόοοο!!Nikrom έγραψε:Ευχαριστούμε αδελφοί που μας θυμήσατε να φτιάξουμε ένα άρθρο για το θέμα αυτό. Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.oodegr.com/neopaganismos/ag. ... _petra.htm